130

Ха-ха

преди 3 години

Баце сигурно разчита от ЕНП да притиснат ДБ за правителство,а недостигащите да си напазарува .Пари впрочем има в изобилие.

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157 Всички партии в БГ са проруски, Генерал Атанасов от ДБ е сигурно изявлен атлантист :)) Доган за какво го тикнаха да търка за 1 месец нара ДС ?, нали е бъдещ проект, но вервай си, нещо като с "Балкански поток", не бил руски, бил български :))

128

Анонимен

преди 3 години

Не е срамно да си поискаш...срамното е да ти откажат.

127

Хахахаха

преди 3 години

ГЕРБ антируска? А?

126

Анонимен

преди 3 години

Само Чък Норис може да подкрепи ГЕРБ

125

Тупкане на топката

преди 3 години

ТУПКАТЕ ТОПКАТАВръщайте мандата и да се приключва.... какво очаквате да стане освен че агонизирате.

124

Анонимен

преди 3 години

151 В какво " чудо" ще се видят от ДБ бре шушляк? Свирчок ли ще направиш на Хр. Иванов? Двете партии са десни, антируски, евроатлантически, щом само корупцията е препъни камъка да я вземат от ДБ под техен надзор и да вдигат обвинения срещу всеки без значение КОЙ е, или какъв пост е заемал!

123

засрамете се

преди 3 години

За какво им е подкрепа? - Те и така си крадат успешно! За кавко трябва да делят с някого плячката??!?

122

САНДОКАН

преди 3 години

те не ги искът във селото,А ТЕ ПИТЪТ ЗА КЪЩАТА НА ПОПА

121

Анонимен

преди 3 години

Никакви етнически партии във власта като герб-дпс .Мажоритарни избори .Така герб-дпс няма да вкарат и един дупитат.На първия тур може да са първи но на втория всички ще са против тях .Само така можем да се справим с етническия вот. Така стана и на президентските избори ;) А махне ли се герб и за варненските мутри няма да е добре щото не се вписват в светлото еврогейско бъдеще ;)

120

до патриотъ

преди 3 години

Дано да подкрепят правителството на ГЕРБ.------------Дори и да ги подкрепят... не става!Нинчето, ДПС и "Пчеличката" Мая са твърдо против!Дългия ще е Пас!

119

Анонимен

преди 3 години

Тия нали щяха да връщат мандата да не се губи време? Подкрепа може да получат само от събратята им от Факултета и Столипиново.

118

Патриот

преди 3 години

Дано да подкрепят правителството на ГЕРБ.Във времена на криза и пандемия се открояват лидерите и водачите. Справка - Иван Костов!!!

117

Анонимен

преди 3 години

Бре, що съ прайте на "Отнесени от вихъра"!Избори до дупка!!!!Докато на сцената не се появи Диктаторъ!Нали искаме "Силна ръка"?Е, рано или късно и туй шъ стане.Обстоятелствата ще го наложат!

116

Божков

преди 3 години

Бойко, чакам те! Приготвил съм ти - кеф ти риба, кеф ти паламуд!

115

Цола Драгойчева

преди 3 години

Естествено, че Митов не се харесва на Пасольството. Евроатлантик, демократ, одобряван от САЩ, говорещ свободно езици, не монолингвист като Слави, ***, сестра Галева... даже Румен Грипенов Решетников няма негово ниво на владеене :))Затова е този вой срещу него. Хората мразят успелите. Забравих.На всичко отгоре е и вярващ християнин, а това вече е непростимо, нали товарищи!

114

Анонимен

преди 3 години

МЕЖДУВРЕМЕННО КОНЦЕСИЯТА НА ЛЕТИЩЕТО ТРЪГНА, КОЕТО НЕ ГО ПИШЕ В ДНЕС.БГ, ДОКАТО ТИКВАТА СЕ ПРАВИ НА ОПЕРИОРАН ИБАВИ ТОПКАТА...

113

Ванга до 142

преди 3 години

Ти си с предимство

112

Sk

преди 3 години

Грабежът на т,о,л,у,п,и,т,е продължава. Нагли, лъжци и крадци

111

Анонимен

преди 3 години

Сори Митов,троянските коне като теб,Москов и Ненчев вече не са в Демократична България.Или като Кунева и СДС.Всички вие опорочихте градската десница и пристанахте на най-големия комунист и мафиот,служихте му за патерица толкова години.Сега е ред да си връщате вересиите,а ти разбира се си никой,както и никога не си бил