34

Анонимен

преди 3 години

Не се знае кой е губещия и за ваксината и за реакторите. Май чехите ще загубят повече от Русия. Но американците ще спечелят, което е и целта на мероприятието.

33

Анонимен

преди 3 години

Чехите още помнят Пражката пролет.

32

Анонимен

преди 3 години

Браво на чехите

31

Анонимен

преди 3 години

Чепига и Мишкин да отмъстят като взривят електлроцентралата "Дуковани".

30

Костеливи са там

преди 3 години

И от С.Петербург навремето и сега от Кремъл обичат да освобождават близките държави и да им помагат във възстановяването след освобождението им. Чехите са освобождавани вече и затова имат съпротиви. Ние обаче след две освобождения, още не знаем какво искаме. А относно тази тема-какво става с нашите купените реактори, вардят ли ги от апаши..?

29

Анонимен

преди 3 години

До Бай ПешоЩе идва при българската *** бре. Нали сме съюзници, евроатлантици, с радост ще им вземем ядрените отпадъци.

28

Анонимен

преди 3 години

Браво!Честита свобода на чехите!Ние има още да се мъчим...

27

жалки хорица

преди 3 години

Време е Русия да забрани внос на ВСЯКАКВИ продукти произведени в Чехия! Тези се оказаха жалки "***" на хамериканците и е време за крути мерки! Европейските "елити" лишиха народите си от необятните руски пазари неизвестно по какви причини, сега да чакат Америка да им купува продукциите!

26

Бай Пешо

преди 3 години

Досега отработеното ядрено гориво го взимаха руснаците. При това положението чехите ще си го държат в дома.Ще си строят хранилища ,тъй като останалите фирми участващи търга не приемат отработеното ядрено гориво.Тоест се съмнявам да се реализира този проект.

25

334

преди 3 години

Така се прави - смело, с достойнство и патриотизъм.

24

Анонимен

преди 3 години

Нашият парламент все едно властелина на кремъл го е избирал

23

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"Без логика,без ред..,"Само на смачкан червен каскет де факто държавен тероризъм не му дава представа защо терористите са отстранение от конкурса.Очаквам следващия път, когато нахлуят в Украйна да се "чудиш" пак защо така горките руснаци ги третират лошо като им показват вратата.Всъщност, от СПТУ като теб - толкова.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма по-големи навеждачи от българските русофили. Никъде по света. И са окупирали властта от 1944г. насам. Като започнем с Благоев който се е определял за македонски славянин и Гошо Тaрабата, който спомогна за създаването на македонска нация, минем през Бай Тошо, който искаше да ни прави съветска република (това последното дори руснаците не можеха да го повярват) и стигнем до дирижирания псевдопреход и Бацетo с партиен билет.

21

Анонимен

преди 3 години

Няма да доживея и у нас да бъда както в Чехия

20

Ядрен реактор

преди 3 години

Аз само да попитам, като не искат Китай и Русия, кой ще им прави ядреният реактор? Някой който последните 20 години е имал успешен проект и не е във фалит :)

19

ПроСоТо

преди 3 години

б. маа му!!!!В какъв свят живеем?Нали УЖ сичко опира до "свободната конкуренция" и инициатива,а пък я какво става:-Най-брутално се отстраняват,или привличат конкуренти..Без логика,без ред..,-"Секой гледа да бъде напредИ рушвет солиден да предложиИ конкурента мъртъв да положи".......Ей за това докато съществува човечеството,то ще се гърчи в постоянни мъки и страдания...Защото е БЕЗУМНО!..Но най-вече,защото БЕЗУМЦИ определят нещата на тая клета Земя.Примери-"С лопата да ги ринеш

18

живия парламент

преди 3 години

Президент - резидентНинова - обича русияМанолова - завършила в москваСлави - русофилкБабикян, Хаджигенов - русофилиДончева - русофилХристо Иванов - русофил

17

Ще последва

преди 3 години

Шкода вън от Русия.

16

Анонимен

преди 3 години

ТЕСТ за българския парламент и бъдещо правителство е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ пРОСИЯ! Всяка партия ясно и отчетливо трябва да обяви позиция. Щото май ще ядат гьостериците....

15

Анонимен

преди 3 години

Нас ни таковат, а ние мълчим