81

Анонимен

преди 3 години

Браво Бербо! Ще има изринване на старите муцуни.

80

Анонимен

преди 3 години

И тук се появиха *** от ГЕРБ

79

Анонимен

преди 3 години

Ако мнозинството е просто и глупаво,тогава не си заслужава.По-добре да се опита да работи за друга федерация.Аз съм сигурен ,че в Македония или Гърция с радост ще го приемат да им води техните федерации.Бербатов е световна футболна легенда.

78

vlady

преди 3 години

Само да обича футбола и да има интелект не е достатъчно - трябва да знае как да ръководи, да работи с подчинените и т.н.

77

да закрием и двете

преди 3 години

Поверете държавата на Слави, футбола на Бербо, и до края на годината макс да закриваме и двете. Стига сме се мъчили. То бива, бива..

76

Анонимен

преди 3 години

Новият Борислав Михайлов.

75

Анонимен

преди 3 години

На човекът му трябват пари, че жена му мрънкакакто слави за закъсалата му кабеларка

74

Анонимен

преди 3 години

Нула управленски опит.Никаква природна дарба за общуване с хора и лидер на екип.Поредният провал.В края на краищата пък българския футбол е последното, което ме интересува.

73

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за да му се даде възможност,иначе другия вариант е футбола да ни стане като в Лихтенщайн или Малта, а именно аматьорски.Разбира се ще му трябват поне 5-6 години за успех. Но аз съм убеден че ще успее.И има управленски опит,на най-успешните фондация ,която подкрепя Български талантливи деца.Всички деца подкрепени от тази фондация успяха и се развиха,благодарение на Димитър Бербатов.

72

Анонимен

преди 3 години

Венци Стефанов пикае кръв

71

911

преди 3 години

Този ни е предавал вече,как има очи ......незнам.

70

До 83

преди 3 години

Еми точно това казвам. Бостанът е обран.Тия тримата идват само за усвояване на пари от УЕФА и ФИФА.Демек за лапачката.Нито треньори станаха,нито мениджери станаха нито бизнес имат,щото немат акъл,а пет,шест години само харчат от готовото.Тва е жестоката истина.Просто опитват да се закачът за последният влак.

69

Анонимен

преди 3 години

Това че е имал опит един човек,не означава че ще се справи от този който няма опит. За да се справи човек на подобна позиция ,трябва просто наистина да обича футбола,да притежава интелект и наистина да има искрени чувства.Аз само като се сетя за Михайлов,веднага ми се повръща.

68

vlady

преди 3 години

Все пак е уместно да има някакъв управленски опит примерно на ръководна длъжност във футболен клуб, евентуално агенция за футболисти или нещо друго подобно.

67

Протестърчета

преди 3 години

Я да видим как ще управлявате, ама май няма да видим? Не са само ние,, никой няма да ви види!

66

Анонимен

преди 3 години

Каква грешка може да се направи с футбола ни.Та той е унищожен. Това е същото и със здравеопазването,как може да съсипеш нещо ,което е съсипано. Погледнете какво става с детските школи по футбол.Тези които стават ,никой не ги поткрепя ,а в големите отбори абсолютна нула.Голям талант скоро не е излязал,от школите ни. Познайте защо е така.Отговор Корупция и шуробаджанащина.Това е хора ,това ни съсипва.

65

Българин

преди 3 години

...върнем там където беше футбола ни, а именно сред 20-те най-добри в света.

64

Българин

преди 3 години

Бербатов освен това и подкрепя млади таланти от доста години насам. Венци Стефанов и другите тотаджии провалят и развалят млади футболни таланти като пускат децата на тези които имат пари да си плащат. Тотална разсипия и наглярщина. Да не забравяме и Лечков, който има наглостта да твърди, че нищо не зависи от тях. Ами като е така поне Бербатов ми е приятен за слушане и говори без да обижда. Няма да стане веднага, но както след Славков ни трябваха 16 години за дъното, така мисля че след 16 ще се

63

Тия тримцата

преди 3 години

Са наясно,че нищо не мигат да направят в сегашната ситуация в нашият футбол.Нито мислят нещо да променят.Тримата си имат доста пари(на оня от Враца не знам колко му оствиха),а не щат да пипат от сухото.Искат да цицкат от УЕФА.Само,че в УЕФА И ФИФА нещата се променят с голяма скорост в момента.И тук са назад с материала.

62

Анонимен

преди 3 години

В спорта ако са качествени може да отидат много бързо в друга държава,докато за другите професии не е толкова лесно.