22

Анонимен

преди 3 години

Има ли по-голям фашист от тов. Жиринивски?

21

До Слава

преди 3 години

Бой по украинските фашисти, които убиват руски деца и жени............гадините от "Десен сектор", бандеровци.........................да бъдат унищожени....................братята-руснаци си знаят работата!!

20

Българин

преди 3 години

Поклон пред Вас, Украински братя и сестри!България е с вас в молитвите и мислите си.СЛАВА УКРАН !Да живее свободна европейска България!

19

сравнението

преди 3 години

Хелоу Гешефф така се правят реализации а не вашите шменти капели и тинтири минтири!Залавят го в момента на получаване разузнавателни сведения!Кака Сийка да разбере как се прави контраразузнавателна операция и реализация за шпионаж!Гешефф,Сике трябва да докажете,че задържаните от вас резиденти и руски агенти целенасочено без да имат законово основание СА ИЗДИРВАЛИ,ПОЛУЧАВАЛИ,СЪХРАНЯВАЛИ И ПРЕДАВАЛИ ДЪРЖАВНА ТАЙНА!ДА ВИ СВЕТ6НЕМ ЮРИДИЧЕСКИ КОРИФЕЙ ЕНИЧАРИ В АРХИВИТЕ НА ДС ИМА МНОГО РАЗРАБОТКИ.

18

Тенгрианин

преди 3 години

До Днепiр, Има хора тук в Дунавска България които още помнят произхода си. Които помнят, че Башту, сега кръстен Кийв по името на чичото на Кан Аспарух някога е бил столица на Урус ***. Има и хора, които помнят, че Россия произлиза именно от Киевска Рус. Смъртен грях е син (москалите) да повдига ръка срещу башта си. Няма да излезе нищо добро от това. Пу - разкарай черните шамани около себе си и освободи Гамишев! Спаси душaта си

17

Тенгрианин

преди 3 години

Государят ви Пу е един психично болен човек с достъп до ядрено оръжие. На който шаман му предложи помощ. За благодарност Гамишев го въдвориха. За него международните договори нямат значение, нали държи ядреното копче. Извънредно опасна личност, която може да повлече всички след себе си.

16

Слава

преди 3 години

Бой по руските фашисти- окупатори на чуждите територии -Крим, Донецка, Луганска, Осетия, Грузия.

15

до 10

преди 3 години

Ами хайде ти умнико, осведоми ме по кое изключение могат да го арестуват или задържат? Без излишни приказки, по коя точка от Коневнцията са му извили ръцете и оковали, след като се е легитимирал с дипломатически статутМоже и нещо да кажеш тавариш и по Будапещенския меморандум. В правото има едно нещо, което се нарича "Договорът си е договор"

14

Анонимен

преди 3 години

Руската федерация заявява, че присъствието на шпионина на територията на Русия е нежелателно и препоръчва Сасунок да напусне пределите й в срок от 72 часа.Курц предложи срещата на Государя Путин с байДжо да се проведе във Виена.

13

Време е

преди 3 години

... САЩ да достави на Киев ядрени оръжия.

12

Анонимен

преди 3 години

Кога ще бомбардират Киев съобщиха ли?

11

Тенгрианин

преди 3 години

Свобода за шамана Габишев! Вкаран принудително в лудницата за "лечение" с психотропни вещества. Какво му е престъплението - Тангра му е посочил, че кремълският диктатор Пу е обладан от зли демони и Габишев искал да отиде на Червения площад да освободи духа му от тях чрез ритуал за прочистване. В резултат на това, арестуван и въдворен в психодиспансер.

10

до 2

преди 3 години

Стигнал си до чл.29 продължавай натам защото не си запознат с изключенията на този чл.Важи цялото Виенско споразумение а не парчета от него.

9

Слава на Русия

преди 3 години

Бой по фашистите !!!!!!

8

Днiпр

преди 3 години

Богу душу нашу вддамо дину,За нашую землю Священну Украну!

7

не може да бъде!

преди 3 години

С т.н.украинци напоследък се случват неща ,които предизвикват недоумение.А руснаците го обясняват по следния начин -чтоб они не делали не идут дела видно в понедельник их мама родила

6

обява

преди 3 години

Търси се военнопрестъпника Путин за екстрадиране в затвора в Хага.

5

Анонимен

преди 3 години

Будапещенски меморандум, 1994г. - скъсан бруталнот.2"Руската федерация потвърждава обезателството си да се въздържа от сила или от угроза от сила или употребата на сила срещу териториалната цялост на Украйна и никакви нейни въоръжения няма да се използват срещу Украйна"

4

САЩ НАТО санкции

преди 3 години

Джуджето отровител от Кремъл ще яде голям натовски бой и го чакат дебели санкции.

3

Анонимен

преди 3 години

Пише коментара апа излизат 3 престанете да триете вие сте смешна мадиа