298

Анонимен

преди 3 години

герберите са за съд и затвор, унищожиха хиляди човешки животи и съдби, да не говорим за бизнеси.

297

Пунта мара

преди 3 години

Като чета коментарите, не мога да разбера едно - всичко да е отворено или всичко да е затворено последно? Очевидно на нас все нещо ни е неугодно...

296

Анонимен

преди 3 години

Незабавно да се отворят всички заведения и магазини! Писна ни от борисовата хунта. Кой вярва още в този измислен грип не змам

295

Зозо

преди 3 години

На първи никой няма да отвори. Евентуално от пети.

294

Агент 007

преди 3 години

В тази статия виждам само една новина . А тя е, че правителството вече няма пари да плаща по програми 60/40, 80/ 20 и 75 / 0. Затова отваря всичко и всеки да се спасява кой както може. С други думи: след изборите я камилата, я камиларя.

293

Waffen SS

преди 3 години

""Ресторантите задължително ще отворят на 1 март, каквито и да са данните за разпространението на коронавируса. Това каза премиерът Бойко Борисов.Повече по тази тема няма да се говори. И 2 и 3 000 да са (новозаразените) отваряме. Дотогава трябва да е минала вълната, да са минали 2-3 седмици", каза още премиерът."""Е, точно заради такива малИумни действия в момента сме в това състояние.Сега ще се наблюдава,нещо ката кавър версия на това решение

292

Анонимен

преди 3 години

Заведенията ги отварят предизборно! За съжаление ресторантьорите играят по свирката на ББ - Затвори Отвори! На тяхно място ще изчакам да мине 4-ти април, пък тогава каквото сабя покаже!Затова гласувайте! 4 -ти април е нашият ден, ден на нашия глас!! Глас народен глас божи! Гласувайте! БОГ е с нас!!

291

Мутри вън!

преди 3 години

Бсп мачка яко гррб!

290

мак

преди 3 години

Не им завиждам на живущите близо до кръчма. Със спокойствието им е свършено.

289

Анонимен

преди 3 години

До Браво,"Че не знам кой ще лекува децата и внуците ни и къде ще живеят"Ако живеят тук - ще ги лекуват най-некадърните, дето никъде в чужбина не ги искат. Ако живеят в чужбина - които са лекарите там :)

288

Анонимен

преди 3 години

От другата седмица Ботокса ще е свободен. Карамазов може да го почва.

287

Mersi

преди 3 години

Отваряй всичко и каквото стане. Ще ли да умират? И без друго на много не им пука!Който се разболее да си плаща болничния престой, лекарствата и т.н.Пък който се пази няма да се разболее!

286

Напълно сериозно:

преди 3 години

Напълно съм трезвен в момента, което е временно състояние на нещата. Съвсем краткотрайно понякога. Не напълно сериозно - идеално си ми е на 13 място. Закотвен съм на него докато някой не измисли нещо да ме изпревари ама аз не искам. Може ли доживотно 13 място Почетно такова.

285

Здраве

преди 3 години

Здравето иска слънце, въздух, любов и веселба. Всички сте смъртни и това няма да се промени, дори да се изолирате завинаги.

284

Анонимен

преди 3 години

България е на първо място в Европа по смъртност от заразените с COVID-19. Това не е българският модел. Това не е моделът, който искат българските граждани. Народа не иска модела на Бойко Борисов.

283

Инспектор

преди 3 години

В цял свят всичко е затворено,само най-умните българчета пак ще разиграват руска ролетка.Но да не забравяме ,те са българи юнаци.

282

О...йе

преди 3 години

Тез кръчмарските търгаши,честен труд най-много ги плаши.Трупат пари със измами,Затвор даже им е малко!Слагат дяволски добавки,в техни уж специалитети,а наивни после хапват,алхимически гурмета.

281

ООО

преди 3 години

Гербава логика - отварят само заведенията с открити площи.А миналата година затвориха и парковете, и градинките - да не се заразели хората. Даже един усърден гербераст направо се *** - изкърти и премахна пейките от градинките!За къде сме с това тъпо управление?

280

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе, мюхлюзи!

279

Не ги разбираш ...

преди 3 години

В племето и природата - всичко се използва за нещо, като се убие елен някога - от копитата, до сухожилията, рогата, месото, кожата всичко се използва. Както и при Кремиковци например - шлаката от леярните за основа на магистрала. Не ги разбирате някой работи.Забелязал ли си примерно имаш десет четки - едната е козина на катеричка, козина на пор, козина на заек,козина на нещо ... и забелязал ли си как всяка четка все едно има в нея духът на съществото от която е направена ... и как рисува сама