207

протестъри

преди 3 години

нали заради слави цяло лято затваряхме орлов мост.. браво слави, отвори кръчмите и чалгата до дупка. с теб сме.

206

Бай Шиле

преди 3 години

Наистина е хубаво, че вота на БСП е толкова нисък. Крайно време беше! Това, което не е хубаво, е че чалга поколението вече е пълнолетно и може да гласува. Същото е с "мозъците" в чужбина - на опашка, все едно за кебапчета. Чиста чалга!

205

Ха-ха

преди 3 години

Славчо не е очаквал и търсил такъв резултат и сега ще даде назад

204

Анонимен

преди 3 години

Артисти - евродепутати, шоумен - политик? Много ще ме извинява и Слави - ама едни песни пееше по тв, а после забрави.

203

Анонимен

преди 3 години

До 208Няма да те управлява Слави.В листата му е пълно с хора на Пеевски .А на самите избори застъпниците на ДПС са пазели и гласовете на Слави по договорка.Така глупаците от чужбина и тези от селца градчета и градове необразовани от новите поколения отново избраха от същото.Когато си *** и не можеш да се видиш това е най- ниското ново.

202

Ха,ха,ха

преди 3 години

До Пълен упадъкКато сме тръгнали така да направим и другата стъпка - "Луна - президент"!

201

До Митко и не само

преди 3 години

Колко мутри ( ама от тия, дето крадоха със стотици милиони) влязоха в затвора през всичките тия 30 години?И какво печели народа от влизането в затвора на който и да е?Ами да върнат краденото бе и да вървят дето искат!

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209И след служебния кабинет какво става? Колко по-различни ще са резултатите според теб?Чалгата достигна своя връх. Или пък не? Да живее вечния концерт, ядене пиене и на ВЕФ-а вече е Слави.

199

Пълен упадък

преди 3 години

Бъдещето на България беше определено от деградирали неудачници на които мирогледа се простира до това да си сипят 5 ракии и да си пуснат Слави!!!Знаех че сме много *** народ ама чак такова дъно не съм предполагал че може да удариме. Нали искахте да гоните мутрите.И какво...Слави? Авера на Жоро Илиев и компания. Отврат.

198

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за Слави и неговата партия! Но..Служебният кабинет е неизбежен!Сега или след 4 месеца това ще се случи!Това са реалностите! Колкото по-бързо има служебен кабинет, толкова по-малка ще е агонията!

197

Анонимен

преди 3 години

Жална ни майка, ЧАЛГАР ГРОЗЕН ще ни управлява .. терминал 1,2 зове моето 4 членно семейство .. Новите партий ЩЕ ОПОСКАТ БЪЛГАРИЯ Дано ЕС спре парите за България АМИН

196

.!.

преди 3 години

Е мене не ме изненадва резултата на ГЕРБ то това е като п овремето на комунизма! Тогава БКП винаги печелеше! Така, че знеае ги банкянската мутра тия мурафети! От стария си господар ги знае! Та затова не ме изненадват резултатите на герб! *** се виде, че тия дето са навън и знаят и могат и са виждали кое как, та тез не гласуваха за него, щото то като си мутра си мутра за цял живот независимо какво си мислиш, че правиш! Просто има хора дето знаят и помнят какъв си бил и какво си правил! Това е!

195

Анонимен

преди 3 години

Новата протестърска коалиция вече управлява и граби държавата!

194

Анонимен

преди 3 години

Няма как да се състави кабинет в този състав. Не са възможни коалиции между първите. Ще трябва президента да назначи експертен кабинет и да насрочи нови избори. Важното е че промяната започна. Или ГЕРБ ще успеят да манипулират вота по-добре на следващите избори, или няма да могат и ще загубят тотално пред Слави.

193

Таксиджиев

преди 3 години

До гражданина от София . Ам тъй речи ба братче. И язе искам да съм депутатин ама де да съм знаел че търсят кадри. Ти ако оняя,Слави де,аку са знайти викам,да земиш да му речеш дуве приказки за мени. Многу съм свястин да знайш. Язе съм уфчарин,започнах с 20 глави сегина съ към стутина ,имам и три коча от сой. Жинътъ ми е доячка,може и нея да вземе с трето утдиление е ама е много арна.

192

Анонимен

преди 3 години

Голяма коалиция - няма що- чалгари+мутри+психодесни. Очевидно и *** ще ги подкрепя. А ние си мислехме, че сме стигнали дъното с Боко!

191

Анонимен

преди 3 години

Правилната политика е Бойко да се оттегли, президентът да връчи мандата на Чалгаря и да им гледаме сеира. След около 7-8 месеца народът ще се трупа в Банкя да моли Бащицата да се завърне и да спасява положението.

190

anon

преди 3 години

щом учиндолксия чалгаджия успя да направи партия и да спечели 2ро място на изборите- няма надежда за нашата държава. заслужаваме си "лидерите".

189

toti

преди 3 години

Мно сте зле бате..явно не сте чели кои са в листите на Слави ,а забравяте колко прдавания и хора познават или са били гости на Слави ,а не *** на Бойко!

188

Анонимен

преди 3 години

До миткоНе можете да продължите да крадете?