12

SS

преди 3 години

3-ти виц.Моше се обадил на Авраам по телефона и го попитал: Авраам как си ? Шиете ли още маски ? Ааа това е стар бизнес,вече варим ваксини.

11

Ели

преди 3 години

Много пропагандна статия. България се справя по-добре от западна Европа и Щатите с епидемията.

10

SS

преди 3 години

До 9 Това е просто виц бе ! 2 виц. Един умрял и се качил горе при Св Петър.Той го попитал: Ти чадо от ваксинираните ли си или не си ? Е ми от ваксинираните съм. Ето тук съм отворил специално отделение Умрели от глупост.

9

Анонимен

преди 3 години

Колко приказки се изприказваха срещу руската ваксина, а тя е на основа човешки аденовирус. Ние обаче сме широкоскроени джентълмени и взехме англо-шведската на мамунска основа. И това ако не е подкрепа за Мегън Маркъл и нечии алчни източно-европейски комсомолски секретари, здраве му кажи. Оня с джипката не е ли още избълвам научна мисъл с поглед на някой ходил в селска тоалетна зимно време.

8

Анонимен

преди 3 години

До SSЗа да вземеш кредит трябва да си направиш застраховка живот, която е в полза на банката.

7

Анонимен

преди 3 години

"В България - най-бедната и слабо ваксинирана страна в ЕС"моля добавете най-простата и антиваксърска с цел допълнителна яснота за незапознатия читател относно масовото ниво на интелекта в БГ.

6

Анонимен

преди 3 години

На предизборното интервю по тениска на дивана което може да се види в ютюб, Слави каза, че единственият правилен път на България е в НАТО, и колкото и зле да сме в ЕС и НАТО, без тях ще стане много по-зле, и само на тази основта на твърд курс на България към ЕС и НАТО може да се говори за коалиция с Мая и Христо..

5

Мозъчна помпа

преди 3 години

"...изтичането на таланти към Западна Европа" Това е целта на ЕС , US и UK.

4

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с Русия България фалира 3 пъти, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, живее по 90г. купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

3

75139

преди 3 години

Това "епохално" откритие не се нуждае от толкова много думички.

2

истина е

преди 3 години

Ама българите боко не ги зари ,че с някаква ваксина ли ни плашите !!

1

SS

преди 3 години

Виц. Банковият сектор помолили здравния министър да не ваксинират с Астра Зенека хора с кредит над 20 000 лв.