10

Конспиратор

преди 3 години

Тъпанаpа вече помислил какво става като върнат мандата и отиде при трети, ГЕРБ им готвели капан. Ами нали сега го поемате вие, бе разбирачо. ДБ и Мая Манолова са с вас, ще имате подкрепа, съставяй кабинета и управлявай. Защо искаш да връщаш мандата, кое не те устройва?! Искате да имате 240 депутата за да им дърпа чалгаря конците по фейсбук ли? Е, няма да стане. И като върнете мандата дори на гласувалите за вас ще им светне лампичката, че сте некадърни. Повече няма да имате и 10%. Или това искаш?

9

Анонимен

преди 3 години

ИНТ направо заклаха прасето Борисов заедно с цялата му токсична партия!!Мачкай Слави!!

8

15979

преди 3 години

Ами като знаете предварително какъв е капанът, гледайте да съставите правителство и не се правете на ущипани моми. От вас се очакват промени, които са възможни с правителство на ИТН - втората сила. Всяка подкрепа е от значение и истинският политик никога не казва "НЕ". НЕ-то е политика звучи МОЖЕ БИ. Невалидни са дрънканиците, че ИТН няма да сес прави. Щом бандит еднокнижник можеше лично и ръчно да управлява в бокържениет на калинки, няма пречки да имаме работещо правителдтво в сгашната конфигуя

7

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Славуц с такива дето и в парламента не идват е немислимо да се сключва коалиция.

6

Анонимен

преди 3 години

Тия са глупави! Знаят ли колко паре има Бай Х. И кюлчета злато...

5

WRC

преди 3 години

Ями кажете какво прави при вас Любомир Каримански Бивш шев Търговска банка (Д)бившата Демирбанк близка до ДПС и основен кредитор на ТЕЦ-а на Ахмед Доган във Варна.

4

Отровна гад

преди 3 години

Ще дадете властта на Румен Радев, но от предсрочните избори полза ще има само Бойко Борисов!Всички останали ще имате по-малко депутати!

3

Явно

преди 3 години

Никой не иска да нищо общо с токсичният Борисов!

2

истина е

преди 3 години

ИТТН вкараха тиквата в гроба !!!

1

Анонимен

преди 3 години

Всички са срещу ГЕРБ,писна им мутрокрацията..