26

До 21

преди 3 години

А кой ти е казал, че Кунчев или Ангелов са истински доценти или професори? Ако бяха истински, щяха да говорят само с проверени научни факти и да не се влияят политически нареждания, независимо дали идват от Барба Ганьос или някой друг ***.

25

Анонимен

преди 3 години

Има хора едва дишат с ковид-19 не ги приемат, но за някои явно по-специални се приемат само със сополи и гърло.

24

Анонимен

преди 3 години

БАН трябва да се закрие! Някой знае ли въобще нещо да е било направено там някога? Или просто група алкохолици преписват западни статии и се борят за научни титли (заради добавките в заплатата)?

23

Анонимен

преди 3 години

В случая не 3лоба ,а просто няма как да се остави на един човек с титла да подвежда гражданите.Аз смятам ,че този професор не трябва да се показва по медиите,защото говори само подвеждащо и лъже.Ако целия народ беше като него,това означава че трябва всичко да твърдим ,че сме изкарали корона вирус. Кой ли не е имал хрема в изминалата година и половина.Държанието на професора е като на всички политици лъже без да му трепне окото.

22

Зрителите

преди 3 години

Браво,че оздравя,но наглее малко!

21

Анонимен

преди 3 години

Този защо са го приели в болница? При симптоми болки в гърлото и сополи.

20

213

преди 3 години

Присъединявам се към поклона и възхищението от медицинските работници. Поздравявам Андрей Чорбанов с оздравяването му. Пожелавам му здраве, правилен партиен избор и да запази независимостта на разсъжденията си.

19

ИТН

преди 3 години

Слави Трифонов вицепремиер в този мандат на БОРИСОВ 4, а в следващия, когато понатрупа опит ще бъде и премиер

18

Анонимен

преди 3 години

Професора е абсолютен лъжец.Той многократно и убедително казваше на живо по телевизията, че преди е бил болен от коронавирус и заради това не се ваксинирал. Само лаик може да твърди че е бил болен от коронавирус без да се изследва. Можеше просто да каже без да лъже ,че не иска да се ваксинира,понеже се страхува от ваксинация,а не да развива теории за корона вируса и за ваксините.Абсолютено неграмотен или голям лъжец е този човек.

17

Анонимен

преди 3 години

Оф, аман от селски вечеринки...

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17"Както винаги истината в този сайт особено за медиите е спестена. Професора каза, че има много мръсни медии което в статията незнайно защо не написано, нима се чувствате такава медия."Явно не си прочел статията.

15

Анонимен

преди 3 години

Както винаги истината в този сайт особено за медиите е спестена. Професора каза, че има много мръсни медии което в статията незнайно защо не написано, нима се чувствате такава медия.

14

До 14

преди 3 години

Наистина всеки може да види и чуе какво е казвал измисленият професор и да разбере кога лъже.

13

Ние ти плащаме

преди 3 години

Държавата (всички ние) ти плащаме (на теб в БАН) за да откриете лек срещу вируса. А ти отиде солташшак на Славуца да ставаш. Нали нямаше да се ваксинираш, беше го изкарал, и критикуваше щаба? Като опря ножа до кокала побърза да влезеш в спешното, а? Ей такива сте всички, които се правите на голяма работа. Гола вода. Сега трябва да се разследваш за лъжи и манипулации. Ти и мангъра сте за затвора.

12

Лекар

преди 3 години

Този измислен професор е обикновен дървеняк ! Политическа простоитутка ! А уж минава за учен ???!! Минава за обикновен кон.

11

Анонимен

преди 3 години

То голяма реклама стана на ваксината дето я готвите. Хората разбраха - 90% се оправят за седмица в къщи, а в болница за седмица. Кашлицата остава още месец.

10

ИТН

преди 3 години

ето как Слави Трифонов ще подкрепи БОРИСОВ 4, проф. Чорбанов ще бъде министър

9

Анонимен

преди 3 години

аха ясно - публично си призна че си излъгал че си карал ковид... другото е че за червените като теб винаги има светла болнична стая, екип от весели сестри и лекари които да ви обгрижват. Как става така че за останалите няма такива неща а само телефонно лечение? Остава само Мангъра да видим какво ще прави или в тъмна доба си е бил вече и втората доза!

8

ДПД

преди 3 години

Това сме ние, българите.Винаги стигаме до истината, по най-трудния начин!А сега професоре, поговори си с доцента!

7

Анонимен

преди 3 години

Допусната е грешка в текста:"Във вcички cвoи интeрвютa никoгa нe cъм нeглижирaл вируca и oпacнocтитe, кoитo мoжe дa вoди cлeд ceбe cи."Трябва да се чете:"Във вcички cвoи интeрвютa винаги cъм нeглижирaл вируca и oпacнocтитe, кoитo мoжe дa вoди cлeд ceбe cи."Просто това е истината.