162

Анонимен

преди 3 години

откакто влезохме в капитализма всичко стана менте,преди това всичко бе истинско,дори и в корекома,демек капиталистическото,спряхме да бъдем конкуренция и алтернатива на тази порочна система и веднага ни заляха с имитации и ментета и откриха истинското си лице

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177А кога ще прочетеш статията?

160

Анонимен

преди 3 години

Вече три години се спряга темата ама брюкселианците хич не бързат... не им е приоритет. Виж като правителството поиска щандове за български храни ни изкараха престъпници! Как така ще заплашваме свещеното им право да ни обират и да правят огромните си печалби!

159

Христо Христов

преди 3 години

Аз съм най-добрият пациент в Карлуково! Получил съм много медали и даже санитарят ми ги дава всеки ден. И друго ми дава и ми го дава надълбоко !Аз съм най-добрият пациент в Карлуково!

158

Bлк

преди 3 години

Тиквата постоянно козирува на началниците. Какво да очакваме?

157

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНеграмотен си.

156

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНе ми се обяснявай, като се европейци белгийците не ми приказвай наедро за "европейците" като обсъждаш проблеми, ясен ли съм?

155

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"а едно време хората свалиха лошите комунисти И заради преразпределението към непечелившите отрасли."Какви "непечеливши отрасли" колхозник, човека прави луди пари.

154

Нато на тор!

преди 3 години

За ЕС и НАТО сме само фактическо положение и пушечно месо!няма нищо по унизително за българското самосъзнание от това западно слугуване и роболепие!

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 163За вас колите ви струват повече от децата ви, затова давате повече за колите си, отколкото за децата си.

152

Анонимен

преди 3 години

За тях кучетата им струват повече от нас.

151

Анонимен

преди 3 години

До ъъъДа добавя към това: имам познат земеделец. Направи парници с 50% пари от ЕС. Не могат да приберат реколтата като почнат да плододават. Толкова "не произвеждаме".Тия дето ги говорят тия неща не са стъпвали близо до поле от 15 години.

150

ъъъ

преди 3 години

До ДаЕС дори подкрепя местните производители. Това, че никой не иска да произвежда, а само да прекупува и да слага надценки си е проблем с манталитета на "бизнесмените". Пропагандата, че лошият ЕС забранява всичко, може да си я спестиш - много малко хора вече й се хващат.

149

Да

преди 3 години

виновен е ЕС, защото не ни разрешава ние да произвеждаме, затова е виновен. Въвел е квоти, за да върви земеделската продукция на Франция, а България, където производството на домати снабдяваше десетки страни включително и като консерви, сега ги внасяме от Гърция и Турция, срам...

148

ъъъ

преди 3 години

ЕС ви бил виновен, че шепа капиталисти произвеждат тор, за да си увеличат печалбите. Вие и в рая да отидете, като си купувате буламачите на нестле, не знам какво очаквате...

147

Доста сте наивни

преди 3 години

Какво си мислите? Че в Германия е райя на земята? И тук гръмна по телевизията Гъбена супа от горски гъби. Съръжание :2% Горски Гъби останалото Печурки.Оказа се че е законно да пишат на етикета Супа от Горски Гъби, защото все пак имало и горски гъби измежду съставките.Това е по-големия проблем според мен. Етикета подвежда. Малко са хората които четът всяка съставка преди да си купят продукт. Дори ако го копуваш от щанда/Theke/текето няма етикет със съставките/ZutatenНито в ДЕ нито в БГ

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156В Германия по едно време бяха пуснали Кола със стевия (със зелен етикет), но нещо не се харчеше и я спряха.Просто хората си искат дрогата (захарта), тъй че е лицемерно тия дето пият безалкохолни ЗАРАДИ сладкото в тях, да реват какво е.

145

Анонимен

преди 3 години

До ИмеГлюкозо-фруктозата е по-евтина от захарта. И двете са вредни. Не те саветвам да пиеш безалкохолни напитки. Ако все пак искаш има кола със Стевия. И в България и в Германия и на всякъде в ЕС ще намериш. Що годе на една цена.

144

Име

преди 3 години

И като сравнявате не е зле да показвате стоките - ето всички с еднакъв етикет, еднакъв грамаж, еднакъв състав на етикета и цена и пр. Да не се окаже, че са сравнявали круши с ябълки. Преди време пак сензации - у нас колата с глюкозно-фруктозен сироп, в европа със захар- голяма сензация! Тя захарта се разпада в стомаха на глюкоза и фруктоза, къде е разликата? А се оказа и , че оригиналната кола в америка се прави със сироп, защото при тях е по-евтин от захарта

143

баба мара

преди 3 години

в мом в тмаркет люлин св месо по 4.70 лв за кг елате да гледате какво правят80 процента никаква мисъл какво купуват от къде идва на колко години е и т.н.