188

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаВиждам, че само говорите, а вие страх да управлявате. Промяна няма да има!

187

Анонимен

преди 3 години

До ВасилКаква шайка на ГРОБ, вашата шайка на протесърите е на власт вече и е ваша отговорнистта за ДКВР!

186

Тошко

преди 3 години

Я внимавайте бе какво говорите, че тъкмо съм наточил сатъра....

185

Анонимен

преди 3 години

ГОЛЯМА ПАРОДИЯ! НАЙ- МАЛКО ИМАЩИТЕ ГЛАС партии избрани с купени гласове, трябва да си много наивен, за да вярваш, че изборите са реални.Смеят да ДАВАТ ГЛАС и да изискват, като те самите са мутри. А НАЙ ГОЛЯМАТА И ВОДЕЩА ПАРТИЯ, С НАЙ МНОГО МНОЗИНСТВО ГЕРБ , да бъде умишлено поставена в ъгъла.

184

Анонимен

преди 3 години

Тук половината "умно" население ,което не разбира от политика и не е чело и 1 книга от живота си дава акъл. Голям смях! *** народ- слаба държава. Никой не ви е виновен.Вие сами сте причина за всичко вижте в себе си - там са отговорите.

183

ПроСоТо

преди 3 години

обаче мрем за маската на Митовия!..сакам и я да станем такъв убавец с нея като него!..

182

Анонимен

преди 3 години

'' Трифонов използва златното мълчание '' .................. 'партиите на протеста' вече открито говорят на нови (поредни) избори, ... а когато и следващия парламент не им хареса - ще искат нови и нови избори, докато им хареса ?? смешни са ... А най-смешни са Бсп и Дпс представящи се за лица на промяната

181

ПроСоТо

преди 3 години

така....Мутрьо се СНИШИ,СНИШИ,СНИШИ..Добре е научил тоя урок от кумира си."Тато"..Ще се прави на умряла риба докато нещата се ЗАБРАВЯТ покрай пушилката и бъркотиите,които ТОЙ и неговите "придворни ще забъркват.Разбира се,требе си и "НОВ СУРАТ",който да замести двадесет и четири часовото блещене от екрана на Бабуина...Е,харесал си е Митовия,или просто са му НАРЕДИЛИ да го лансира...И така,"Нищо ново под Слънцето"....."Солнце всходит и заходит"..ТОВА е "битието" българско..

180

h

преди 3 години

Джуджето от ДБ сега се държи много нагло обаче след 1 или 2 избора пак ще изчезнаат и то завинаги.ББ - дясна партия.

179

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за ДБ получаваш ДПС!

178

Даниел Митов

преди 3 години

Борисов е бил член на комунистическата партия, а през 1990 г. е напуснал деполитизиращото се МВР с аргумента, че не иска да изостави БКП. През 90-те години ролята на десницата беше да отстоява ценностите на демокрацията. По това време Бойко Борисов беше бодигард на Тодор Живков. И не на последно място десницата е длъжна да знае истината за миналото. По този повод Борисов се отличи с това, че освети с прожектори паметника на съветската армия, очевидно смятайки го за някаква голяма ценност. Ако мавзолеят не беше разрушен, щеше да освети и него.

177

Ebb

преди 3 години

Е това са демократи,с малкото бсп/мая .дончева и капон /÷ голямото бсп ,дпс и нещо неопределено като итн

176

Срутището ГЕРБ

преди 3 години

Какво доживяхме! ГЕРБ да предложат правителство, а да не предложат за премиер Бойко Борисов. Смях в залата.

175

Малко за политика

преди 3 години

Докато не се разчисти държавната администрация от гербаджийски калинки нови избори не трябва да има. При нови избори веднага Бойко ще разполага отново с целия ресурс на държавата, а може и да влязат в НС и неговите патерици и като нищо ще получим още от същото - Бойко 4.Тогава и да подскачат цяло лято протестиращите пред Министерския съвет полза няма да има.

174

ЕЛИ

преди 3 години

ДО 214НАД 500 000 ГЛ.ПАЦИ ГЛАСУВАХА ЗА ЧАЛГАРИНАНАД 3 000 000 НЕ ГЛАСУВАХАНА КАКВО СЕ НАДЯВАТЕ???????????ХА ДАНО АМА ЕДВА ЛИ

173

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 214: "че по конституция, герберите трябва да предложат правителство"?Това не е вярно. По конституция ГЕРБ получават мандат за съставяне на правителство, но не са длъжни да го приемат. Още след изборите стана ясно, че патерици вече няма и Бойко със 75 депутати няма как да направи правителство.Защо тогава Бойко подреди Митов да получава мандата? За да спечели време и да намести колкото се може повече калинки в бордове на директори. Вече ги наместиха в БЕХ, АЕЦ "Козлодуй", "МИНПРОЕКТ"

172

ЕЛИ

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ НЕ САМО НЕ УНИЩОЖИ КОМУНИЗМА ,НО И ГО РЕСТАВРИРАНИЕ НЯМАМЕ СЪЮЗ СРЕЩУ БКП,КАЗВАМ БКП ТЪЙ КАТО Е ВИДНО ,ЧЕ И СЕГА ТЯ КОМАНДВА

171

Анонимен

преди 3 години

Супер е, че има ново мнозинство което да изведе България от кризата. Чалгари + комунисти + ***!

170

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Герберуги, нали сте големи победители? За какво тогава молите, както ги наричате, "чалгарите" и "лодкарчето", за преговори? Това не ви ли е под нивото? А и да - гадно ли ви е, че всеки гледа на вас като на оттрепки? За вас вече ще има правителство само с ДПС или БСП и се разкриете всички какви сте. Боко и гроб отиват на бунището на историята. Това е.

169

Радо Шишарката

преди 3 години

Гербери Сбогом!Нова версия на стара песен!