74

Българският модел

преди 3 години

Едни от първите по жертви и съсипана икономика. Наистина сме "за пример".Не отричам и че населението има донякъде вина за това. Но да си управляващ означава да имаш експерти и да даваш ЯСНИ сигнали на хората и институциите какво да правят за да се намали погрома. Бизнес интересите при ваксинацията и угодниченето към най-кресливите продължават да ни довършват.

73

Анонимен

преди 3 години

Докато могат фашистите ще свинстват. Следват четвърта вълна, вечерни часове, ваксинационни паспорти, пропускателни пунктове, карантини на здрави и прави хора и всевъзможни гаври. Като се понаваксинират повечко наплашени балами, няма да можем да отидем до магазина без ваксинационен паспорт. Едно време не ни даваха да излизаме от България, за "наше добро". Сега вече сме свободни демократи, но не можем да излезем от вкъщи, пак - за "наше добро".

72

Анонимен

преди 3 години

До Мис Бикин що се оплакваш, с 35 години по голям мъж от тебе, къв ти е проблема ?

71

американеца

преди 3 години

Коци върви си с мир докато можеш още

70

Мис Бикин

преди 3 години

Скасаха ми ластиците от разтягане

69

Нане

преди 3 години

ботокса да издаде нареждане от утре медиите да пишат, колко от починалите са били ваксинирани преди това...Ей така от грижа за здравето на Народа...Нали е много загрижен...

68

Анонимен

преди 3 години

Има една сентенция, че не става само с удължаване на мерките, а трябва и акъл.Аз вируса го убих за два дена, като имах лека умора и толкова.Всичко зависи от имунната система на конкретния човек и най-важното да е спокоен и да не се паникьосва.

67

не разбрал

преди 3 години

Епидемия ли?Каква епидемия уа?!

66

Шаши

преди 3 години

Ти и на клон да го окачиш, този няма да разбере, виж че не знае какво е ял преди 5мин.

65

Пловдивскьи Ливент

преди 3 години

Мали, изтризнях и разбрах, чи имало пъндлемия, ужас, отивам да пия! Догудинъ дано зъ е по-добре положениоту и циркъ да е свършил

64

681

преди 3 години

А бе теб няма ли някой да те окачи вече на някой клон?

63

Анонимен

преди 3 години

Интензивното в Александровска пращи по шевовете тоя се хвали.Ако има някакво задържане то е единствено заради ваканцията на учениците. От понеделник скока е гарантиран.

62

Мяу

преди 3 години

Така е като пускате в БГ туристи, които не спазват карантина, а веднага се връщат в Турция. От там вероятно е скочила пандемията.

61

Нане

преди 3 години

Тоя от, как се ваксинира, ептен изплесна...Не, че беше асълен и преди това...Лъже та маже...

60

протестъри

преди 3 години

мушмулите да изчезнат и да освободят сцената на славчо и танцьорките от мегаданс.

59

Анонимен

преди 3 години

И като ще се удължава с месец защо учениците ще са в училище? Не разбрахте ли, че струпвания на много хора на едно място е основната причина за разпространение. На кой ли му пука, че някои ще останат без родители. Важното е да се отчита дейност. В момента ситуацията е точно такава, каквато беше при затварянето през март. На каква база се отварят училища и градини?

58

Анонимен

преди 3 години

Нямам търпение тия мушмули да изчезнат завинаги... скоро всички ще бъдат уволнени

57

до 54

преди 3 години

"Дано Слави Трифонов поеме юздите на майка България", спокойно стояне, славчо заедно с танцьорките от мегаданс ще поеме юздите на всичко и утре ще си цъфнал и вързал.

56

Куче влачи рейс

преди 3 години

Реално погледнато, мерките са безумни. Носенето на маски е култивиране на патогени.Ограниченията само удължават агонията. Липсата на ограничения обратно - ускоряват постигането на колективния имунитет.Положението е най-тежко в бедните региони - като Бразилия където са поставили улично осветление на гробищата.В богатите държави са добре. Горе-долу. Ако някой си мисли САЩ за богата държава ще кажа, че средно статистически е така, но реално има региони по-бедни от африканските държави.

55

мак

преди 3 години

Не му знам истинските мотиви, но щом хората пътуват из Европа, а има страни в тежко положение, могат да внесат вируса. Но пък има нещо наречено карантина, ама не в къщи. Досега къде прекарват времето карантинираните? Май имат скрити цели с удължаване.