112

Анонимен

преди 3 години

да ти таковам и *** - от кога думата сме ш н ик е забранена.то е щото си не щас тн ик

111

Анонимен

преди 3 години

Е те тооо дали е ходил в казарма, че да редлага?

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139какви укри са ни освобождавали, бе *** недоучил? Че 1878 г У краина не е съществувала, ако не беше Сталин да я обяви за република, сега тази територия щеше да се казва област Новорусия, а ако Горби или пияндето Елцин бяша провели референдум от Херсон до Одеса щеше да е пак Русия - там 80% от населението са руснаци.

109

Анонимен

преди 3 години

Другаря Путин да си взима скапания Донбас.И без това там90+% се имат за руснаци.Няколко корекции може да се направят още:за Румъния сев.Буковина, за Унгария задкарпатието, за Полша Волинска област.Самите украинци живеят компактно в сево-западната част.У-на.е изскуствено уголемена за да има руският елемент там значително присъствие по времето на СССР.В днешно време запада я използва за буфер и недопускането на Русия към сърцето на Европа.

108

Анонимен

преди 3 години

До 142 Американците разполагат най-силната армия в света и затова никой не смее да ги напада на тяхна територия.Испанската Империя спря да съществува след боя който ядоха от американците през 1898год.Янките ако решат ще откажат руснаците от всякакви амбиции насилствено възстановяване на СССР.

107

Анонимен

преди 3 години

Каква агресия какви 5 лева ? Агресорите са САЩ ,които от 1945 до сега са окупирали Европа и Япония. Последни напъни на янките да се противопоставят на новият световен лидер Китай.

106

ЦЕКО

преди 3 години

СЕГА СЕ ВИЖДА ОТКЪДЕ ИДВА АГРЕСИЯТА

105

Все мумии

преди 3 години

искат война, защото природата ги е направила без души! Всички кравари са такива, зомбирани биороботи, хора без души! Остава и България да запалят, затова се натрапиха тука!

104

Анонимен

преди 3 години

а руски ядрени подводници и руски ядрени ракети в Куба ?! Или май САЩ забравиха, че има и такъв вариант !

103

Анонимен

преди 3 години

НАТО е малък проблем за Путин,ще пратят някой кораб в Черно море ,някой друг полк в Полша,Румъния,разузнавателни самолети ,,АУАКС" ще летят до самата граница и туй то!И докато руснаците се дзверат на украинците , китайците ще го боднат изотзад в Сибир ,та ушанките ще подскочат от изненада!

102

надай се

преди 3 години

Български фигурант ще поведе армия срещу агресора.

101

Щирлиц

преди 3 години

До MakedonВие имате опит,нали го ядете сръбския вече 100години.

100

Анонимен

преди 3 години

Хм. Какво значи "САЩ да разположат"?? Някак си не долавям в такова изказване дали нас ще ни питат, преди да "разположат". Въпросът е риторичен де. Което очевидно ни прави васална територийка (за тези, които не са успели да го схванат досега). Та въпросът е: кой (или кои) ни докараха до положението ЧУЖДИ страни да обсъждат пиблично и без свян какво щяли да разположат на НАША територия и срещу кого, без ние да участваме поне формално в диалога, пардон - монолога на сюзерена.

99

Анонимен

преди 3 години

Те американците война на собствена територия нямат, но често създават някъде кофликт и се разпореждат с неща, които не са тяхна работа. Ако са решили да защитават Украйна - да имат куража там да си разположат войски!

98

Анонимен

преди 3 години

До 136 makedonВие северномакедонците като членове на НАТО ще ви се наложи да пратите в тези бази поне 2-3 хиляди войници!Нема лабово или ще изпълнявате или марш от НАТО.

97

Сплескан натовец

преди 3 години

нов 9ти наоредн съд за всички натовци и американски агенти вкарали ни в тази бандиска организация и докарали ни краварския безмозъчен окупатор!

96

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да се приключи с Путиновата мафия в Русия ,ако ще и с война.Срам и позор е за Православието и Славянството враждебните действия срещу братският украински народ ,дал най-много жертви за нашето Освобождение!

95

Анонимен

преди 3 години

Нито с руснаците, нито с украинците ще се бием... ...от къв зор ? Зора е началнически, да си се зорят !

94

Щирлиц

преди 3 години

Поредното рептил.ч.е,което съска от запад,и иска да пролива кръвта ни.

93

Анонимен

преди 3 години

ФАЩ са мого, ама много изгнили ....и ще вземат да разложат братЦката съвеЦка страна. пРосия ще вземе пак да се сгромоляса и да се просне в пепеляка....Мъка, мъкаааа....