20

За пари става дума

преди 3 години

Интересно е да четем какво е казала "Амнести Интърнешънъл" за Русия и Алексей Навални. За българите, обаче, е не по-малко интересно да научат какво е мнението на "Амнести Интърнешънъл", например, за Милен Цветков и България, а защо не и за Георги Коритаров и България. Дали липсата на такава информация е пропуск на авторката на материала или е свидетелство за трудно обяснима избирателна наблюдателност на споменатата неправителствена организация?

19

Анонимен

преди 3 години

Ой....тоя има 7 живота ,но щом казват тия може да са ходили на свиждане в затвора )

18

Анонимен

преди 3 години

Ами отворете българските затвори за журналистки да влизат и излизат, за лекари, дилъри, търговци.Фашистките русофоби измислят само лъжи. Важно е лъжата да е фашизоидна русофобия.

17

Анонимен

преди 3 години

Навални цял Новичок нагълта и не умря, сега някаква температура го притеснявала. Ами че той е безсмъртен бе, какво сте му се запритеснявали?!? Хаххахах. Пък и щом има сили да поства в интернет, значи всичко му е наред :)

16

1234

преди 3 години

Навални се самоуби в момента в който стана предател и се продаде за пари на американците както навремето седесарите...

15

Анонимен

преди 3 години

Навални обяви война на русия и всички руснаци нека сега си получи заслуженото да го оставят да умре като куче

14

Подлеций

преди 3 години

Това е съдбата на големите политици, които не съумяват да яхнат времето. И Наполеон Бонапарт също се е оплаквал от неразположение на лекаря в затвора на остров Корсика,но никой не му е обърнал внимание. Защо? Защото Наполеончо тръгна срещу интересите на Франция. От такъв човек вече никой не се интересува. Същото се отнася до Навални. Той прави шоу цяло лято на 2020 г. като опозори Русия и стана причина за санкции срещу Русия. При това положение очаква ли се някой разумен руснак да му обърне вни

13

Анонимен

преди 3 години

И наш затворник се оплака, че не пускали лекаря му в затвора да го лекува.Амнести се прави на нечул.

12

Анонимен

преди 3 години

Руснаците горките джуджето комплексар ги държи в миналата ера.

11

1234

преди 3 години

А сащ много повече в Гуантанамо.... Пък и за предателите е всеизвестно какво наказанието ..

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10"Ха-ха -ха,в коя страна по света пускат личният лекар на затворник в пандиза да го лекува?"В абсолютно всяка демокрация.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8"Вчера личният му лекар не беше допуснат до затвора, тъй като беше съпровождан от цяла армия репортери и фотографи на CCN. Беше си провокация"Защо да е "провокация"? В затвора където Навални е настанен да не би да имат някои проблеми, че не могат да допускат журналисти?Или в диктатурите всяка публичност е "провокация" ако не е организирана от Върховния Лидер?

8

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха -ха,в коя страна по света пускат личният лекар на затворник в пандиза да го лекува?

7

Анонимен

преди 3 години

Световния сбирщайн пак реве, не виждат ли че го лекуват, тия искат Навални да умре и да обвинят Путин.

6

Анонимен

преди 3 години

Вчера личният му лекар не беше допуснат до затвора, тъй като беше съпровождан от цяла армия репортери и фотографи на CCN. Беше си провокация.

5

Анонимен

преди 3 години

Амнести да види как е в Индия, Африка, Латинска Америка.Само от Русия и Китай се интересуват.

4

Анонимен

преди 3 години

Самото твърдение "Русия убива бавно Навални" е нелепо.Ако са решили да го направят, ще го направят на момента, когато решат.

3

GOVEDO

преди 3 години

До House M.D.ВСИ4КО Е ПРОМИВАНЕ НА МОЗАЦИ

2

House M.D.

преди 3 години

Според заглавието Русия е обвинила "Амнести интернешънъл", а според първото изречение "Амнести интернешънъл" са обвинили Русия. Каква е истината?

1

Анонимен

преди 3 години

Личния му лекар е задържан, защото лекува Навални.Малкия Сталин се опитва да надмине големия си съименник.Русия е официално Северна Корея -2