62

Спутник

преди 3 години

Ами,че да много хубаво им е казал и аз да съм тъй щях да им река много точно!

61

Анонимен

преди 3 години

Алън Шепърд е американско менте. Хвърлили го в Тихия океан с ракета.

60

културолог

преди 3 години

До ЧебурашкаЧебурашкин, я ми припомни какво каза Викито Нюланд за ЕС.Краварите и наглосаксите са много по-големи циници от всички други взети заедно. Защото гледат на света като собственост, а на останалите хора като натрапници на поляната им пред вкъщи.Отношението им по приорода е такова, като на господар към слуга.

59

Анонимен

преди 3 години

Юри Гагарин че летя в около земното пространство го знам. Бях 10 годишен и с баща ми който беше радио любител засякохме сигнала от спътника когато мина над БГ. По интересното е Краварите дали се качиха на Луната. Щото режисьора който беше направил филма за кацането на луната си призна че го е правил в студиото на Холивуд. Та кацането на луната е мираж.

58

Анонимен

преди 3 години

Пропуснал е да определи какви, липсва - кравешки.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59" Летенето на Гагарин в космоса все пак може да се докаже по някакъв начин, докато стъпването на американците на Луната е най-голямата измислица в модерната история на човечеството"Объркал си се: напротив, излизането на Гагарин не е доказано, въпреки че би трябвало да има множество доказателства:вчера по руските държавни телевизии обясняваха, как камерите и магнетофоните дето носел им отказала автоматиката,опитал се ръчно, но "явно и това не станало".Това са им доказателствата

56

Анонимен

преди 3 години

За полеите в космоса доста се лъже. Летенето на Гагарин в космоса все пак може да се докаже по някакъв начин, докато стъпването на американците на Луната е най-голямата измислица в модерната история на човечеството.

55

Анонимен

преди 3 години

И Жоро Иванов не е летял кво от това

54

Анонимен

преди 3 години

Оставете русите тяхната е лесна да видим БГ как е.че май на още по зле отиваме.

53

Анонимен

преди 3 години

Гагарин НИКОГА не е летял в космоса.Всичко е инсценирано, а след това от страх да не излезе наяве истината Гагарин е убит. В това е убедена дори съпругата му...

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Да повторим: руснаците нямат никакви доказателства, че Гагарин е стигнал до открития космос: те сами си го казват.Приземяването на Гагарин е ПЪЛЕН ВИЦ. Нещо с стил кръстоска между Супермен и Джеймс Бонд.

51

Анонимен

преди 3 години

Руснацете са пълна трагедия.Техният цар Петър първи го е видял прекрасно и се е опитал да ги промени, но пак насила както става винаги в Русия.Режел им е насила брадите, и ги е карал да се бръснат и да имат добри маниери.И се е опитвал да ги научи да работят.Но безудспешно.Затова и комунизмът процъфтя там, щото комунистите обичат да крадат и да ядат, но на чужд гръб.

50

Анонимен

преди 3 години

Много *** постъпка от страна на Държавния департамент. Полетът на Гагарин е постижение за цялото човечество и дори да не им изнася е трябвало просто да поздравят. Вместо това, вчера в утюб се въртеше изстрелването на совалката Колумбия от 1981. Не им прави чест тази пропагандна война. А Рогозин е безполезен ***. Говори си, но реално не направи нищо смислено за Роскосмос, добре че имат такива невероятни ракетни предприятия, иначе не знам.

49

Анонимен

преди 3 години

Шефа на Роскосмос е журналист по образование и е нормално да прави такива изявления. А защо журналист е шеф на Роскосмос един бог знае.

48

Анонимен

преди 3 години

Краварите да си скачат на батути. Космонавтиката е за професионалистите.

47

1

преди 3 години

До СмяхАми, за съжаление си прав. "Обаче в Бг е пълно с глуппаци, които не осъзнават това и се кефят на руснаците."В България все още има хора, които живеят в паралелна реалност и това не е чудно. Едно време си беше държавна политика да живеем с "взор в бъдещето". Това се правеше хем за да не се вглеждаме в настоящето, хем защото когато е само идея, с нея могат да се правят няй-различни интересни неща: неща, които и до днес се правят с мозъците на русофилите.

46

Анонимен

преди 3 години

До SSПонеже виждам че си много отворен и много ги разбираш нещата ти препоръчвам в Ютуб да потърсиш във търсачката им "Lunar Reconnaissance Orbiter - Eyes on the Moon". Странно защо там намират всичко оставено от 6-те мисии на Аполо плюс китайската сонда на обратната страна на Луната и нейния ровър Заека, както и разбилите се индийска и израелски сонди, но не виждат нито Луноход-1 нито Луноход-2.

45

Анонимен

преди 3 години

Всъщност бил е много дипломатичен, ако беше реалист щеше да ги нарече с онова, дето излиза от задните части. Но все пак човека е дипломат.

44

Смях

преди 3 години

Никой не ни е "освобождавал". Спрете с тия манипулации! Преминали сме от една империя към друга. Но понеже сме се опълчили с акта на Съединението, новият ни "господар" не е спрял да ни наказва до ден днешен. Ако географски не бяхме в Европа, гладомора в Украйна щеше да е като забавление в сравнение с това, което щеше да ни се случи. Обаче в Бг е пълно с глуппаци, които не осъзнават това и се кефят на руснаците.

43

11

преди 3 години

Аве тия батути са доста взривоопасни. Правилно ги е нарекъл гъзни части.