79

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че много хора искат да подкрепят една истинска българска десница, изповядваща европейски ценности. Такава обаче няма. *** изобщо не са и не могат да бъдат десница.

78

Бай Иван 2

преди 3 години

До АнонименВ момента има нужда от отечествен фронт срещу ГЕРБ.Трябва спешно да се приемат няколко закона/за съдебната система,изборите и др./, да се изметат техните некадърни и корумпитани хора от власта и тогава да се върви към нови избори.Иначе ще се въртим в омагъосън кръг.

77

Анонимен

преди 3 години

До скоро имаше една мантра, да свалим тиквата, после ще му мислим. Айде да мислим сега.

76

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака щеше да е, ако ДБ беше наистина дясна, но ДБ не е дясна, тя вече го доказа като се коалира с Манолова, която беше поразяващата уста на БСП-БКП в НС, тя създаде Костинбродската афера, тя безрезервно подкрепяше правителството на Орешарски, тя предложи Пеевски за шеф на ДАНС... Но, е факт, че градската десница гласува за комунистическите отрочета от ДБ

75

и т.н.

преди 3 години

Нищо не се е променило!Всичко върви по стария път плюс И Т.Н. (И Така Нататък).

74

Анонимен

преди 3 години

Абе хора нормални ли сте? Що ще ДБ заедно с отровените мутри и с бсп? Кое им е дясното ако се коалират с комунисти и анархисти?

73

моч

преди 3 години

Каквото и да си говорим , нещата у нас няма да тръгнат към добро докато не унищожим безвъзвратно , веднъж и за винаги корена на злото , който ражда , захранва и възпроизвежда плевелът наречен партии и политици на прехода.За онези , които не са ме разбрали , става въпрос за престъпната и откровено антибългарска организация БКП(БСП) и другата противоконституционна и също толкова антибългарска организация ДПС(ДС).

72

Анонимен

преди 3 години

До 61Ами Бойкикев и ДБ се коалираха с Галевица на изборите за кмет на София. Но, какво може да се очаква от Бойкикев - наследник на тежка комунистическа номенклатура и кукла на конци на Маджо... Питам се т.н. градска десница как продължава да му вярва след кметските избори?

71

4epa

преди 3 години

ХАЙДЕ СЕГА СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА !!!!!!!!!!!! НАЛИ НЯМАХТЕ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИ ОПРАВЯТ БЪРЗО- БЪРЗО ВИ ДОЙДЕ !!!!!!!!!!!!

70

Историята...

преди 3 години

....показва,че Вие сте готови и слонски репродуктивен орган да крепите за власт и пари.

69

Анонимен

преди 3 години

БСП, Манолова и ДПС не пеят в хора!

68

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА ВЕЧЕ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!!!!НОВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БСП, ИТН, ДБ И МУТРИ ВЪН Е ВЕЧЕ ФАКТ!!!----------------КОЛКО ЩЕ ИЗКАРА ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС!

67

Браво Корни

преди 3 години

Тази година 15 процента, догодина 7. След още две-три - 0.1 като Атака. Жива и здрава да е кака Корни.

66

Истина е !

преди 3 години

Истина било - днес Фигурантът се обадил на Чалгаря и му казал: " Браво ,Трифонов! Борисов плаче ! "

65

Анонемен

преди 3 години

Аз само да попитам Бойко като бил мутра ся Чалгаря ще продължава ли да се движи по улиците с 3 джипа охрана.

64

Бутафорко

преди 3 години

Сега умните и красивите да се завърнат в България за да си консумират "интелектуалният вот" и да извършат промяната.

63

4epa

преди 3 години

ОТИДЕ КОЯ В РЯКАТА !!!! КАКВОТО ПОТЪРСИЛИ ТОВА НАМЕРИЛИ !!!!!!!!! ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ 4Е ПО ВИСОК !!!!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВие изтрещяхте ли, бе? И по времето на соца не е имало 3 дена гласуване, та и по пощата. А днес сме в Интернет ератаДа, ама по пощата могат и умрелите да гласуват.

61

Анонимен

преди 3 години

Значи правителството ще се казва: Има такъв народ, с *** и олигарси-пребоядисали като демократи, с лозунг "Мутри вън, изправете се червени мутри".... Чудничко. Бог да пази България.

60

Анонимен

преди 3 години

Мухахахахаха няма да се коалираме с тях, но нямаме нищо против да ни подкрепят. А на каква цена, никой няма да ви каже. Честито! Както някой писа, да ама Европа ще им спрат кранчето и ще им развалят рахата. Само да не си помислят да ни прикрепят към Евразията, е тогава ще стане страшно.