25

Анонимен

преди 3 години

И Слави има много пари ама пак е про.....с.т. Парите не са всичко.

24

ДДРОнег

преди 3 години

1. Тези имат ли нащо общо с фалиралата бнака "Лемън Брадърс" ?2. Евреи ли са? Нали уж оня с мустачките ги бил унищожил , над 6 млн, пък и колко се преселили в Израел ?!

23

Анонимен

преди 3 години

Много повече хора са обеднели отколкото забогатели. Но говорят само за забогателите, за да праят реклама на капитализма. Като е толкова добре с пари ами нека напечатат за всички и кой колкото иска. Ама не дават нали, но го хвалят че е наследник.

22

Анонимен

преди 3 години

нека оправя заглавието ви. "18 годишен наследник на верига магазини става най-младия милиардер в Германия"...некадърни... не съм сигурен, че мога да го нарека журналист.

21

до 22

преди 3 години

Всичко е пари и само пари и любовта е пари и здравето е пари и животе само и единствено пари!!!!!! И аз съм сигурен ,че някога в миналото ,си мислил по същия начин НО така се е случило в живота си,че си се провалил. Това не е най-лошото. По лошото е че си се отказал !!!!

20

Бай 100ян

преди 3 години

Помислих,че ще прочета за някое младо ,умно и амбициозно момче, което е създало нещо уникално с което е подобрило начина ни на живот. А прочетох за хлапак наследник който не е изкарал 1 лв през живота си и на всичкото отгоре редовно се забърква с наркотици . Общо взето слаба журналистика !!

19

До 20

преди 3 години

Гроздето може да е кисело, но действително не всичко е пари. Е, това зависи от вярванията и ценностната система на един човек.

18

Човекът

преди 3 години

Тея където са били във политиката са на правили цяло състояние за децата си а на обикновените хора Са ги пращали подяволите

17

Дочул човек селото

преди 3 години

На НЕДКО БОНЕВ ОТ СЛ.РАВНО ПОЛЕ СА ОТКРАДНАТИ ИМОТИТЕ ОТ РОДНИНИТЕ МУ Наследниците са били много

16

Анонимен

преди 3 години

В България трябва баща ти или *** е да е министър или посланик, или най добре и двете, и децата им стават моментално милионери. За това ще има лустрация на Райков, Плугчиева, Найденов, Паси и останалите тарикати скоро

15

ha ha

преди 3 години

А на Бати Боко му трябваха 3 мандата да може да настигне хлапето!

14

Българин

преди 3 години

Боли ме фара. Не всичко е пари.

13

Ангел

преди 3 години

Това е некоректно!! Младежа не е изкарал и 1 евро. Всичко му е от наследство . В класацията трябва да бъдат включени само милярдери които сами са си направили парите. Невъзможно е да го сравнявате с Тръмп или който и да е друг милярдер който сам е направил богатството си !!!

12

пирамида

преди 3 години

При фалита на еврейската банка Лимон братя в 2007 г. се изпариха трилиони долари и после трилиони напечатани в САЩ и ЕС и милиони нови милионери от печатниците.

11

Ядосана Майка777

преди 3 години

Богати и крадливи....

10

Баце

преди 3 години

Аматьори.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако таткото се бе споминал преди 17 години - щеше да постави абсолютен рекорд - Милиардер на 1 годинка!!!

8

Анонимен

преди 3 години

И в България вече има наследствени новоизлюпени дечица милионери. Все те са най-умните, най-можещте, все печелят конкурси, които без малко човек да си помисли, че са били писани като за тях.Икономиката и бизнеса винаги са диктували политиката, дори и без пряка намеса в другите страни.Дачев ревеше, че няма заварчици и давал добри пари, пък дъщеря му учи икономика и не пожела да осъществи българския "Флаш данс".

7

Анонимен

преди 3 години

Путин да ги разпределя????? Имаш предвид на тимченко, усманов и сие нали?

6

Анонимен

преди 3 години

Евреисйки наследник. Баща му е братовчед на Ротшилт забогатял от войните.