118

Анонимен

преди 3 години

До КЛ"При терористите в Сирия беше открито оръжие родно производство."И това кой го каза една лъжлива агенция ТАСС на която не може да се вярва на нито една нейна дума.

117

Анонимен

преди 3 години

"Светът помни и общия Германо-съветски парад на победата на 22.09.1939 година с който отбелязаха голямата си обща победа над Полша".Ми що Англия и Франция не обявиха война на СССР за нахлуване в Полша, ами точно по същата причина обявиха война на Германия?

116

Анонимен

преди 3 години

Чехия се присъедини доброволно като територия към Германия средата на 30те. Сталин сключи договор за ненападение с Хитлер последен, след Мюнхенското спиразумение при което всички се бяха изредили да се подписват приятели на Хитлер.

115

Анонимен

преди 3 години

До КЛУкрайна никога не е била район в който да има някаква забрана за търговия с оръжие. Сега се опитвате всячески да оправдавате агресора и терорист Русия, но няма да ви мине номера.

114

Анонимен

преди 3 години

Русия е като Нигерия само че със сняг.

113

КЛ

преди 3 години

Бих искал да разбера и истината за ролята на родните търговци на оръжие в цялата история.Продавали са оръжие на страна, където има военен конфликт с неясни параметри. А и за какво им е на украинците съветско оръжие. Имат си достатъчно.При терористите в Сирия беше открито оръжие родно производство. Държавата къде спи. Ситуацията смърди.Стига са ни натискали да заемаме позиция.Пак сме окаляни до ушите в мръсни сделки.

112

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме построили Южен Поток сега България щеше да е ключов енергиен играч в ЕС. Още повече при сега при covid кризата щяхме да станем незаобиколим фактор в ЕС, все едно кой управлява и печели изборите. Вместо това българите предпочетоха да са васали на САЩ и Брюксел и да изпълняват жалката роля на куче което лае срещу Русия. За кучeтата - кучeшка съдба.

111

Анонимен

преди 3 години

С американците българите не само са по гол ***, но и наведени с разтворени бузки.

110

"Франс прес&quo

преди 3 години

САЩ ОБЯВИХА ПРЕДИ ГОДИНА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ САНКЦИИ СРЕЩУ МЕЖДУНАРОДНАТА СЪДЕБНА ИНСТИТУЦИЯ В ХАГА И ВСЕКИ КОИТО Е ОТГОВОРЕН ЗА ЕВЕНТУАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ В АФГАНИСТАН РИЧАРД ДИКЕР ОТ" ХЮМАН РАЙТС УОЧ "РАЗКРИТИКУВА САНКЦИИТЕ ЗАЩОТО ТЕ ПРИКРИВАТ ЗАШЕМЕТЯВАЩИ ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. НЕНАКАЗАНИ НО ВСЕ ПАК С ПОДВИТА ОПАШКA АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ ПОДПИСВАТ СПОРАЗУМЕНИЕ С ТАЛИБАНИТЕ. ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ АФГАНИСТАН

109

Анонимен

преди 3 години

До Богати смеА ти кво искаш да дойдат руснаците и да те оставят по гол *** ли?

108

Анонимен

преди 3 години

Немецът посещава публичния дом като клиент, турчинът като чистач да чисти, чехът отива в публичния дом да се види с жена си.

107

Анонимен

преди 3 години

Чехия доброволно се присъедини 30те години към хитлеристка Германия. Тогава се слагаха на Хитлер, сега се слагат на Вашингтон. А когато Русия изгони дипломатите им ореваха цяла Европа, но никой не откликна на призива им за солидарност освен пуделчетата от Естония и Полша.

106

Богати сме

преди 3 години

По телевизия Алфа казаха,че в средата на май в България идват за учения30000американски войници с пълно оборудване.Финансирането за учението го правим ние.Разходите ще бъдат поети от българска страна.Решено е 2018г

105

Анонимен

преди 3 години

Обявявайки новата военна доктрина на Русия, началникът на Генерални щаб на армията заяви, че никога повече след 22 юни 1941 година Русия няма да води война на собствена територия.

104

До 121

преди 3 години

Чехия има по- голям БВП от руската федерация с 22 републики пълен срам за Путина!

103

Владимир Путин

преди 3 години

"За какво ни е свят без Русия"?

102

Анонимен

преди 3 години

До Цола Драгойчева Всеки опит за обратното, завършва като победен

101

Цола Драгойчева

преди 3 години

Всеки опит за величие на Русия винаги завършва с опашки за хляб!!!

100

Плюсове и минуси

преди 3 години

Руските служби допуснаха големи провали през последните години. На първо място, те проспаха организирането на държавния преврат в Украйна през 2014 г. Фактът, че САЩ решиха да повторят операцията в Беларус, като плановете им включваха и убийство на президента Лукашенко, показва ниското им мнение за възможностите за отпор на службите на врага. Все пак, руските служби постигнаха и един безспорен успех: те провалиха опита на Запада да прехвърли върху Русия отговорността за пандемията от Ковид-19.

99

Анонимен

преди 3 години

България се държи все едно че освен отравянето на Гебрев, което го разбрахме едва след отравянето на Скрипал, няма нищо друго което руските терористи да си извършили у нас. Колкото и да мълчат гузно нашите служби и прокуратура има 5 взрива със седемнадесет загинали през периода февр. 2014 април 2015. Тогава прокурора Цацаров отказа да разследва версията тероризъм и всичко беше представено като нещастни случаи. Дори Цацаров отиде при Чайка в Русия да му докладва че е замазал всичко по случая.