8

Анонимен

преди 3 години

Пича го гледах и в друго предаване, много точно се изказва човека :) Но такава държава нема никъде по света, страната на абсурдите :))

7

Анонимен

преди 3 години

По цял свят гласуват с хартиени бюлетини, а тук се връзвате на глупостите на лузърите от бсп да се гласувало с машини. То ако ставаше всички щяха да гласуват с машини.Тъпия Фигурант като го избраха с хартиени бюлетини всичко беше ОК, а сега не било.

6

До 4

преди 3 години

Много точно казано!

5

Анонимен

преди 3 години

Я,виж ти как дава примери с Белгия и Финландия,демек да си помислим ,ей,дай и ние като тия развити държави да гласуваме машинно!Само ,където аз ще го контрирам ,че не искам да сме като Уганда,Венецуела,Ирак и Афганистан където има машинно гласуване,и ще му припомня на госин Цицелков ,че болшинството държави от ЕС ,няма машинно гласуване.

4

Анонимен

преди 3 години

Цял свят един софтуер ползва за поща, за банки, за онлайн транзакции, за избори...иначе всички сме свободни и независими нации!Може ли България с претенции на държава сила в програмирането, едни машини да не може да произведе и сертифицира? Може ли от 30 години списъците пълни с мъртви души? Може ли под строй да гласуват в махалите , а емигрантите не могат достъпно да гласуват? Не може или няма воля и "келепир" за промяна. Ахилесовата пета на демокрацията ни е този изборен кодекс.

3

Sk

преди 3 години

Трябва да изчистим не тези, които не живеят в България, защото в България икономиката не е достатъчно силна за да храни всички ни. Трябва да изчистим: неграмотните. Това може да стане единствено с машинно гласуване!!!

2

Божкеее

преди 3 години

Те хакерчета на 16-17 години разбиват сайта на Пентагона, ФБР, банки и държавни институции и международни застрахователи, а тоя ми говори за някави си машинки с венецуелски софтуер и електронно гласуване :)

1

Sk

преди 3 години

Браво за точната статия!!! Браво!!