10

Тенко Чайката

преди 3 години

Карайте велосипеди!

9

Мен

преди 3 години

Собствениците на имоти защо не са си предвидили че ще им трябва място където да паркират и не са си купили паркомясто/гараж?

8

Пунта МАРА ГАРГАмел

преди 3 години

В Бг-то всяко семейство има по 2-3 трошки, защото се трошат бързо, че така имат резерв. А после викат че нямало място по улиците да ги паркирали. Ганьовска му работа.

7

Анонимен

преди 3 години

Куцо, кьораво и сакато се е яхнало на бензиновия тръц. Литърчето е над два кинта, обаче Ганчеца отказва да слезне. Набърбальокан с няколко кредита, ама с по два-три трошляка. После панелкаджията се чуди защо е най-беден на света. Ами 'щото си най-неумен на света бе селски!

6

Анонимен

преди 3 години

Правите си колата на такси и това ще ви даде право да паркирате където си поискате.

5

Туслев

преди 3 години

Недейте да си спирате дъртите курници по улиците и тротоарите, а си ги прибирайте по гаражите като бели хора. За 2 мин. ще си спестите и глобите и разправиите. Голямо нещо е мързела.

4

Анонимен

преди 3 години

Проблема в България че във всяко семейство има по няколко стари коли и после всеки иска да паркира.

3

Глад

преди 3 години

Строи се сграда, продават се апартаментите "на зелено" с инвестиционна цел...Никой не мисли за инфраструктурата, да има зеленина, паркинг с две места за всеки апартамент, пардон с едно място, те отшелници живеят по апартаментите... И после нямало парко-места. Ми няма, не може на улицата да спираш, ако искаш спирай извън града, аз от гаража си не мога да изкарам колата от задръстване. Ми купил си апартамент без парно място, улицата не е паркомясто. Този който строй тез сгради-еднодневките, е за..

2

Анонимен

преди 3 години

При слави трифонов и ИТН е така, няма да се оплаквате.

1

Май нички

преди 3 години

Ми нали ако има достатъчно паркоместа, няма да има достатъчно глоби. Сетете се най-после, в общината никой не е длъжен да ви прави живота по-лесен.