138

Анонимен

преди 3 години

То самото вСеСеСеРе малко ли бедствие беше?

137

Патриот

преди 3 години

До Боби и Христо ХристовДругари цоциалисти, я обяснете научно как крепостните гасят най-дълго горелият петролен кладенец в света - 7 години. Оставили го колхозниците да си гори, а накрая, поради липса на технологии, изкопали една дупка, и взривили една атомна бомба!Това се нарича висока технология :))))

136

Анонимен

преди 3 години

Сори, прочела съм го като милион.

135

Правилно го е казал

преди 3 години

Добре е че не са пострадали нормални хора, а само руснаци.Кремъл не мисли за смърта на руските хора, те не са важни.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Аз ли да те уча на математика?31 на 100000 население142 000 000 население

133

Анонимен

преди 3 години

Че навсякъде из западната преса има стотици новини и видео!В България, също ...Никой не крие това, за разлика от руските инциденти...Да не знае защо баба и баща умират!А синът - с 6 (шест) пръста!!!А майка й мълчи като риба и дума не казва десетки години наред!!!Неразбираемо!Ужасно!

132

Анонимен

преди 3 години

Русия - 31/100000*****,,За русия е абсурдно малко числото на самоубийствата!Само в армията им са десетки пъти повече!

131

Анонимен

преди 3 години

А защо трябва да се говори за третия по тежест инцидент отпреди 64 години, а не за най-тежкия и най-скорошния отпреди 10 години?---------------Манипулирате ни!Кой казва, че не трябва да се говори за Фукушима?Още повече, че за Фукушима почти не са спирали да пишат.Наскоро имаше отново доста инфо, по повод 10-годишнината от инцидента!Също трябва да се говори и за Маяк и всякакви други инциденти!Хората трябва да знаят, а не да се крие...десетки години!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Двойни стандартиА за това че взрива в Фукушима е 100 пъти по опасен от Чернобил?! нещо и филми няма, защо ли?!#####То и за Чернобил (1986г.) нямаше през 1996, нито 2006...След време някой ще направи, нищо чудно и самите японци!Демокрациите си пишат, признават и се получават от грешки, ако има такива!Четете докладите на правителствените /техническите комисии, а не конспирации из нета

129

Анонимен

преди 3 години

Много неща има покрити, защо никой не говори например за многобройните мини за уран в БГ и отровите които претрепаха сумати народ с различни видове рак. Вие какво си мислите, че е нямало какво да вземат от нас ли, толкова ли много наивитет имате?

128

Анонимен

преди 3 години

До Възраждане на СССРАмериканците трябваше да пуснат хирошимската бомба над Москва, а тази от нагазаки върху Ленинград.

127

Анонимен

преди 3 години

България - 11/100000 самоубийстваРусия - 31/100000Така за самоубийствата от крайна бедност.

126

Възраждане на СССР

преди 3 години

Американците както винаги оставят работата недовършена.Ако 1945 бяха пуснали още 5-6 ядрени бомби над Япония, днес нямаше да има авария в Фукошима!!Японските острови щяха да са Руски както е било винаги. И всички там щяха да живеят щастливо.

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Знам само, че русофилите си пращат децата в САЩ, а не в Русия.

124

Анонимен

преди 3 години

Значи осем години след първият Съветски опит с Атомна бомба,материалът взел че избухнал?Първото взривяване на Съветска атомна бомба на 29.08.1947 година!Тя е разработена от Забележете, екипът на Лев Ландау и Исак Халатников!_________29.08.1949г.А не 1947 г.

123

Анонимен

преди 3 години

"Хайде щом сме повдигнали темата - защо не говорим за Фукушима? ;) Щото не е удобно да кажем че не един, не два, не три, ами цели четири реактора хвръкнаха? И че ловяха..."*******За Фукушима се писа и говори много.Доста време.Наскоро, отново...

122

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов Това ли ти е оправданието - Плавналиев, паси и т.н. Много елементарно. Но за човек лъжещ без да се замисля е нормално. Кой ти говори за тях. Пълна пародия си.

121

Анонимен

преди 3 години

Тук една кривоуста и кривогледа двугърба камилла плямпа: ""От руския батуш сяа згеняли повече от османски ятаган!" Това може ли да го каже един нормален българин? Койтое против руснаците той е и против българите; Поредна антибългарска провокация

120

да,да ама не

преди 3 години

Американците си правеха тестовете за атомни бомби в пустинята Невада! Филмът "Китайски синдром" с Джейн Фонда в една от главните роли е по действителен случай в американската АЕЦ "Три майл айланд"! Французите гърмяха атомни бомби на атола Муруроа! Англичаните гърмяха атомни бомби за по-надалеч в Австралия! Руснаците за по-лесно и бързо гръмнаха с атомен взрив котлован за язовир...! За твърдоглавия идиотизъм на пъломощника на ЦК на КПСС в Чернобил ще пасувам с коментара! Всички вкупом съгрешиха!

119

Анонимен

преди 3 години

Най голямата трагедия е Фукушима дължи се на неграмотните японски инженери неспособни да изчислят височината на дигата.Пълни смешници