17

V

преди 3 години

Такова нещо не трябва да е от типа еднодневка. Трябва да спрат да правят алуминиеви тръби ;) Има по добри конструктивни възможности но технологиите трябва тука на земята да се изработят а в космоса само да се сглобяват.

16

До Деградация

преди 3 години

Точно обратното! Това е една бездънна яма смучеща огромни пари от данъкоплатците, без нищо да дава насреща. Бюджетът на НАСА за тая година е 24.7 милиарда долара. Какво точно правят с толкова много пари годишно вече 50 години насам? Няма никакъв смисъл от макета на МКС. Фантастичните филми вече не са на мода.

15

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЕДИН ФАЛИТНЯК!!!!ТЕ НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПРЕБОЯДИСАТ РЪЖДИВИТЕ КОРИТА ТА ЩЕ ИМАТ ПАРИ ЗА КОСМИЧЕСКАТА СТАНЦИЯ!

14

Анонимен

преди 3 години

До АхаВ сряда, точно в 12:00, Путин ще отговори на всички въпроси, а вечерта на същия ден навалните за пореден път ще се опитат да го свалят с майдан.

13

Блатото засмуква

преди 3 години

Журналисто-фашистът Рогозин и шефчето му петербургският мошеник Вовата знаят най-добрата рецепта за замазване на спихващия се руски дял в космическата дейност на човечеството - все повече и все по-гръмки обещания за чутовни нови ракети, станции, далечни полети.Само след време и в космическия отрасъл да не се намери някой като милиардерчето Дерипаска, който вчера заяви спокойно, че тънещите в мизерия руснаци са поне 80 милиона, а не 17 милиона както твърди стъкмистиката.

12

Анонимен

преди 3 години

До ДеградацияДеградацията е планирана и внедрявана от рептилите. Днес понятието мащабен научно-технически прогрес е демоде.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7 Ами и аз в момента изграждам нова космическа станция "ГЪСС". С протонно-анихилационни двигатели "МИФ".

10

Аха

преди 3 години

На кое точно място в космоса обсъдиха с въпроса с президента Путин ?

9

Анонимен

преди 3 години

Това решение се очакваше от две години, но Рогозин непрекъснато отричаше. Модулът "Наука" го доработват от 96г. все не е готов и се говори че ще го бракуват без да го изстрелят. Китайците използват станциите си изкл. за военни нужди и едва ли ще се съгласят на сътрудничество. Истината е, че Роскосмос остана без кадри.

8

Анонимен

преди 3 години

Правилно решение ! Така се отрязват некадърните плагиати , като мъск - сега няма да има от къде да крадат идеи !

7

Деградация

преди 3 години

Толкова много години минаха а няма почти никакъв напредък в космоса. Човечеството пропиля 50 години икономически растеж и не вложи почти нищо в разработка на сериозни космически технологии. Само харчим за войни, войни, войни и други глупости. Трилиони се дават за глупости. Досега трябваше да имаме огромни орбитални станции с големината на градове, бази на Луната и да можем безпроблемно и рутинно да пътуваме до най близките планети. Поне такива са били прогнозите през 70-те години.

6

до Джо

преди 3 години

Защо им да издържат старата съветска техника, като си имат нова? Отказвайки се от МКС елегантно слагат черта на възможността за американците да имат достъп до руските космически технологии. Джо, повечко чети и разсъждавай, не се доверявай на всяко четиво.

5

Анонимен

преди 3 години

В момента "Енергия" изгражда нова космическа станция "РОСС". Русия инвестира в разработката на транспортно енергиен комплекс с ядрени ракетни двигатели "ЛИФТ".

4

Много е просто !

преди 3 години

Деньги неть !

3

Анонимен

преди 3 години

Американосите пратиха вертолет на Марс и о чудо, даже лети! Изпревариха ги съществено.

2

Анонимен

преди 3 години

Стойте си долу!

1

Джо

преди 3 години

Некадърни са дори да поддържат старата съветска техника. Смях!