56

Анонимен

преди 3 години

не ви знам колите но ток вече 44 години ползвате от руска атомна централа.ко цъкате минуси, да не би от Уестингхаус да ви произвеждат тока. Хах дааа онези на далавера централки в маришкия басейн, дааа вярно, всички русофоби само от там ди купуват ток. Друго е американски ток. Плащаш и 51 звездички ти излизат.

55

до 49

преди 3 години

първо много лъжешвторо БВП на Бразилия за 2019 е 1,84 трилиона USD (2019 г.), на Русия 1,74. Тоест разлика не в пъти а в 8%населението на Бразилия не е двапъти на Русия а е с 30% повече. 211 милиона към 147 милиона на Русия. Както е казал народа Посмали ***

54

Кремълски Трол

преди 3 години

Благодаря на Дойче Веле за поредната порция русофобия.Бразилия нека да почака, явно те са решили да разредят населението си. Пък, могат да ползват на промоция върнатите ваксини на Астра Зенека.Иначе, руските ваксини са оторизирани в 64 държави с общо население 3.2 милиарда човека.

53

Анонимен

преди 3 години

Ама можеме свободно да бегаме на запад да миеме улици и да пpocтитуираме, на запад при демокрацията и цивилизажията проcтитуцията е легална и е съвсем нормална професия, българките много я работят.

52

Анонимен

преди 3 години

и бензин зареждате от руски нефтохим ,разглобен 68 *** година някъде зад Урал и монтиран до Бургас. А новия до Плевен пишман демократите нарязаха за да угодят на Тексако.

51

засега

преди 3 години

", в Бразилия "Спутник V" засега няма да получи официално разрешение."...в Туитър американската вирусоложка от университета в Джорджтаун д-р Анджела Расмусен, предава "Дойче Веле".Партенка на Дойче Веле

50

Анонимен

преди 3 години

До До 29След малко пак го кажи, може някой да не е разбрал.

49

Анонимен

преди 3 години

Аз съм на GLE 4MATIC 2017 година.

48

До 29

преди 3 години

Пак ще го кажа, щом Бразилия се отказа напълно от руската ваксина, това говори изключително много за качествата и. А за това, че няма капацитет русия да произведе достатъчно ваксини за региона латам са пълни глу.пос.ти, защото откриха завод в Бразилия за руски ваксини. Щом приятелят на потин го заряза напълно и ги лиши от възможността да има достъп до 1 милиарден пазар, значи ваксината за нищо не става. Всъщност Бразилия е 30 пъти по-голяма икономика от русия и са с два пъти по-голямо население.

47

Анонимен

преди 3 години

всичките са 15-20 годишни таралясници.

46

Анонимен

преди 3 години

не ви знам колите но ток вече 44 години ползвате от руска атомна централа.

45

Анонимен

преди 3 години

С руската ваксина са ваксинирани стотици милиони по целия свят и до сега не е имало смъртен случай или странични ефекти извън описаните в инструкцията.

44

Анонимен

преди 3 години

За това пък ЕС одобри АстраЗенека и Пфайзер, от които хората припадат и измират като мухи.

43

Анонимен

преди 3 години

Феикновина астрата също си е читава ваксина,но нали требе да ни пробутат фаизеро.

42

до Язе

преди 3 години

за западна кола с пи 500000 да говориш вече е смешно, това са коли от 90 те. Чудно в бившия СССР регион що още търкалят ладички пи на 30 години. Аз карам сега ауди с6 2006 та но си пазя и първата ладичка 2105 и мога спокойно да те повозя пи диагонала Силистра Петрич без да се притеснявам че ще ме изостави някъде.Чудно как пък знаеш колко % руснаци са ваксинирани. От Дойче Веле сигурно.

41

Анонимен

преди 3 години

Няма грешка. Новичока е в норма.

40

Off

преди 3 години

Руснаците отново показаха голям, ама мек. Може ваксината им е да супер измислена, ама не могат да гарантират качество, което я прави като руска рулетка. При словаците имаше 2 различни партиди с разлики помежду си, както и с разлика от тази, която е пратена на ЕМА. В Бразилия има пък с изтървани вируси, които могат да се размножават и убият човек с по-слаб имунитет (например онкологично болен на химиотерапия). Карали сме руски коли едно време, наясно сме с "качествата" им.

39

ПорЦелан

преди 3 години

До 38. когато си *** това е за цял живот. ДВ е финансирано от ЦРУ и последната му финкция е да предоставя истинска информация.

38

до хора

преди 3 години

Вакцина "Спутник V" одобрена в 64 странах с общим населением свыше 3,2 млрд человек,и българина не иска тази ваксина,те си искат ваксина която му наредят от европарламента да ползва познайте коя (от която населението намалява)

37

Анонимен

преди 3 години

до 33Аз само и единствено Дойче Веле чета! И ще продължавам да ги чета! Така както съм ги чел и досега! Това проблем ли ти е?