632

Анонимен

преди 3 години

Слави, имала съм възможност да бъда в предаването ти. Много е скучно на живо. Имала съм честта и да разговарям с теб. Направи ми добро впечатление, но не знаех, че ще стигнеш дотук. Моля те прави си срещи с хората, като се оправиш, ще са ти необходими. Трудна е комуникацията по Фейсбук. Неуважително е към избирателите ти. Очи, които не се виждат, се забравят.

631

Анонимен

преди 3 години

Трифонов Направи най доброто за всички които са гласували за него! Не влезе в съглашение с крадците от прехода и не подведе своите избиратели!

630

Анонимен

преди 3 години

Като ги гледам новите, които ще правят промяната, направо оставам без думи. Мая Манолова, Дончева, Христо Иванова, Бабикян, Хаджигенов, Капон, Атанас Атанасов. Мале, мале. Направо ще цъфнем. Ще станем най-богатата държава в Европа ххаха. Старите кадри ще правят промяна. За себе си,може би, но за нас....

629

Анонимен

преди 3 години

Слави, благодарение на хората ви сте депутати и сте в Народното събрание. Дължиш им уважение. Хората ти повярваха, а ти какво направи..... Оставям те да помислиш хаха

628

Анонимен

преди 3 години

Лидерът на партия Няма Такъв Мандат каза, че няма идея какво да прави и как да го постигне. Честито на лековерниците.

627

Анонимен

преди 3 години

Кои са партиите на статуквото? "Демократична България", "Изправи се! Мутри вън" ли? хахаха. Мая Манолова на статуквото. хахха. Всички я видяхме и нея. Татяна Дончева, която освободи сводника Ванко 1, това ли е статуквото? Срам и позор. Всички са еднакви.

626

daa

преди 3 години

"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят". Слави,аз съм ти фен от 20 г.,но щом си решил да се занимаваш с политика,за да се опиташ да въдвориш ред в тази държава, трябва час по рано да проумееш,че политиката=интереси,т.е. не се събирате там да се харесвате и обичате,а с ДЕБАТИ и т.нар.компромиси да се стига до адекватни решения.Изкл.утопично е да си въобразяваш,че само ти,без подкрепа от други партии,ще решваш съдбата на народа.

625

Анонимен

преди 3 години

Тролчета,къде е логиката ви? Вместо вие да се радвате,че Трифонов не е успял да сглоби правителство и по тоя начин дава право на вожда ви да си разиграва коня,вие два дена Виете на умряло?"Защо не управляваш Слави,та защо"Ами празнувайте,пейте песни и редете хвалебствени дитирамби полза Нему(вожда)защо такава злоба?

624

Анонимен

преди 3 години

Лъжеш славуцо, лъжеш като ромка.

623

Гиб Мелсън

преди 3 години

Слави вярва, че ще спечели много повече гласове на следващите избори и затова е решил сега да не участва. Това стана ясно вече и на първолаците. Ако искаше да връща Герб на власт просто щеше да направи коалиция с Герб. Проблема обаче е, че понякога човек си прави криво сметката. Вместо да спечели повече гласове, той може да има същия или по лош резултат а Герб да имат повече и заедно с патриотите, които ще намерят начин да се върнат Винету пак ще е премиер. Жал ми е за избирателите на Слави!

622

Анонимен

преди 3 години

Слави , свършени сте !Шоуто приключи преди да е започнало. Нищо не става от вас!

621

Tangra

преди 3 години

За съжаление поведението на Слави ми напомня интервютата му с Бойко и Цацата. Някак си нарочно иска да изгони избирателите си. Нито благодари, нито каза нещо за следващи избори. Същото поведение. После оправдания. Някой го държи за топките май.

620

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе знам Атанасова каква е, но знам, че любимият ти чалгар е грозен, лъжлив, страхлив, дрогиран, безмозъчен и алчен мутрак.

619

АнонимеН

преди 3 години

И ГЕРБ И БСП СА РАЗМАЗАНИ!!!ИТН СИ ПОСТИГНА ЦЕЛИТЕ ЗА МОМЕНТА!

618

Анонимен

преди 3 години

Десислава Атанасова от Дулово е натурален производител на синьо сирене.

617

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 725Ще приключите, чалгаря вече изтече в канала...мая ще се върне на магистралата, дончева ще продалжи да обслужва олигарси и мАФиоти, ристю ще продалжи да лъче, че е десен политик... Голяма промяна, ей, депутатите си вдигнаха заплатите, на доган му подариха власт за винаги с новия избирателен закон, на черепа, баневи, сайкови, бобокови и & ще им назначат удобен гл. прокурор и ще им изберат подходящи съдии... за да крадат и лъжат отново заедно. Честито, другаре....

616

Анонимен

преди 3 години

Слави, пуснете видео, но въпросите да задават българските граждани, а не ваш човек. Моля ви.

615

Добре де,

преди 3 години

До Ха хаКато нищо не излъгал, защо се извинява и шикалкави, че е подведен от "Биволъ" и т.н.?

614

до 722

преди 3 години

Това, което каза Трифонов мисля, че се нарича взаимно изключване.

613

Анонимен

преди 3 години

Дошло е време разделно, с новите избори трябва окончателно да приключим с Гербавата хунта!