114

Анонимен

преди 3 години

САЩ и Англия финансираха Хитлер, и се включиха когато Русия спечели войната именно за да попречат на победния марш на Русия.

113

Анонимен

преди 3 години

През Втора световна война, светът решава да помогне на единия от двата основни агресора, за да може поне единият от тях да бъде пречупен. Но това, че американци и британци избърсаха дyпето на Русия, не означава, че Русия е от добрия лагер. Не означава, че Русия не е започнала тази война (пакта Pибентроп-Moлотов). Не виждам логика да се чувствате горди русофили. От какво точно се гордеете? Че кумирите ви са започнали война ли?

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159"Корабите дето пътуваха към Черно море те оборва друже!"Как точно?

111

Анонимен

преди 3 години

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Никой не може да направи нищо с Русия! Днес никой не допуска, че икономическата криза и разпада на САЩ могат доведат до ядрен апокалипсис ако САЩ съвсем загубят контрол, но това не е така, САЩ макар и икономическо джудже затъноло в дългове, все още са много силни военно.

110

Анонимен

преди 3 години

Никой не плаша във Варна и Бургас, просто ми се иска тия два града да имат правото на глас, ако някой реши да акостира в пристанищата им и с това превърне населението им в пушечно месо. Демокрацията изисква да питаме хората дали са съгласни, нали?

109

Анонимен

преди 3 години

А тези зони ще възпрепятстват ли самолети тип "ЧЕРВЕН ПЛОЩАД"??

108

Анонимен

преди 3 години

До AнонименОт десетилетия вече Русия няма бомби. Русия разполага с модерни хиперзвукови космически оръжия. Руските ВКС могат да поразят всеки противник във всеки момент, във всякаква обстановка, във всяка точка на планетата.

107

Анонимен

преди 3 години

До 157Корабите дето пътуваха към Черно море те оборва друже!

106

Анонимен

преди 3 години

Айде обясни ми приятел защо се пъне дедото да вкарва Бомбардировачи в Черно море дето е една локва вода? Това нагнетяване кому е нужно? България какво печели от един конфликт, роден в болния мозък на дедо? Какво печели света? Едиствените, които искат война са воените производители и американските банкери, които първо ще спечелят от сделките с оръжие, а после ще дадат милиарди долари заеми на Европа и ще я направят роб за следващите 70 години!

105

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си или някой пубер, дечко, или да си изкукуригал старец, с факсове от времето на комунизма и младостта, за да говориш за "НАТО да нападне Русия". Пичове, НАТО не е организация която да напада Русия. Обратното е по-вероятно, даже това е една от целите с които в началото е било създадено НАТО - да бъде способно да отрази евентуална руска агресия. Светът не е забравил, че Русия нападна Полша и поравно с Германия на практика започват най-кръвопролитната война.

104

...

преди 3 години

Политиката на Путин - външна и вътрешна се доближава все повече до фашизма.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Паралелната реалност на русофилите за България съперничи само на паралелната реалност на русофилите за Блатото.

102

Анонимен

преди 3 години

САЩ и ЕС и НАТО ще мяукат жално за Украйна както мяукаха за Крим и за Грузия.

101

фалш и демагогия

преди 3 години

Политиката на Путин се доближава все повече до фашизма. Но с парадите си демонстрират победата над фашизма. Знаете как се нарича това...

100

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че всичко което има България днес е построено при социализма когато бяхме със Русия. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят, всичко беше съсипано, днес България произвежда само евтини черноработници и *** за запада.

99

ЕМи толкова...

преди 3 години

Отидоа до границата с Украйна ,гледаа ,гледаа чудиа са и накрая обратно ,оти още малко и щеа да дигнат кръвното на Байдан и щеа да посрещат гости...Па и на екскурзия се оди ,ако имаш пари ,като немаш седи си дома и не се праи много на голем !

98

Анонимен

преди 3 години

Тук става съвсем умишлено разделяне на обществото ивсяване на омраза в нашите граждани.Съвсем естествено, в България има русофили и русофоби,но тук тези озлобените елементарни copocoиди най-умишленоразделят България за да може по-лесно да ни управляват.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Поредния недорасляк, който си разказва както го е правил като 8 годишен.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Споменават.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Приятел, не си си пил лекарствата и приказваш безмислици!