63

А

преди 3 години

Най-малко за което говореше е за Запада и отношения с него). Основно беше за социална политика и вътрешни работи на Русия. Автор с каква част от тялото си го е слушал че да чуе само това за което пише в статия. За хубавото нищо не пише, например за пари които ще се изплащат на семейства с джени и много други хора. Иначе да, с няколко думи каза че Запада и Източно-европейските му хиени ще съжаляват като никогда и за нищо преди ако прекрачат червената линия в отношенията им.

62

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма толкова путинисти,колкото в този форум. Идете поживейте малко в путинския рай,с братушките,и друга песен ще запеете.

61

Tangra

преди 3 години

Как не ви е срам бе, да плюете миналото си. Знаете ли от къде идваме ние ???????? Знаете ли, че Чингиз Кхан се е молил на Тангра ???? Знаете ли, че е завзел половината свят, но "пропуска" да завземе България ???????? Той самия е казвал, че прабългарите са му братовчеди ? Заради няколко долара ще си продадете всичко .... Ползва нашите тогавашни титли, Khan

60

Анонимен

преди 3 години

А Гогол, а Гогол, какво е казал Гогол, какво е казал Гогол?

59

Анонимен

преди 3 години

Путин ако прочете какво пишат *** те и троловете на заплата от фащ, веднага ще върне крим, ше се извини за всичко и навални ще пусне.

58

Путин

преди 3 години

без Милост към Натовската Буферна Зова - България! Пращай Катюшките!!

57

до 63

преди 3 години

До ИстинатаЧехов е велик писател със световна известност. Човек, който обича страната си и народа си, а такива като теб четат това - онова и си мислят, че са разбрали какво е написал.

56

Реч на Бойко Борисов

преди 3 години

Най-дълго управлявалият политик в БългарияБойко БорисовНикога, ама никога не е произнасял реч:- Първо защото не знае никакъв друг език- Второ, защото дори написана реч не може да чете- Трето, защото има беден речник и говори диалект на хамалин от Сточна ГараЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ОТКЛОНЯВАТЕ ВНИМАНИЕТОНА БЪЛГАРИТЕ ОТ И С Т И Н С К И Т Е ИМ П Р О Б Л Е М И?Пишете за интелекта, ТЕЛОСЛОЖЕНИЕТО, знанията и умениятана Бойко Борисов.Стига с тоя Путин - вие не сте руска медия!!!!

55

мнение

преди 3 години

Путин може да не е казал нищо за Навални и Украйна по обясними причини. За тях или добро или нищо... Предпочел е нищо да не казва. Но пък се удивлява тези защитници на човешките права на запад защо нищо не казват за подготвяния преврат в Белорусия и убийството на Лукашенко. Това, че разхожда войските си на собствена територия било голям проблем, но действията на западните служби за преврат в чужда държава, въобще не е....

54

Историк

преди 3 години

"моментът Чембърлейн" за САЩ е всеки момент...

53

Анонимен

преди 3 години

Браво!

52

Каролина Мьолер

преди 3 години

КГБ да върне на България, вложка България! Украйна да върне стара Велика България!

51

точно и ясно казано

преди 3 години

Путин предупреди, че добрите намерения на Русия не трябва да се възприемат като признак на слабост и изрази надежда, че "никому няма да хрумне да прекрачи червена линия с Русия". "Ние сами ще преценим къде минава тази линия", заяви той.

50

До Украина

преди 3 години

Абе неграмотен плебей изчезни от лицето на земята като пръдня на огън!Сюндюк!

49

Да

преди 3 години

Както винаги на ниво...

48

Украина

преди 3 години

скоро ще бъде Руска отново - момента в който на Света, ще му стане ясно, че Колонията на Юдея САЩ е вече безсилна и вече не е никакъв световен фактор!

47

Ясно

преди 3 години

Не може Путин да говори и обсъжда престъпници...

46

БайдънДемецията

преди 3 години

Казах на президента Харис да не се опъва много на Путин. Той (Путин) си е убиец.

45

Путин

преди 3 години

разбрахте ли се вече с Император ЖиЖинПин как ще си поделите Света?! САЩ са аут!

44

САЩ

преди 3 години

вече е неспособен, дори Памперсите за Президента си да произвежда - ако не е Комунистически Китай, ще живеят като в 10-ти век преди Христа!