56

И тия лъжат яко

преди 3 години

Ниема мажоритарен вот , нема намаление на партийните субсидии...ИМА САМО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ!ЕГАТИ МРЪСНИЦИТЕ...!ПАК НИ ИЗЛЪГАХА!

55

Анонимен

преди 3 години

Най-лесно е да познаеш прос недъгав платен бсп ***. Той ПЛЮЕ по герб но никога не казва тези или онези са по добри и да гласуваме за тях. Защото реално неговите са от БСП но ако ги спомене ще стане за смях.

54

Ха!

преди 3 години

До Анонимен 67Те може и 24 да седят в парламента,там да спят и пак нищо да не свършат! Но нали им върви извънреден труд!

53

Анонимен

преди 3 години

Дами и господа, Вие сте в матрицата. Демокрацията вече е мираж.Отнеха ви конституционни права, а вие тръгвате на море и по къщи за гости - ще празнувате обаче за последно. Настъпват тежки времена за България. Мутрочалгатурботруповете ще вкарат България в хуманитарна криза. Политическата криза е факт. Вижте какви са се наредили за заплата от 10 000 в НС! Субекти като Скапон и Сбабикон, МаяМа Галева и Татяночка Мултигрупова начело с фъфлещата Митова, която е работила за Доган, а сега е в ИТН.

52

Анонимен

преди 3 години

Еми нали от ВМРО отидаха в Турция да им правят сечено на тур чалята, ДПС влезна отново, патрЕотите не влезноха :)) На всички ни е ясно че отиват под строй да гласуват, но има отлив на доверие от българските турци към ДПС, поне тези които живеят в БГ :)) Иначе почнаха да си назначават министри без да са попитали Тошко, излезе им през задните части :))

51

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за лъжлив чалгар. Оставаш излъган за МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ и ЕДИН ЛЕВ СУБСИДИЯ. За сметка на тази лъжа има друга още по гнусна. Чалгара гласува заедно с ДБ(ДПС2) в Турция да се отварят безброй секции. А и чалгара с 160 депутата подкрепа заявява че няма никога да управлява защото той можел само да плюе и да хейти.

50

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев избегна с връзки военен съд за зловеща катастрофа с боен самолет за 180 млн. лв. Инцидентът става на 26 април 2012 г. - катастрофира военен самолет МиГ-29. Машината е за близо 180 млн. лв. и се разбива зловещо, като по чудо няма жертви. Зад Радев има голяма машина.Той не мисли. Той изпълнява поръчки. Има Такъв Клозеm е негова партия. Не лично негова, а работеща за неговите интереси. Това е проект на чужда държава, целящ промяна на геополитически и геоикономически интереси.Импийчмънт

49

Ами,

преди 3 години

До Анонимен 51Каракачанов беше миналия ден на заседание на правителството при Борисов!

48

Анонимен

преди 3 години

Обяснение за машинации с машини.Машината брои 1+1+1+1 и т.н. за даден номер, но за конкретен номер й е заложено да брои 1.99+ 1.99 + 1.99 и т.н Вие виждате, че машината е отчела гласувал 1, защото й е казано да отчита само 1, но при смятането пише 1.99!При 10 човека гласували за избрания номер, машината вместо 10 брои 19.9! А сега сметнете при 100 или при 10000 каква е разликата!И подчертавам, това е най-лесния и невидим за окото алгоритъм, който можете да заложите!

47

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме как откакто влезоха ИТН почнаха да се карат и вече "работят", седят по 12-13 ч. в парламенто :)) Много объркаха сметките ИТН, разруши идилията и братската дружба между 2-те БКП-та и ДПС :)))

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Колкото и да плачете гербавите, вече друг кара влака!А вие изпаднахте извън вагоните.Не бъразй да се радваш много! Ще гласуваме масово за ГЕРБ!

45

Иван

преди 3 години

Радвам се, че вече съм на 60, и няма дълго да живея в Евразия. Помня как се живееше преди 89г., не искам пак да съществувам в концлагер. Жал ми е за младите, но голяма част от тях показаха, че не познават историята, не мислят и лесно се подават на лъжи и внушения...

44

Анонимен

преди 3 години

Най- голямата грешка на Кабинета Борисов 3 е, че не поискаха ИМПИЙЧМЪНТ на Радев. Това трябваше да се случи декември 2020г. когато от трибуната на НС ДПС поиска официално импийчмънт на Радев. Имаха шанс да отстранят превратаджията президент.Не го направиха защото не искали да свяват паника в обществото.Е, на ти булка Спасов ден! Храни куче да те лае!Сега ще видят грешката си, но е късно.РАДЕВ Е ПРЕДАТЕЛ. ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР.Радев се спаси от военн съд преди години.Сега ще се измъкне пак...

43

Анонимен

преди 3 години

Откъде накъде хора, които от години не живеят в България и дори не знаят български ще определят кой и как да ни управлява? Щом не са живели в България през последните 6 месеца не трябва да имат право на глас! Неграмотните роми тук поне се пекат на същия огън като всички тук и все пак имат право на глас.

42

Булит

преди 3 години

До КАКТОМрачен сценарии,за съжаление май натам вървим.От тоя пРезидент не очаквам нищо добро.

41

хм

преди 3 години

До АнонимеН - ОТ ТАЯ СТАТИЯ НЕ ГО РАЗБРАХ!Айде да разбереш, че това е целта на законовносителите - да се ошашавят избирателите за да се срине избирателната активност и да се облегчат машинациите на вота!

40

Рошко

преди 3 години

Програмист съм и съм бил супервайзор на няколко предприятия. Дори и най-лоялният програмист греши. Какво да говорим, ако някой се е поддал на Чичко паричко и "случайно сгреши при инсталиране на софтуера? Самият факт, че във В. Търново и Добрич имаше проблем показва, че организирането на защитата на инсталирания софтуер е трудна и дори невъзможна задача. Защо в другите държави от ЕС няма машинно гласуване? Явно ИТН смятат да си напазаруват ИТ специалисти за да спечелят поне 51%

39

Булит

преди 3 години

До АнонименЩото пък новите машинисти са едни политици,мани,мани.И с каква програма те привлякоха?Едно обещаваха,друго стана.Предатели.До сега какво направиха за хората?

38

Анонимен

преди 3 години

2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ печели местни избори във Варна-орг.от каб. Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Радев.

37

Анонимен

преди 3 години

Твърдо съм против да се разрешава гласуването зад граница! Човека си хванал багажа, теглил една ххх на държавата а сега ще го гоним и ще плащаме да дава акъл какво да се прави... да се върне в БГ и да гласува точка.