20

Анонимен

преди 3 години

Рисковете били пренебрежими. Добре, тогава защо разписваш декларация да ги освободиш от отговорност? Щом риска е пренебрежим, то и щетите следва да са пренебрежими, а ИТ там и евентуалната компенсация - пренебрежима за плащащият я.Пак питам - ако е така, защо въобще принуждават хората да подписват?

19

скептик

преди 3 години

Вече се научихме да се пазим,предлагам да издържим още малкоДоста лекари смятатче тези ваксини няма да са ефективни срещу новите мутации и ще трябва да се модифицират като обикновените противогрипни ваксини.Всяка година при грипна епидемия се препоръчва съответна ваксина.Ако след половин-една година се появи друга мутация-защо да се ваксинираме сега,когато всички ваксини са недостатъчно изпитани?

18

Анонимен

преди 3 години

Тая барачка ми мяза, като капан от филм на ужасите, където безмилостен убиец примамва своите жертви. Има едно такова ... пост-социалистическо излъчване също, дето хич не помага.

17

Анонимен

преди 3 години

Аууу чак пък слаб... то никакъв те било слаббб...

16

Анонимен

преди 3 години

пенило се не пенило ,пари е давано !Да ама не ! след 04/04 пълна ревизия на Похарчените пари за ковид - паунова ще връща и други около нея .

15

Анонимен

преди 3 години

Щом хората могат да си избират ваксината,това е направо лукс.Освен това след последни обсъждания в ЕС, някои държави(Германия,Португалияи др.) се отказаха от известни количества ваксини в полза основно на България,Хърватия и т.н.България получава около 1,3 милиона Biontech и Моderna.От това преразпределение печели най-много България.Така че стига мрънкане и оплакване.

14

Анонимен

преди 3 години

Слаб е интересът към Астрата я да кажат че ще вакдинират с РНК и гледайте той нали и Васко василев цигулсря се върна да ди сложи РНК щот на Запад ще чака още тук няма ред нито коя ваксина е походяща нито ред в имунизирането нс приоритетни групи а и вднота няма от сутрин до вечер различни становища мисля по добре човек да го изкара така знаят вече как да да лекуват а като си дложиш ваксина 30 дни минимум ще чакаш за странични ефекти

13

Анонимен

преди 3 години

Болниците са пълни с ваксинирани. И да знаете - голяма част от болните не са ваксинирани с АЗ! Масовото ваксиниране не е ли масово заразяване, за да премине вирусът по-бързо през повече хора? И да нямахме пандемия преди - вече си я предизвикахме.

12

Анонимен

преди 3 години

Още помним зеления път в "Зеления път" къде свършва!

11

Анонимен

преди 3 години

РНК ваксините скрити за семейство и приятели, а лекарите рекламират за населението кафето от 4 лева.Кой ще разследва къде са рнк ваксините, кой се ваксинира с тях?Съд и затвор за спекулантите.

10

Анонимен

преди 3 години

Черни коридори към отвъдното.

9

Анонимен

преди 3 години

Днес е ден за размисъл - ми измислих го ! Ако ми кажат ,че това кафе ми е последното ще си купя от скъпото !отговарям на риторичния въпрос на г-н бойко

8

Любо

преди 3 години

Когато някой ;журналист; напише, 30 човека в Дания умряха след ваксинацията с Астра зенека как очаквате да отида да се ваксинирам

7

Анонимен

преди 3 години

Къде са рнк ваксините?Крият ги под тезгяха за обръчите от фирми и обръчите от администрации.

6

Бау

преди 3 години

антирекламата на АЗ е политическа. Ама няма значение. Факт е и хората се уплашиха. Не трябва да се купува повече от нея.

5

Щерю

преди 3 години

А елитът тихомълком го ваксинират със специална партида от Модерна...

4

Анонимен

преди 3 години

Всички на първа линия бяха ваксинирани със иРНК ваксина.Няма такъв лекар който да е с Астра.Защо лъжат и манипулират хората след като те самите не са ваксинирани с такава ваксина?Нямат морал.

3

Solar Power

преди 3 години

Предлагам на правителството да дарят АЗ на Македония. И без това ще останат милиони не използвани. По добре сега по рано да покажем обич !

2

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли стигат 14 000 мрътви ами искате още да убивате с астрата. Тази ваксина е убиец. Защо немците се отказаха от нея и ще ви я пратят на вас. Защото те не иската да избиват населението си. Подаряват ви я на вас вие сте 80 милиона и да загинат половината 40 милиона ще останат.

1

Анонимен

преди 3 години

АстраЗенека никой не я иска.Тези които насърчават ваксинацията с нея всъщност са ваксинирани със Модерна