443

Анонимен

преди 3 години

Борисов е като един младеж напуснат от гаджето си. Ходи по болничните стаи и търси да получи любов и съчувствие от бабичките там.

442

Щирлиц

преди 3 години

Очакваме вдигането на завесата,комедията ще е интересна,и няма да бъде в едно действие.

441

Анонимен

преди 3 години

Не съм Гербар, нито Бисепар, ама къде е Славчето, това ме интересува. Нали е депутат, защо не е в парламента?

440

Анонимен

преди 3 години

Гробаджии видиш ли , били решили да върнат мандата. Не ,гробаджии никога и нищо няма да решават повече , тях ги принудиха да го върнат.Няма никакво значение ,кога и колко извънредни избора ще има ,гробаджии имат само един път и той е надолу.

439

АТАКИСТ

преди 3 години

До АнонименАнонимно герберче, кога Волен е управлявал с ДПС и БСП? Осигуряваше им само кворум и се въздържаше при гласуване. Това не беше подкрепа.

438

Анонимен

преди 3 години

Ще направи Слави правителство. Вече си имат премиер.Малиии?!

437

Мишо Бирата

преди 3 години

Ха-ха, абе бокич, не че нещо ама за едно преятелче да попитам - ти защо не направи кабинет като си толкова ербап?

436

АТАКИСТ

преди 3 години

Последните сочиологически проучвания на Галъп:Атака 32%БСП 20%ДПС 10%ГЕРБ 8%ИТН 4%Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа!Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа!Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа!Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа! Атака победа!

435

Затвор

преди 3 години

Малинов от Булгатрансгаз веднага в затвора и там ще си изпее всичко. Рядко срещан некомпетентен човек. Горко ни с договорите за милиарди с които е заглобил народа.

434

Анонимен

преди 3 години

При нови избори ГЕРБ ще е със 200 -250 хил. гласа надолу!Днес Борисов каза - Може и да сме втори!Той най-одбре знае колко гласа купиха, за колко гласа притиснаха хората и какви ги извъртя проф. Мишо!И другите ще имат спад, но най-голям ще е при ГЕРБ!

433

Анонимен

преди 3 години

Всички са страхливи и некадърни, само банкянския мислител е по-по-най...

432

Шопар

преди 3 години

Тоя е егати черната станция, абе тикво гледай си в твойта паница, ти нали се оттегли?

431

Бла-бла

преди 3 години

До ИстуканКупи си патерица!

430

ПроСоТо

преди 3 години

до "488" :-Ето, появи се МЕНТЕТО :-"493"..по просташкия му речник ще го познаеш.

429

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен488"ПроСоТо" е един и е АНТИГРОБАР !...Дефиниран!..Иначе не съм чул Тиквата да пише под тоя ник,защото САМО ТОЙ е в състояние да плещи ЛЪЖИ,дори и ..както ти се изразяваш:-"Дори и от десет кладенеца факти да му дадеш"....Е,Тиквомажоретките се стараят да имитират Сейбията си,но...не могат да го достигнат в празносоловията,лъжите и манипулациите...все пак той е "женерал",а те-прости Тиквеничервенотиквеничковчета....

428

АЙ БАЙ

преди 3 години

ОМРЪЗНА,БУЦИ.АКО ТОЛКОВА ИСКАШ ДА СИ ПРЕД ПУБЛИКА,НАПРАВИ ЦИРК ИЛИ ТЕАТЪР В БАНКИ.

427

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден не е Великден както се казва, който иска ще ме разбере.В новопростаците няма нищо европейско, те по-скоро ни представаят като евроазиатци от ориенталски произход. Няма дипломация, няма уважение, няма аргументация и отстояване на мнението, няма прозрачност, няма чест.За мен не беше чест, вие сте срам и позор за всеки един българин!

426

Анонимен

преди 3 години

Незнам,колко линка са с проСото,ноедин от тях ,като послъгва,няма спирка.От десет кладенеца факти да му дадеш,пак ще те дебне с лъжата.

425

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен/483/,който се възрадва:-"Борисов категоричен.."..."АКАДЕМИК".....Драги,ще ти призная нещо:-Заради такива като теб влизам тук..Харесвам майтапите,а като ви чета ИЗЛАГАЦИИТЕ,просто се разтоварвам..Та:-Мутрьо от лейтенант ЗА ЕДНА НОЩ го направиха "генерал"!!..По какви заслуги?..-И Сам Господ не знае.Сега,след като явно е дочел най-после "Винету",ти го направи на.."АКАДЕМИК"....нямаш представа как ви се радвам!!!!

424

Анонимен

преди 3 години

Шараните хванати на гола кука с хилядите фалшиви новини продължават да шляпат из форумите, но вие сте нужни , много нужди за предстоящи нови политически формации , които ще сменят модела,кото например новата пол. формация КУРЦ (картел на успялите рецидивисти от централния ) Подкрепяйте ги масово , защото вие сте достойни за радикални действия с неясни последствия.