133

Анонимен

преди 3 години

До читателНай-добре да им дадем поне стотина шанса, все пак им предстои извършването на огромен брой глупости, ще имат нужда от повечко шансове!

132

читател

преди 3 години

Аз предлагам да дадем втори шанс на ИТН.

131

Анонимен

преди 3 години

Абе не ви ли писна една клика и нейните производни да ви правят луди вече тридесет години?И какво появи се нещо ново и различно и хайде вкупом да срине със земята! Ами заслужаваше си съдбата!!!

130

Кънчо

преди 3 години

П р о ст народ...слаба държава. И все по-зле ще става...

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158Абсолютно точно, преди избори ГЕРБ,БСП,ДПС ни обясняват как ще се борят с коруоцията, а тя все повече и повече расте, говорят ни колко са загрижени за малкия бизнес, а напрактика го унищожиха, говорят ни колко са загружени за нас и нашите доходи, но не спират да подържат най-ниската МРЗ в ЕС и така да принуждават хиляди да емигрират, говорят за реформи, а единственото което правят е да увеличават армията държавни и общински чиновници.

128

Анонимен

преди 3 години

С новият изборен закон който дава право да се гласува от чужбина по пощата и електронно турците ще минат 30 процента. А останалите ще гледат като пребозали телета и ще се чудят.

127

Анонимен

преди 3 години

На всички ни писна от политици, които говорят едни и същи заучени фрази, а напрактика не правят нищо, затова и Слави спечели такава подкрепа, дори бих казал че ако изборите бяха честни и нямаше писане и брисане по бюлетините, вероятно щеше да има над 25 % и това се доказва от машинния вот и от гласуването извън страната, и точно поради тази причина на следващите избори ще спечели още повече гласове, ТОВА Е!

126

Анонимен

преди 3 години

Мишока чалгар няма да поеме отговорност, защото няма капацитет, той може само да плюе от екрана и то неща написани му като сценарий...

125

Опашката на коня

преди 3 години

Държава не се управлява от хола. Джипката е по-добре.

124

Дедо Славчо

преди 3 години

ако знае, какви му ги приказват тия дни комшиите-чалгари гласували за него - свет ще му се завие.Ще го повтори ковида, че ще и потрети - все ще е под карантина.Тия са фукльовци до един.Колкото по-високо се качва ***, толкова по-добре се вижда голия й червен з ад ник! - китайска поговорка.Техните ..... лъснаха пред всички.............И да попитам: Като се разболя белоСлавчо от ковид, защо не карантинираха Тошко африкански&компания?

123

Мартин

преди 3 години

Тия повече няма да влязат в парламента.

122

Анонимен

преди 3 години

Чалгара дълаг, щял да управлява заткулисно. Ще дърпа конци те на ШАХМАТИСКАТА. Когато има грешка тя е виновна Когато има добър резултат той го е сътворил.

121

Анонимен

преди 3 години

БЛАГОДАРЯ Г-Н ТРИФОНОВ, ЧЕ НЕ НИ ПРЕДАДОХТЕ.

120

Анонимен

преди 3 години

Моите не ги оправдава. 3г търсеше хора млади нови ... не знам си какво. Накрая стари муцуни , оня глупав сценарист фашист , Крие се цяла кампания. Тояа за мен не е сериозно.Утре с такава риторика към Турция може да имаме голям проблем с диктатор кято Ердоган. Като цяло не усещам сигурност. Към този момент очевидно Герб нямат алтернатива и няма смисъл да се правят драми.

119

Анонимен

преди 3 години

За да разберете, че Славчо не е дошъл да променя нищо, само си задайте следния въпрос:Какво точно му пречи да състави правителство, като обяви ОТКРИТО и ПРОЗРАЧНО коя партия го подкрепя и как и ако наистина възникнат проблеми, да обяви кой и защо ги прави?Ако наистина искаше прозрачност това щеше да му е поведение с приоритет, за да докаже, че цели нов тип водене на политика.Сега излиза, че той такива намерения НИКОГА не е имал!

118

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя Слави бе, същият тиквар е като любимия ни премиер. Няма отърване от простотия в тази държава!

117

Оскарите

преди 3 години

Реалитито от джипката срещу бутафорията с интервюто от хола. Първото има много по-големи шансове. Как мислите?

116

СТРАХЛИВ “ТУРЧИН“ ХА

преди 3 години

ХВАНАВИ СТРАХ ЩОТО ОЩЕ ПОМНИТЕ ШИПКАСЕГА ЩЕ Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ ЗАЩОТО ЦЕЛИЯ СВЯТ Е НА НАША СТРАНА ПЪРВИТЕ ЖЕРВИ ЩЕ ПАДНАТ В ПАРЛАМЕРТАРНИТЕ ГРУПИ НА ДПС И БКП А СЛЕД ТОВА С КАРУЧКИТЕ ОТНОВО НА ЕКСКУРЗИЯХАХАХАХА НА ГРАНИЦАТА ОБИЖДАХА ЛИ ВИХАХАХАХАХА СТЯГАЙ СИ БАГАЖА НЕОБРАЗОВАН СТРАХЛИВ ПРЕСЪПНИКОВСИЧКО СВЪРШИ ПРАВИ КУРБАН И БЯГАЙ

115

Жълтопаветник

преди 3 години

Оправдал !? .... Джанки !!!

114

Анонимен

преди 3 години

Слави се оказа леко хитрец, не падна в капана да приеме гласове от Мутрата. Така рискува на следващите избори да се срине (по-вероятно) или да го подкрепят повече хора и да успее да прескочи Онези.Ако беше взел да управлява с подкрепа на Герб или БСП, можеше и да успее да ги държи настрана и да свърши някаква работа, ако приемем че е способен, но мисля, че той няма капацитет и идеи за това.Борисов е суетен и не би му се месил много - щеше да го остави да се блъска и да му гледа сеира.