251

Анонимен

преди 3 години

Чудя се тоя народ нормален ли е? Само си представете в страна като Германия политици от сорта на ББ или Сл.Т. Невъзможно. А след това ревете, ама това, ама онова. Излъгаха ни. Излъгаха ви, защото вие ги ПОКАНИХТЕ да ви излъжат.Ама кого да изберем? Има кого да изберете, ама те не пасват на вашия балкански манталитет. И там е целият проблем! Трябваше да има партия; "Няма такъв народ". Със сигурност щях да гласувам за тях.

250

БайКольо

преди 3 години

До Хм !?Как точно изчисли, че за тях ще гласувт само 350 000? Къде ги дават тези 500 лв на глас? Баш за мен си питам, не за приятел.

249

Хм !?

преди 3 години

Ето как се тълкува тази новина - едно депутатско място е около 10 000 гласа. Посочените 80 депутата, с повече от 45 от реално възможните за ГЕРБ означава, че са планирали купуване на над 450 000 гласа, по 500 лева за глас - т. е. 225 милиона заделени от ГЕРБ за купуване на гласове. И за да се прикрие тази операция поне милион за социологическата агенция за да публикува фалшива информация, да подготви обществото. Целта е да не се замислят хората за купуване на гласове...

248

HeinrichHimmler

преди 3 години

По-лъжливо проучване не бях чел. Целта е ясна, бленувани 121 депутати от шайката на Герб - най-големите крадци в историята на България и ДПС, които винаги са със силните на деня, да може да крадат безспирно! Последната седмица отново скандали в шайката, но явно тези неща помпат избирателите, а не обратното така ли ? Смешници, дано бъдете съдени след изборите за манипулация на общественото мнение преди вота!

247

избирателите

преди 3 години

До ДА ИЗМЕТЕМ ЧЕРВЕНИТЕТе емигрираха безвъзвратно! Това са новите ни невъзвращенци!Останаха само пенсионерите!

246

подмяната днес

преди 3 години

До Анонименна резултатите и фалшивикация! На това се крепи всяка власт на Герб!

245

Анонимен

преди 3 години

До ДА ИЗМЕТЕМ ЧЕРВЕНИТЕНи един да не остане!

244

нагли същества!

преди 3 години

До рибата в моретоКойто гласува е измамен сто пъти!!!

243

рибата в морето

преди 3 години

До ха те гласувалите броят!

242

х

преди 3 години

Хората още не са гласували, ама иначе добре ги разпределихте....Рибата в морето, тигана на котлона

241

ДА ИЗМЕТЕМ ЧЕРВЕНИТЕ

преди 3 години

ФАШИСТИ- ВОДИЛИ НАЙ ПОЗОРНАТА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД- ПОЗОР, ЧЕРВЕНИ ГНУСНИ ПРЕДАТЕЛИ- ВСИЧКИ ДО УРНИТЕ!

240

Анонимен

преди 3 години

Айде да изчакаме с фалшивите социологически проучвания малко платени от ББ

239

Анонимен

преди 3 години

Резултатите ще бъдат подменени.

238

Анонимен

преди 3 години

Колко ви платиха ,за тая лъжа?

237

Не смей TOЛYП-4

преди 3 години

И не забравяй бай ТYлуп, не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не е угаснал.ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила.... Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!

236

Опомни се

преди 3 години

В случай, че наистина се получи така, жална ни майка. Тази страна затъва тотално!

235

Народе????

преди 3 години

Продълж.Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП! Тоя ПЕЗЕВЕНК бай0ня много ви обича разединени и така се крепи 12 год. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението и гласуването с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП, ДОГАНЯ и КАСКЕТЯ ..... иначе Тиквун ще е вечен!!! Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

234

Народе????

преди 3 години

Ей българи не забравяйте ЗАВЕТА НА ХАН КУБРАТ за снопа с пръчките.... Както лятото на протеста бяхте единни без разлики в цвят, идеал и партия, бяхте на площада с едничката цел ОСТАВКА И СЪД на бай Т0ЛУП и каскет КАРЕНИН така и сега за да се постигне тази цел трябва да се подкрепи и да се гласува за най голямата опозиционна партия способна да гътне ШАЙКАТА в случая БСП(добра или лоша), която да победи на изборите ГЕРП и да състави коалиционно правителство с ясна и кратка цел..... СВАЛЯНЕ И РЕВИЗИЯ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ на ТОЛУПА и КАСКЕТА....пък после кой от къде е...Нужен е ОБЩ ФРОНТ

233

Анонимен

преди 3 години

На мен ще ми липсва доносника ДС агент Иван Каракачан, да му помогнем ли да влезе?

232

XCX

преди 3 години

Опять ничего не понял не хочу понимать.В САЩ - най богатата държава - и там има бедни, и то бая като процент.Тръгнал да ми мрънка за Бг, щот само там имало корупция, разбираш ли.Понял?