20

Анонимен

преди 3 години

В политиката трябва да си променяш мнението ако искаш да си вървежен.Явно идеята е да може да се създаде правителство и ако итн искат мажоритарен вот до техните коалиционни партии не искат

19

Любими...

преди 3 години

...Г-н Дилов, драги говорителю на агент БУДА! Хората нямат желание за саморазправа с Вашият лидер. Просто когато Вашият лидер управлява от 20 години държавата, без да се появи и отговаря на ПАРЛАВЕНТАРЕН КОНТРОЛ, е нормално да се сформира правна комисия, която да направи пълна ревизия на изпазходваните от него материални дългосрочни, средносрочни и краткосрочни активи. Невиждан защо се платите от това? Абсолютно нормална и законна парламентарна и НАТО и ЕС демократична процедура. Нищо страшно.

18

Анонимен

преди 3 години

Да знаех и аз да изгоря *** на Борисов. Сега щях да съм депутат.

17

Анонимен

преди 3 години

Решаншизъм се нарича санировката на една разкапана, не работеща система ОТГОВОРНА за микроскопичн растеж, корупция и социален колапс.... Мхмм, от такава партия - толкова.Не е реваншизъм, господин Дилов, не Ви го връщат, опитват се да спасят държавата от терминалната метастаза наречена ГРОБ.

16

Вервайте ни!

преди 3 години

Ще се оправим за 800 дни!

15

Чакайте без мъркане

преди 3 години

Със старите к...нов публичен дом. Пеенето на възрожденски песни не строи заводи.

14

ДДРОнег

преди 3 години

Каквото повикало, такова се обадило !!!герП се държаха, сякаш държавата им е бащиния, да не писакт сега, като ощипана девица !!!*** и аз не вярвам, че ще има реална ревизив над свинщините на герП !!!

13

Анонимен

преди 3 години

Всичко е приказки, джаста-праста. Нали видях какво става - наместиха се протестърите в парламента и вече мислят само как да гепят нещо

12

Анонимен

преди 3 години

Къде са младите, които учат и работят в чужбина? Ще се връщат ли да помогнат на родината си или...им мина веселбата?

11

Анонимен

преди 3 години

Тоз не беше ли ,,гергьовден,, ??? Май той се е изметнал .Даже е сменил резбата. А от партията на Слави защо да са против мажоритарен вот в два тура ? На първия тур може да са втори на на втория никой няма да гласува за мафията герб и ще победят ламята.

10

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че няма да има повишение на стандарта. Лошото е, че няма кой да ни плаща протестите. Няма кой да ни купува яйцата и доматите и да ни търпи да нападаме полицаите.

9

Анонимен

преди 3 години

Както и машинно гласуване ама както и да е

8

aa1830

преди 3 години

Вчера всички бяха АнтиГерб, но името на Гешев не се чу, а май то беше второто искане от протестите лятото. Съдебната система е най-голямото зло и липсата на справедливост.

7

За доверчивите!

преди 3 години

120 депутати, мажоритарен вот...Татко обеща да ми купи колело, по-късно...Дочакахме поредните спасители! Да са ни честити старите - нови протестъри - Мая Манолова, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Татяна Дончева и др.

6

Анонимен

преди 3 години

За какъв реванш говориш бе п'е'лтек фъ'ф'лещ, по твоята логика всеки престъпник може да се защити с думата "РЕВАНШИЗЪМ" когато го заловят и да се спаси от клетката ! СЪД И ЗАТВОР за цялата крадлива банда ГЕРБ, събрана от престъпника-мафиот на 90-те - Б.М.Борисов ! Да им се изземе имуществото и парите в полза на държавата и да се отмени законът голямото престъпление да консумира по-малките, за всяко престъпление да има наказание, така е в целият демократичен свят !

5

Дилов,

преди 3 години

От нас имаш черти пъти "НЕ".

4

Анонимен

преди 3 години

Може да има желание, но потенция няма

3

Анонимен

преди 3 години

Ами кметицата на София ... ще се връща ли пак учителка по руски ?

2

Анонимен

преди 3 години

Има реваншизъм, защото ГЕРБ избраха този път. Много почтени хора бяха съсипани от далаверите на ГЕРБ и прокуратурата и ще има арестувани герберски паши и калинки

1

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарната система е пълен бул шит, щато при нея се размива отговорността