151

Анонимен

преди 3 години

Няма победители, българския "***" народ, реши да ги пече на бавен огън :))) Сега, тролчетата могат да бъдат спокойни, само ще им насинят тиквите...и без това нема нищо там :)) За Вожда не се безпокойте, ще има топла стая с изглед към двора в Карлуково....Севдето ще ви иска подкрепата от Сливенския( естествено, никой нема да е пости), ония с малките мустачки няма да е жив....:)))

150

Анонимен

преди 3 години

До ЕНП УБИВА БЪЛГАРИЯ!И кои са тия избити, посочи ми ги?

149

Зозо

преди 3 години

Остават 2 % протоколи, трябват на ВМРО 2000 тласа и са вътре :)))))))))))))))))))))))

148

Гр

преди 3 години

Бойко 75 Слави 54=129. Слави 54 Нинова 43 Да България 27 =124 Значи е възможно вече след новите данни на цик на 98 %.

147

Анонимен

преди 3 години

Слави е пъдар, нещо което е много далече от успешен управляващ. С викове, простащина и груба сила само на село, толкоз. Няма нищо общо с дипломация, европейски ценности и прочее. Плюс това чете едно аутокю, какъв е като човек ами не е много добър човек.

146

НЯМА ТАКЪВ НАРОД

преди 3 години

Браха ли ни лайката @ - Е сега вече се очалгарихме окончателно !

145

До 156

преди 3 години

епа като царя слънце е на първо място айде пък да видя каква му е разликата със второто...

144

Питали Радио Ереван

преди 3 години

- Краси Радков ли ще е министър на културата?- Затваряме радиото ако стане това. Ще ходите при отец Кеворкян с въпросите си.

143

ЕНП УБИВА БЪЛГАРИЯ!

преди 3 години

До АнонименОткакто Бойко влезе във властта, има само гиганстки кражби, цецомобили, преследване, подслушване и мачкане, тиранично управление, жесток рекет, кражба на твърде високи проценти от обществени поръчки, маса разболяни, избити,уволнени от работа,убити журналисти,бизнесмени и т.н.,дори занимани и следени с камера хора и най-вече на хора от БСП.

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150 реалността е също ,че тази победа не върши никаква работа на ББ. И да беше втори или трети - пак щеше да е на същия хал , да се чуди как и с кого да прави кабинет

141

до 147

преди 3 години

Трифонов има едно неоспоримо качество, може да избере правилните хора за позиците, на които са му нужни и не се церемони с хора, които скатават или не са на нивото, на което се очаква да са. С годините си е спечелил достатъчно врагове заради именно този си нрав. За да си успешен премиер трябва да знаеш каква е ултимативната цел и да настроиш цялата машина да работи за да я достигне. Чалга, фолкор, класическа музика - важното е оркестърът да свири в хармония , а не да бълва какафония

140

Анонимен

преди 3 години

А да видим, Слави ще направи ли коалиция срещу Бойко, много интересно се получи.

139

Питали Радио Ереван

преди 3 години

- Колко имат победителите?- Около 18%.- С толкова малко проценти са взели първото?- Не, те са втори в класирането.- Но тогава...Не разбирам?- Ние също.

138

Бау

преди 3 години

Бойко щял да падне ... Еми не падна :D Стана като с Тръмп ..

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149 строителство на стадиони , спортни зали в селца с по 100 жители и средна възраст 80 години Това е иновацията му .

136

Анонимен

преди 3 години

Недйте така, Бойко носи Слънцето да ни грее, Луната е побутва за да има баланс, цялото човечество му е благодарно че живее :)))

135

Анонимен

преди 3 години

Реалността е че Герб са победители.

134

Анонимен

преди 3 години

Хайде кажете един сектор който Бойко разви. Едно насока за бъдещето на държавата. Една иновативна идея? Прави проекти по еврофондове, от които крадяха като полудели фирми и герои около него. И седнали да реват, че ще се затрие държавата без бащицата...Много ни е страх да знаете.

133

Анонимен

преди 3 години

Сега голямата въпросителна е дали Луна ще се кандидатира за Президент ?

132

Анонимен

преди 3 години

До 138 изобщо не коментирам Борисов , за 12 години сме го видели , какво представляваСпоред теб Трифонов може ли да управлява държавата ?Та той не е взел отношение по никаква тема , да не говорим за сериозните проблемите . Утре като му ревнат лекари и болници ,че вече не могат да работят , пак ли ще отрича Ковид кризата . Едно е да си правиш предавания и да си лаеш на воля , все пак си гони рейтинг Съвсем друго е да станеш и да трябва да решаваш проблемите на хората