625

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам и грам на платените агенции!НАЙ-МНОГО СЕ ЛЪЖЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ ,ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА И СЛЕД ЛОВ!Ако има Оскар по лъжене ,нашия премиер ще го печели 11 поредни години и ще е в книгата на Гинес .Та такива работи за убедителната победа на Герб.

624

Анонимен

преди 3 години

НИКОГА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ В НС

623

Анонимен

преди 3 години

Бюлетина номер 14 и орочистване нс България от хунтата

622

Анонимен

преди 3 години

Скъсвам си *** от работа по около 14 часа на ден без почивен, спестявам някакви пари. Вкарвам ги в някакви заместители на 0-вите депозити. Излиза острие на Бсп и казва ще вдигнем данъците на тези работещи яко хора, защото трябва да дадем на ромите и мързелите, гласувайте за нас... никога бсп.

621

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам ГЕРБ да спечелят изборите. Другата седмица ще се чистят хилядите лентяи на тази партия на държавна хранилка. Борисов, Гешев, Цацаров и Мавродиев са за затвора

620

seira

преди 3 години

"Грехът да се мълчи, когато трябва да се протестира, превръща хората в страхливци!"Елла Уилър УилкокУПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

619

Анонимен

преди 3 години

НИКОГА ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ В НС- ТЕ НЕ ГО ХАРЕСВАТ И НЕ СТОЯТ В НЕГО- МОЛЯ НЕ ГИ ИЗБИРАЙТЕ. НА 4.4 ДО УРНИТЕ ПРОТИВ ИКОНОМИЧЕСКИЯТ ФАШИЗЪМ НА ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ.

618

БЪЛГАРИН

преди 3 години

ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА !!!

617

ПРОСВЕТЕН до Мелсън

преди 3 години

...Много хора ще "наведат глави" за да не си загубят "службичката",защото повечето са "зависими" от .....!!!Познавайки в детайли как функционира системата, която обрича народа си на безперспективност за своето бъдеще ще продължава да мултиплицира този порочен модел на машинаций на тези избори и вие после си "вярвайте",че тези резултати са реални... Спомнете си какво каза Цветан Цветанов за купуването на гласове и как се печелят избори......

616

гласувайте българи

преди 3 години

разпознавайте руските хибридки и червената мимикрия и ги оставете извън парламента.! Сцелия цивилизован свят Напред и далеч от азиатската простотия - казачок и новичок

615

Анонимен

преди 3 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ- ОБРАЛИ НАРОДА СИ- ДОЛУ БСП И МУТРИТЕ ОЛИГАРСИ КУПИЛИ ЗАВОДИ ЗА 1 ДЛ, А НАСЕЛЕНИЕТО МАСОВО ДОКАРАНО ДО ЗАПЛАТА ОТ 1.8ДЛ И 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ- ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ- 4.4. ВСИЧКИ ДО УРНИТЕ!

614

Анонимен

преди 3 години

Винаги гласувам анти бсп, няма значение за коя дясна пария. Само да не са Бсп, не знам колко склерозирал и безпаметен трябва да си да се връзваш на едни и същи лъжи всеки път- то не беше сполука за българия и подобни комунистически лозунги.

613

ПРОСВЕТЕН до Мелсън

преди 3 години

Методите на манипулация и провеждане на изборите в България не са се променили сериозно,а само изпълнителите(и тези избори не правят изключение)!!!Гласуващите срещу Родината си са изключително много и най-лошото е когато си продадеш достойнството и бъдешето без да го осъзнаваш,защото "зомбирането" и " облъчването" от Бг-медийте е постигнало целта си!!!Много хора ще се "продадът",както го правят винаги, защото са държани в "контролирана бедност" от местния феодал"!!!

612

До 683 От миналото

преди 3 години

Кои са тез червени кхемри ?

611

Анонимен

преди 3 години

Ще фслшифицират изборите, бъдете сигурни в това.

610

До перверзен

преди 3 години

,,Невероятно стихче",еманация на простотията .То толкова си можете!Ако мислите,че ще подведете хората,лъжете се!Победа ви е сигурна само с измама,която не е изключена.

609

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

....Младите не се поддават лесно на "манипулативните внушения на "ХУНТАТА"!!!Докато някои "партий" имат такива "проценти" Родината ще продължава по досегашния път на мизерията,упадъка,беззаконието,ненормалността и най-лошото е огромната опасност, която застрашава държавотворният народ от силно редуциране и заличаване......

608

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Тази "герберска" "калинка" прави последни опити да "крепи" "статуквото"!!!!Тези избори са един от последните опити българинът да опровергае "р*бския" си манталитет, в което силно се съмнявам(около 700 години не са малко)!!!! Единствено младите могат да направят промяна, защото повечето не са обременени с "БКП" и "ДС"!!!Повечето млади хора не са "облъчени" от медийте за дезинформация и псевдо -статистици като г-жа Димитрова......

607

Анонимен

преди 3 години

До ПенсионерВ момента,ако искаме смяна на Герб,точно за БСП трябва да се гласува,защото е втора партия.Гласувайте,българи!В противен случай ви чака още четири години агония,разсипия,затъване,липса на работа и подкрепа от държавата.Ако искате промяна,тя е във вашите ръце.После ще е късно!

606

А

преди 3 години

А.ре, бе, ов.ц.е, като ви мързи да ходите на площада да си отстоявате правата, поне гласувайте.