47

Анонимен

преди 3 години

Не на простаците и чалгарите! Нямат място в Парламента!

46

Димитров

преди 3 години

Всъщност катастрофата Харалане е че продадени души, като тебе пречат на хората да мислят трезво. Със спомоществователството на медиите разбира се...

45

Анонимен

преди 3 години

"Харалан Александров" .............ХА-ХА-ХАТоя КИЕК се бори за приза "Герберунгел на годината".П.П. Целта в момента е да се дискредитира Нинова и да бъде сменена с Гергов и Ко.Тогава ГРОБ може да направи коалиция с БСП.Това се опитва да организира задйулисието от няколко години но не и се получава.Сега обаче ножа е опрял до кокала и нямат друг полезен ход и ще станат много агресивни.А като гледа оня Кифльо от ДБ как започна да се дуе мисля че десните ще прецакат изборната победа.

44

Дедо Ташунко

преди 3 години

Другари и другарки.Партията ни е хоспитализирана.Професорите Бойко и Слави казаха,че надежда няма.Патриарха пък рече,че партията ни има много грехове към българският народ като убийства и грабежи и я анатимоса.

43

Анонимен

преди 3 години

Личността на Слави не е важна в момента, важно е че хората гладуваха за промяна.

42

Анонимен

преди 3 години

ШОУТО НА ТРИФОНОВ ВИНАГИ Е БИЛО ЕЛЕМЕНТАРИЗЪМ (интересна подробност е как и от кого е създадено)И В РЕДКИТЕ МОМЕНТИ, КОГАТО СЪМ ГО ГЛЕДАЛ Е БИЛО ЗА ДА ОЦЕНЯ ИНТЕЛЕКТА НА ГОСТИТЕ ОТ ЧУЖБИНА. РАВНОСМЕТКАТА Е МНОГО:: НА МАЛКО ЗА ГОСТИТЕ. СЪЖАЛЯВАМ ТРИФОНОВ, НО СА ВИ СЛАБИ СЦЕНАРИСТИТЕ.

41

„Соц_ял антрополог“

преди 3 години

кат те гледам как добре си охранен, хранилката на герб е доста добра, ето защо трябва да се пази, нали така ?

40

Анонимен

преди 3 години

Катастрофата е за тебе угоена *** цо защото скоро ще си без работа.

39

До Калекото

преди 3 години

Остави ги комунистите драги, гледай как всички са против гроб-хунтата, а те нямат нито мнозинството,нито пък патерици за да сътворят правителство! Тия пък дето искат да си играят помежду тях си, са все още слаби играчи, сиреч не могат да направят и те мнозинство. Е, какво следва според теб? Ами просто е или някой ще се отметне от думите си и ще се сътвори нещо като правителство, което ще има живот най-много до края на годината, или отиваме на служебен кабинет и нови избори!

38

457

преди 3 години

Ако председател на БСП не се казваше Нинова, партията шеше да има много по-добър резултат. Ако не излъчваше толкова агресия, сега можеше да се излъчи кабинет. С агресията си, тя изгори всички мостове и сега никой не иска коалиция с нея, освен Галивица.

37

Анонимен

преди 3 години

Алоуу днеса, тоя като какъв говори? Смешника Харалан е от соросното Отровено общество, всичките му "тапии" НЕ съществуват в трудовият кодекс. Спрете да насаждате платени соростии !

36

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ КАТАСТРОФИРА

35

Гюро

преди 3 години

Странно от 10 години врънкат Трифонов да влезе в политиката и сега като влезе вещаят апокалипсис и го сравняват с предишни месии.... Май се забравя че предишният месия - царя дойде като паднал от Марс и с него си правеха каквото си искат като създадоха практически и следващия месия Борисов... Поне ба Слави познаваме и кътните зъби и сме видели в ефир че екипа му може да прави качествени кастинги да прави а не да слага калинки които в последствие да провалят проекта им....

34

До 42

преди 3 години

Хайде, хайде. Боко какво слуша? Оперна музика.?Може би изпълнителката на "шампанско и сълзи", на която лично поднасяне букети на концертите му е пяла арии в леглото?!

33

Анонимен

преди 3 години

*** е за позлатяване, тая жена свърши всичката работа по загробване на Партията. Разкара старите и компания, разкара Станишев и компания, фалира партийната телевизия, току що разкара и младите и компания. Остана си сама и една каруца народ да вдигат телефона.Опелото на Столетницата ще се състои скоро.

32

Анонимен

преди 3 години

Корнелия или Слави ще обърнат палачинката и...

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлави не е съсипал нито една държава,====================Как да не е съсипал?Слави съсипа и опростачи цяло едно поколение, което и гласува за него. В тази държава има 20% заклети чалгари с промити мозъци !!!

30

Тодор

преди 3 години

ГЕРБ+ИТН, с подкрепата на ДПС - това би било Новото, одобрено от САЩ правителство на България.

29

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези от катастрофиралия кораб "БСП и СиЕ"АД пак са се хванали в умразата си за ГЕРБ за да осмислят мястото си в НС ... Мая Костинбродска която едвам пескочи бариерата от 4% ще го раздава омбусМая и в Парламента за да ревизира "черната каса" на ГЕРБ и Концесиите ... Ами той народа ако искаше "Тяхната промяна" и техните ревизии щеше да ги направи първи политически сили, да ама не ... или както е казал същият този Народ - Всяка жаба да си знае гьола ... !!!

28

Анонимен

преди 3 години

Да резултатите на БСП не са добри. Но нека видим истинските причини. Първо АБВ отцепиха електорат. Второ в края на НС отново имаше отцепници, които регистираха партия. Вътрешната опозиция също изигра своята роля. Наляха гласове на М. Манолова. Да не говорим за тихата подмолна работа за сближаване с ГЕРБ. На този фон Нинова направи референдум в БСП. Да със сигурност ще има преосмисляне от нейна страна. В този момент трябва здрав разум. Оставкта в този момент е равносилна на погром за БСП.