8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Що да са малко?Е, на. Лудото Майче и Хаджипедерасов ще го подкрепят.ДБ ще го подкрепят. Дори и ***, ще стисне зъбки, ще разтвори бузките на дебелото дупе и ще му даде.Даже и ББ му каза, че ще му даде 10 депутата, ако не му стигат.Ама на Слави не му стиска!Щото целта беше да влезнав парламента и да плюят срещу всички, а не всички да плюят тях.

7

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами водете ги тези разговори защото не Ви остава много време, след служебното правителство на мUнчо ще гледате НС от външната му страна, а треските от разепената ви платформа ще бъдат отмити в канализацията заедно с нечистотиите от свинските ушички и пъдпъдъчите яйца ... !!!

6

Анонимен

преди 3 години

Какви сте вие , че викате изправи се. Винаги сте НАВЕДЕНИ НА МОСКВА. Виж М. Манолова от къде и е културара,. Пред очите на народа Русия ни краде сирене, месо, па и боб, чесън, къде какво падне влачи за Парада на 9.май. Да нахрани церемонял майстерите. Та и тоя Хаджигенов народе изправисе..Какво да се изправи като са наведени русофили.87381

5

Анонимен

преди 3 години

Избори до дупка!!!!Слави ще върне мандата да не е луд да прави правителство с толква малко хора?!

4

Анонимен

преди 3 години

Искаш разбира се, щото при нови избори наесен, пак ще те командироват да крепиш дървото пред президентсвото да не падне.

3

Анонимен

преди 3 години

Нови избори трябват.В БГ няма ли някоя партия мнозинство да играе сама не става!

2

Анонимен

преди 3 години

Как, бе!Щом веднъж си захлебил депутатска заплата ще стискаш до дупка. И мерцедеси да те карат на работа.От всичси Слави спечели най-много и си оправи финансите, след като отвори телевизията.Ще видите, че ще въртят и сучат но ще изкарат максимума.

1

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов премиер, той не иска но ще го направи за народа, защото някой трябва да се жертва.