122

Анонимен

преди 3 години

90% от тези, които днес клечаха днес на стълбите на Съдебната палата са възпитаници на Симеоновската милиционерска школа, на ЮЗУ и Бургаския свободен. Тези са юристи, колкото аз съм космонавт!

121

Гиб Мелсън

преди 3 години

В спец.структурите вземат по-големи заплати и получават бонуси, по няколко заплати на година допълнително. Затова е целия вой. Ще се изпарят големите заплати.

120

Анонимен

преди 3 години

в новия парламент не виждамe друго освен скандали и крясъци ... Закони се променят и изменят без каквато и да е обосновка, или дискусия. Българската политическа класа показа, че не е способна на дискусия или дори елементарно уважение към опонента ... показа колко далеч от Европа е всъщност. Разбираме, че хората които са ги изпратили там са далеч от Европа, но политиците дават пример

119

Защо????

преди 3 години

Защо протестират? Нали в България няма безработица? Я какви са снажни, яки, работоспособни. Ей така, както са на куп, не би било проблем да отидат да копаят тунел под Шипка. Не, че няма техника, но защо да мъчим машините, пък и те за пръв път ще получат пари срещу честно положен труд. Ще усетят сладкия вкус на честно спечеления хляб.

118

Хм !?

преди 3 години

На тези хрантутници, които за нищоправене получават по десетина хиляди лева заплата месечно не им стигат тези пари ами се разпориха и от рушвети, кражби на имоти, рейдърски захвати на чужд бизнес, не се отказват от рекет във всички форми за да отнемат и последния залък на българина... Петьо Еврото и Димитър Франтишек протестират ли? Хората искат да знаят какво става и с жената на Петьо Еврото, има ли много злато?

117

"Единодушни&quo

преди 3 години

Другия път. Посъветвали са ги да излязат на протест.Бойко Атанасов показа писмото.

116

Анонимен

преди 3 години

Явно много потрбители в Днес са получавали призовки :)) Иначе и на мен не ми е ясно, защо аджеба се наричат "специализирани", да не би да вкараха Митьо Очите на топло или онез "крехките" олигарсчета дето изведнъж се разболяха в следственото :))

115

Анонимен

преди 3 години

На снимката виждам едни търтеи, които взимат по 8 -10 бона всеки месец, без да свършат работа и за 5 лева!

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102 Не знам , дали ще има подобна коалиция , но коалицията ИТН-ДПС - ДБ - ИМВ е факт С две думи - нищо ново под слънцето , ДПС пак се намърдаха , където е келепира . Въпросът е , защо Слави , Иванов и Мая отново върнаха Доган Негови слуги ли са . Ще заменяме едни олигарси с други , това ли е промяната , донесена от новите партии

113

Анонимен

преди 3 години

Че те не са независими, тяхно задължение е да служат на обществото и закона, осевн привилегии имат и задължения. Който не си е изпълнявал задълженията и не е работил да се маха и имуществото му да се конфискува.

112

Анонимен

преди 3 години

Съдии милионери.Каста която пере с земеделие.Каква земеделие само.Най апетитната зямя все пак са съдии я.

111

Анонимен

преди 3 години

каскетчетата усещат как започва да им пари под опашките и надават вой. Нищо, че работа за 5 ст не са свършили у живота си. Трябва една яка реформа първо от там да се почне, че много гнил матрял има, като се почне от главния каскет и надолу по веригата. Каскета е сложен да защитава Лойко Дебелян и Доган от юридически главоболия.

110

Koko

преди 3 години

На тази снимка на бул. Витоша 2 има повече милионери, отколкото на Уолстрийт

109

Koko

преди 3 години

На тая снимка има Витоша 2 има повече милионери, отколкото на Уолстрийт.

108

Анонимен

преди 3 години

Съдебната система е абсолютен хаос. Водили ли сте дела? Най-елементарните неща се мотаят с години. Един приятел съсед му одари шамар пред блока в спор за парко място. Реши да води дело. Още го си го води това дело.

107

Анонимен

преди 3 години

Мисля че всичките трябва да ги уволнят. Без съдебна система ще си е същото, даже може и да ни е по-добре.

106

НОЩ беше Закрит

преди 3 години

това е много по-важното!!

105

Изненада ли е?

преди 3 години

Кога коне са гласували срещу овеса. И журналисти срещу безконтролната преса. И т.н.Има ли интерес, всеки гласува както му изнася.

104

S8 300km/h

преди 3 години

Слави е новия Бареков. Опа, гледам стара опорка, извинете..ЩЕ ФЧУПИТЕ ДЪРЖАВАТА, ЧАЛГАРИ!

103

разходи

преди 3 години

спецсъдът и прокуратура - чиято идея беше да се боят с измамите - на година харчат повече отколкото са върнали от измами за ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ.майната им на каскетчетата.