357

Анонимен

преди 3 години

Дали,я помисли преди да дрънкаш глупосги.

356

Анонимен

преди 3 години

До БългаринЛеле колко си кух !Дано не видиш колко ,,пробити"са руските корита.По-добре залягай на уроците,че с тази простогия и невежество ще миеш някое западно дупе.

355

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотАмериканци не ни трябват трайно настанени на Черно коре.Където са се настанили са донесли само раздор,смърт и разруха. Настанят ли се тук нищо добро не ни чака.

354

до Barba Ganios

преди 3 години

пиши на кирилица, няма да се зверя да ти разгадавам писанията

353

до Патриот

преди 3 години

ако украинците се опитат да направят блицкриг в Донбас Русия няма да гледа как бомби падат над етнически руснаци.

352

Анонимен

преди 3 години

до всички дървени експерти има си международно признати икономически зони на които черно море е разделено и според тях Турция и РФ имат двете най големи, какво НАТО кви пет лева в Черно Море. Главния играч в Черно море е Турция с контрола на Босфора и най голямата икономическа зона. Какво руско езеро сънувате.

351

Патриот

преди 3 години

Не САЩ, а Русия го превръща в конфликтна зона!Скоро ще гледаме как борещата се за мир Русия много миролюбиво ще нападне Украйна!А след това миролюбиво ще нападне и Беларус, за да защити световния мир!!!

350

ТЪЖНО!

преди 3 години

Отговорът е: Да, САЩ превръща нашето Черно Море в конфликтна зона и нашата страна във фронтова.Ако някой търси отговор на въпроса кой е агресора, да си направи труда да потърси в интернет Map of US military bases и ще го види много лесно. Къде са. около кого са и колко са. Ще види и кой им служи. Дотегна ми да гледам, чета и слушам самоубийци в българските и европейските медии. Готвят ни въжето, какво искате повече? За единия хляб си продавате живота и бъдещето на децата си.

349

Българин

преди 3 години

Черно море е натовско-море и руските пробити корита трябва да искат разрешение..

348

Крим не е руски

преди 3 години

руските *** нямат насищане на чудото... Добре че сме в НАТО че щеше да сме втора Украйна.

347

хехе

преди 3 години

Русия отдавна не е супер сила.

346

Waffen SS

преди 3 години

От 1783 гКрим е присъединен към руската империя,От 1921 до 1954 е в състава на РСФСР като Кримска автономна република.През 1954 г Хрушчов,я прехвърля към УССР,а през 2014 година се възстановява статуквото до 1954.Плача е не за Крим или за Украйна,а за стратегическото положение.От този полуостров може да се контролира цялото черноморие,а пък от друга страна,ако не беше руски,можеше да се отрежат в случай на агресия цяла южна Русия,северното прикавказие, та чак до Каспийско море.Ама не стана

345

Анонимен

преди 3 години

Русия има 400км брегова ивица, а държавите от НАТО имат 1400км. Русия има несъразмерно по-голяма военна мощ и тя трябва да бъде компенсирана.

344

Чичоо

преди 3 години

За какъв чужд Бостан говориш? За Крим и източна Украйна ли? Или си мислиш,че черно море е на Путин?

343

Анонимен

преди 3 години

НАТО без Турция в черно море са аутсайдери. Могат да държат фронт само с Турция. Малките държави могат да си изпросят пердах. Проливите ще бъдат блокирани, корабите на САЩ на дъното, на "джуджетата" по една тояга и толкоз. Привижда ми се нещо от този род. Дано опита за война се провали. Русия няма пари и хора за дълга война и ще употреби от по-новите си оръжия. Войската и трябва да се пази за защита огромната територия.

342

Чичо

преди 3 години

Който влиза в чужд бостан,може да го набият,да го на.......т,а може и да го гръмнат.

341

Анонимен

преди 3 години

Бой по ушанките!

340

Анонимен

преди 3 години

До: 420Май е точно обратното, а?

339

сефте

преди 3 години

До: номер 426А то ще речеш не е имало руски подводници покрай американски крайбрежия?Още от СССР имаше, а и сега има в Арктическия океан, което географски е много близо до САЩ!!!Ама и американците си имат там подводници, или по-точно подледници...

338

Анонимен

преди 3 години

Туркоманета, дето се афиширате русофоби и сте отворили уста цял лакът, какво ви казва турският официоз "Миллиет"? : Америка иска да превърне Черно море в зона на конфликт, да нарушава конвенцията от Монтръо, да сблъска европейските сили в конфликт с Русия. Европа и Турция нямат накакъв интерес от това. "Съединените щати искт да принудят ЕС, включително Германия, да формират фронт срещу Русия" - казва "Миллиет".Обаче "Турция трябва да види този капан и да не споделя ключа към този документ (Монтръо)с никоя държава"