155

ПроСоТо

преди 3 години

До До ПроСоТонаистина ли?..-Значи АЗ съм "единствения,който се хаби"?!..Какво искаш да кажеш?..-Че ТВОЕТО киснене тук 24 часа и блъскането на НИЩОПИСАНИЯ от десетките ти "никове" НЕ е "хабене на време и електрозахранване"?..Добре!..Но я кажи:-КАКВО ПОСТИГАШ ТИ и посестримите ти ,ПЛЮВАЙКИ против Радев?..какво?..Кажи,не свенувай ся!

154

До ПроСоТо

преди 3 години

Този, който се хаби излишно си само ти!!!Пази си психичното здраве,че нещо издишаш!

153

Ехаааа

преди 3 години

Партизан за бой се стяга и отпред Радев с юмручето! Абсолютна гротеска! Господ да пази България!!!

152

ПроСоТо

преди 3 години

понеже ми е мъка за гробарските мажоретки,които след като на практика загубиха властта и повече нема да видат "Кабинет",се нахвърлиха да "наторяват почвата" за БокоТиквата,когато дойде време за президентски избори,да им кажа:-ИЗЛИШНО СЕ ХАБИТЕ,НИЩОПИШЕЩИ!!!!..ИЗЛИШНО!Боко е на политическотобунище и колкото да фъркате в слугинажа си,той е БИТА КАРТА!!!!..М/у другото,правомощията на Президента са строго ДЕФИНИРАНИ и ДОСТА ОГРАНИЧЕНИ от Конституцията!!!Така че Радев Е правил ТОВА,което му е

151

Анонимен

преди 3 години

До Българин - Много обичаш този Радев ,да не би женка ти да е руска пляска .

150

Анонимен

преди 3 години

Тези от БСП въобще не са разбрали защо ги отсвириха. Подчертаването на необявяването на подкрепа за Радев като основна причина за загубата на електорат е пълна глупост и манипулация. Хората са отвратени от предателството на Кирчо, Миков, Еленката и сие. От продажността на депутатите, влезли с гласовете на подкрепящите БСП и предали безнаказано избирателете си. Отвратени са и от опитите да се игнорира идеята и да се приватизира партията от псевдосоциалисти.

149

Анонимен

преди 3 години

След това ще установят пълна диктатура на медии и над държавните предприятия.Ще вкарват в затвора за най малкото.Долу диктатурата на новите партии!

148

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е е опасност!Планират с промени в изборния кодекс да разрешат безконтролен брой секции в Турция, което ще направи ДПС първа политическа сила.Защо хора, които ме живеят в България ще определяъ съдбата ни?На бунт, народе докато промените не са приети!

147

НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО

преди 3 години

КОРНЕЛА И РАДЕВ ГО ИГРАЯТ ПЪЛНА КОМБИНА!ПОДКРЕПАТА ЗА РАДЕВ ОТ БСП , ДНЕС---ОЗНАЧАВА ТОЧНО ТОВА!ЦЕЛТА Е ВСИЧКИТЕ ПАРИ ОТ ЕС --ДА МИНАТ В РЪЦЕТЕ НА РАДЕВ И КОРНЕЛА!ВИНАГИ Е ТАКА --РЕВОЛЮЦИИТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ "ПЛЕБСА" ....ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ "ПАТРИЦИИТЕ"...ХА,ХА,ХААААААААААААА

146

северозапад

преди 3 години

Ако ще и с памук да крепят кратуните му ,народът ще каже ,разединител и балетист на народа не му трябва,в парламента вече си имаме такива с безплатно шоу.

145

Анонимен

преди 3 години

Но не трябва само да пишем по горумите, а да се вдигнем срещу червената докатура и нейните креатури от протестърските партии. Ако замълчим сега те ки ни извадят от ЕС и ще ни натресат рублата.Имайте предвид, че имат конституционно мнозинство!

144

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

РАДЕВ И КОРНЕЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО СА СЕ РАЗБРАЛИ , ЧЕ 3-тия МАНДАТ ЩЕ ОТИДЕ ПРИ БСП , ЗАЩОТО ТЕ ВСЪЩНОСТ ИМАТ НАЙ-ПОДГОТВЕНИТЕ ХОРА ЗА УСВОЯВАНЕТО НА ПАРИТЕ ОТ ЕС , ПО "ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ"!СЛАВИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОТКАЖЕ --ЗА ДА СПЕЧЕЛИ БСП!ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ , ПАК ЩЕ ГЛЕДАТ , КАТО УЛИЧИНИ КУЧЕНЦА ПРЕД МЕСАРНИЦА ...ДА ИМ ПОДХВЪРЛЯТ , ПО НЯКОЕ КОКЪЛЧЕ...!ДНЕШНАТА ПОДКРЕПА ЗА РАДЕВ---ОЗНАЧАВА , ТОЧНО ТОВА....НЕЩАТА СА ДОБРЕ ПОДРЕДЕНИ И НАГЛАСЕНИ.

143

Анонимен

преди 3 години

Какъв гьонсуратлък трябва да имаш ,за да искаш втори мандат!Любимецът на ЕС и САЩ!Хахаха!

142

Анонимен

преди 3 години

До 130Той Слави душа бере от вирус дето го няма, ти президент го направи. А ако Вселената има други планове за твоя чалгар?

141

Това президент ли е?

преди 3 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

140

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко часа на "Позитано" 20 имаше скандиращи социалисти, които държаха листове с надпис: "НИНОВА, ВЪРВИ СИ" и Оставка. Сега пак лъжат, че единодушно се е взело решението. Абсолютни шменди капели. Болгарское Срутище Позитано 20 си заминава. Това са последните избори с над 10%. Наследващите ще ударят дъното под 10%

139

Анонимен

преди 3 години

БСП се натяга да им даде третия мандат!

138

Не зная,

преди 3 години

Кой кого ще предлага и кой кого ще подкрепя, но за този човек никога няма да гласувам! Гласувах за него, но като видях, как руския поп му набива чивиите, а той е навел глава и не обели и дума, реших още тогава! Как може такова нещо, та ти си Президент на България, български генерал и да мълчиш на попа е унизително за теб, като човек и за българския народ! Какво като е Патриарх оня? От къде на къде ще тропа по масата, а ти ще мълчиш?! Иначе може да показва юмрука!

137

Р.Радев-балалайка

преди 3 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

136

отровна гад

преди 3 години

От тук нататък цялата българска политика ще е "Борисов срещу Радев"!На президентските избори ще опитат стратегията "антибойко-2", но не е сигурно дали ще им се получи!