14

Анонимен

преди 3 години

Генерал Борисов ще ги слуша известно време, ще ги потърпи да го подритват по глезените, пък като се развихри, като замахне с опакото ... комунистите и менте реформаторите ще заквичат от ужас.

13

Анонимен

преди 3 години

chestito na chujbinskite bulgarcheta s malkite rachichki v malkite chujbinki bulgariiki ...

12

Диана

преди 3 години

До Анонимен13Нека видим как ще стане това - не че тези негодници не могат да го направят, но е напълно сигурно, че набедените ще се окажат невинни! По-вероятно е доста от останалите депутати да заплатят по някоя глобичка за обида и агресивно поведение в Парламента!...Ще видим! Във всеки случай съм съгласна, че ни чака голям цирк!...Не забелязвате ли, че самият Бог не допусна Слави в залата на Парламента?! - доста знаменателно! Може и да размисли, знае ли се?...Ще видим!

11

Анонимен

преди 3 години

Започват арестите на гербавата мафия!

10

Анонимен

преди 3 години

От русоФОБ акъл не искам.Агов е продажник,предател на българските интереси.Другите двама са агент Николай или Георги Марков седесара работил във второ и шесто управление,и третия е мръ---к е Ал-Йо.

9

Диана

преди 3 години

Не трябва да се вдига бяло знаме - битката още не е започнала! Тези негодници разкриха позициите си от първия ден, което не означава, че не могат да бъдат разгромени и размазани като *** - важното е човек да отстоява Истината и убежденията си, не да обижда и се нахвърля на другите! Винаги некадърниците се борят не с проблемите, а с опонента си, с човека, а не с решнието на повдигнатите въпроси...Това трябва твърдо да се подчертава от засегнатите и да се предприемат адекватни мерки...

8

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Соломон Паси= Сюлеман Паша , Асен Агов= Хасан Ага и т.н. Нали се сещаме, че това правителство дето иде ще е седваща крачка на онова правителство дето е в сянка и назначи също така току отишлото си такова. България ще изчезне ако не се гласува закон,който да позволява власт само на чисти етнически българи. Това не нито САЩ,нито Израел,нито Турция,нито Армения, уважаеми ми приятели. Веселинъ Радославовъ Димитровъ егн 7112136860

7

Анонимен

преди 3 години

От утре Слънцето ще протестира отказва да Изгравя защото Баце го няма...

6

Анонимен

преди 3 години

Много свеж въздух нахлу в Парламента, свеж като баба Мика....

5

Анонимен

преди 3 години

Въобще не ме интересува мнението на Агов - за мен той винаги е бил кръгла нула с голямо самочувствие. И какви ги дрънка - срещу Борисов. Голямо мнение, голямо нещо. Когато Борисов е в парламента - крещят когато не е - пак крещят. Нищо съществено, както се и очаква. И стига вече са ни занимавали с разни креатури от които нищо положително не сме видели само глупави приказки и толкоз. Вече Агов ще ми дава мнение - как ли пък не.

4

Анонимен

преди 3 години

Агов е де-ге-не-ратт

3

Анонимен

преди 3 години

До Бай ГошоТо се вижда кой е умствено изостаналия - ти. Върни се в първи клас и учи. Ако ли не. В следващия живот ще платиш с душата си за грешките.

2

И Д И О Т

преди 3 години

си ти Агов

1

Бай Гошо

преди 3 години

Агов -ти си доста умствено изостанал!