70

Истината

преди 3 години

Ако Навални бе някой мастит българин, който критикува Борисов, съдбата му би била по-лека, но доста подобна.Не защитавам Божков - той трябваше да е съден, ако бяхме нормална държава. Говоря за другите.Положението е "Или си ГЕРБ, или си ЧАО", което е доста диктаторско поведение, както и да го гледаме.ФАКТ.

69

Анонимен

преди 3 години

В интерес на истината от този никой не се интересува с изключение на кукловодите му от САЩ, които са инвестирали в него и очакват да си върнат поне част от парите. Някой помни ли как се казваше жалкият му предшественик, когото свикнаха грузинците, че им се набърка в наркопазара, а?

68

Манолов

преди 3 години

Дано Господ спаси този доблестен човек, защото мисля, че планът на Путин и шайката му е да го държат в затвора и разболяват, докато състоянието му стане толктова тежко, че да умре наскоро, примерно 1-2 години, след пускането му, дори и да е предсрочно. Или да го отровят повторно след затвора. Дано се лъжа и да оживее.

67

Не Чупи!

преди 3 години

ИТН счупиха комунистическата държава. Искат да правят демокрация.Счупиха държавата, *** малей!Сега почват милиционерщините - дупе да им е яко.

66

ГЕРБ ли?

преди 3 години

ГЕРБ са полу-корпорация, полу-мафия, полу-държава.Това е мечтата на всеки комунист - но за гражданина, това е бермудски триъгълник. Трябва да се отстрани.

65

Евала

преди 3 години

Евала на ИТН за избора на председател за парламента.Аз лично съм СУПЕР доволен от тази жена на място. Успех на ИТН. МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ. Ако продължават така и за напред - ще гласувам за тях отново и отново. Браво на г-н Слави Трифонов (чалгаря, както го наричате)!"Чалгаря" излезе по-читав от всичко, което сме виждали до момента. Даже е по-добре от НДСВ. В ПЪТИ!

64

Да бе!

преди 3 години

Навални е основна тема в повечето мисирски сайтове.Щото ние тука проблеми нямаме. Проблемите са в САЩ, ЕС и СССР.В Майка България проблеми няма.... СРАМОТА!ДАЙТЕ ДА СИ ГОВОРИМ ИСТИНАТА ВЕЧЕ... ДАЙТЕ ДА ПРИОРИТИЗИРАМЕ НЕЩАТА ПРАВИЛНО.ХЕМ СМЕ МНОГО загрижени за демокрациите по света, хем тук такава няма.. Е, аджеба... какви са тия глупости Асанж, Путин, Навални, пък от там Гебрев, Пеевским Гешев, Борисов...Ние искаме стабилна държава, а не държава пионка.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен73 ти си агент на *** Дераси нали

62

Анонимен

преди 3 години

Седнали тука да сравняват Асандж с Навални...Единият е агент на Путин, а другият противник на Путин.

61

Боширов и Петров

преди 3 години

Защо не грижите за Асанж? Менинг? Гуантанамо?

60

Интересно

преди 3 години

Интересно какъв ефект имат някакви локални интриги за българския гражданин.Това е информация, която НЕ засяга никого от нас, а ако засегне някого, все пак, това ще е след 3-5 години.Ние се движим с различна скорост и по различни плоскости от САЩ, Германия и СССР.Смехотворно е някакви келемета да се упражняват по подобни теми, когато държавата ни е ЛЕШШ, АБСОЛЮТЕН ЛЕШШШШ!!! Окрадена, опоскана, недемократична, бедна, без медии... ПЪЛЕН ЛЕШ!!!Даже толкова нямаме медии, че сиг ще баннат.

59

Анонимен

преди 3 години

Не отвори ли днес Ю туб?Хиляди по центъра на Москва крещят: "Путин убийца" и "Путин вор".И са толкова много, че жандармериято не знае кого по-напред да арестува.

58

Анонимен

преди 3 години

До 66 Путин не е убиец. А ти си зомбиран промит мозък от евтина пропаганда

57

Ха-ха

преди 3 години

Време е Навални да умре в името на руската демокрация!

56

Анонимен

преди 3 години

Кога ще напишете статия за състоянието на Асандж? Човекът се бори дълги години за да информира хората за и да свърши работата, която вие журналистите нямате топките да свършите, а го зарязяхте в момента, в който беше арестуван.

55

Анонимен

преди 3 години

"Алексей Навални: Иска ли го Кремъл мъртъв или ще направи всичко, за да го опази жив?"Отговорът е елементарен, но ще ви задам една гатанка, за да го получите- Навални мъртъв ли е в момента? Живее доста продължително за режим, който бива обвиняван, че иска смъртта му, не мислите ли?

54

Анонимен

преди 3 години

Днес в Русия имаше протести на навалнистите - в Москва в протеста участваха към 6000 души, в Петербург - 4000 души, в Екатеринбург - 3000 души, в останалите големи градове - от 50 до 500 души. Общо в протестите в страната участваха към 25-30 хиляди души. Това значи, че само един на 5000 руснаци е подкрепил протеста

53

Анонимен

преди 3 години

Благодаря ви! Живи и здрави

52

61

преди 3 години

Путиноаморкините, путиноголубие да се чете в поста 61 звездичките

51

Анонимен

преди 3 години

Навални на 19 април е бил прегледан от четирима лекари. Сега се намира в болница за пандизчии. Лекарите са предписали да го сложат на системи. В Русия на затворниците, които гладуват им вливат венозно хранителни разтвори. В американските затвори - обратното: наказват ги без свиждания, с карцер и т.н., но им носят храна -сутрин, обед, вечер. Ако умре затворничедската администрация казва - умря, но не носим отговорност, не сме го лишили от храна; Това че не ядеше си е негава работа, сам си е виновен