29

Shark

преди 3 години

По същия начин, по който ще гласуват Българите в САЩ, Канада и навсякъде извън ЕС! Къде ви е драмата? Или всъщност се притеснявате, че няма да гласуват за Боко, така ли герберски тролчета?

28

Пепи

преди 3 години

Живях три години в Испания . Верно е пълно с общаци , шофъори и чистачки.Даже най голямата мечта на българките е да са interna - демек вътре.Масово са неграмотни - не ходят на уроци по испански.Първо лице единствено число.Един фанта два кафе.И то по 10 и нагоре години.Напълно съм съгласен да не гласуват.Който иска да гласува - да взима самолета и да гласува.

27

до 27

преди 3 години

Хората отиват НА РАБОТА, те някак трябва да се придвижат. Друг е въпросът, че работодателят им е трябвало да им осигури транспорт, за да си носят и мистриите и др. инструменти. Ако това ти е проблемът в Лондон, браво на теб! Колкото до работното им облекло - работят на строеж, белите якички и скъпите костюми са на друго място.

26

Анонимен

преди 3 години

Дo 25Става въпрос за хора, които пътуват с работните дрехи от строежа през целия Лондон. Голям кеф е да ти влезе някой в метрото с анцуг, мистрии, кофи...,особено ако обекта му е някъде в Ситито и на Earl's Court, Victoria или на Waterloo Station да видиш по 2-3ма такива в пик час.

25

Един там

преди 3 години

Троловете на Боко и Шиши не спят! Сутринта рано рано са започнали да пишат небивалици и неадекватни неща! За колко пари се продадохте? Колко пари ви струва достойнството? Колко пари? 40лв? 60лв на ден?

24

До 21

преди 3 години

Изразът "разни общаци" е недопустим и отвратителен. Познавам "общак", който се е хванал на такава работа, защото спешно са му нужни повече пари - родило му се е дете и държи сам да се справя. Междувременно се готви за конкурс за друг вид работа. Презрителното отношение към другия не те прави повече англичанин, поне в случая!

23

Анонимен

преди 3 години

До 12345Ти ме разсмя не бил живеел в България само Герберски платен разсъждава като теб.Жалки сте в опитите си да лъжете и манипулирате хората.

22

До 21

преди 3 години

Виж сега, да говориш "смислено" на английски отдавна вече не е чудо невидяно. Да, изключително популярен е езикът и точно поради това се учи навсякъде и смислено или не, горе-долу всеки при нужда се оправя на английски. А ако си работил някоя и друга година в Англия /например/, го проговаряш. Така че не съди за хората по нивото им на английски, не е смислен критерий. Всички познаваме г о в еда с чудесен английски. Ти гледай другото - интелект и ЧОВЕЩИНАТА , а не английския!

21

12345

преди 3 години

Не живея в България и мисля, че не е нужно моето мнение и моят глас, за какъв политически път ще изберат моите сънародници. Питам се кому са нужни тези гласове от чужбина?

20

Анонимен

преди 3 години

До До 13Teзи дето се имат за велики българи и навсякъде показват селянията си, и не могат да обелят две смислени думи на английски. Помня ги разни общаци се влачиха по метрото на концерта на Слави.

19

живот

преди 3 години

Животът на емигранта не е лесен, какъвто и да си, винаги си оставаш чужд. Хората избират да емигрират по най-различни причини и не бива да бъдат обиждани заради това. Има нещо, от което си струва да се откажат обаче - да плюят яростно родината си и да изтъкват предимствата на чужбина. Няма лесно никъде - нито тук, нито там. И няма нужда от високомерното "ама ние в Лондон, а вие селяните в България"... Нищо подобно! Ако си "селянин" и в Лондон ще си същият!

18

1912

преди 3 години

Безполовите *** ,ще се пръснат от завист към хората в чужбина,въпреки че те хранят България!!!!Обаче не им пречат тъмните,неграмотни ***.......Ми същите сте,като тях!!!!!!

17

1912

преди 3 години

Предпочитам Възраждане...обаче ще гласувам за БСП!!!!Шнур за Гроб и техните евтини гнОсни мАрши!!!!

16

До 13

преди 3 години

До АнонименВсичко разбрах, само това с "македоно-селските комплекси" не ми е ясно. Какво имаш предвид? Какво общо има тук Македония?

15

London Boys

преди 3 години

Нямам търпение аз и почти всички сънародници тук да гласуваме за Слави Трифонов, само той ни е надеждата пък и музиката му е яка. Идеално ни пасва на скотския живот :ниско квалифицирана работа-чистачки, общаци, келнери, работници във ферми и кланици. Всяка събота го слушаме, докато се наливаме с евтино уиски в къщата с още 10 човека от всички села на България. Плющим ГМО пържоли и антибиотични пилета и псуваме "оная" държава, дето ни прогони по чужбина немили-недраги...

14

мнение

преди 3 години

Слушах по телевизията майка, която се е изнесла от Великобритания спешно, защото след Брекзит детето й е било подложено на нечуван тормоз - "ти си от Източна Европа, махай се, ти си натрапник..." и др. такива. Грубо расистко отношение. Явно децата ги чуват от родителите си и ги приказват в училище. Отвратителна, токсична среда, особено за децата. Да те гледат отвисоко, с английско имперско високомерие, струва ли си?

13

До анонимен 9

преди 3 години

Няма лошо, стой си там и си взимай "грантовете", не оспорвам личния избор, това е твое право. Не знам какво работиш, а това има значение. Ако там някой бачка от тъмно до тъмно при кофти условия, не е добре. Колкото до другото - миналото лято един предприемач се разсипа да публикува обява, че търси хора да наглеждат животните му за през нощта, даваше по 4 000 лв. месечно, кола и телефон. И никой не му повярва, че ходиха телевизии при него и човекът го потвърди. Но... друго е да си в Лондон!

12

Анонимен

преди 3 години

Нормалните българи ще видят има ли наблизо секция и ще отидят, ако не са заети. Другите с македоно-селски комплекси ще се бутат по опашки, ще сумтят и ще пускат снимки в любимия си сураттефтер.

11

Анонимен

преди 3 години

Безродниците, избрали да берат ягпди и да чистят, не трябва да имат право да определят бъдещето на Българите, живеещи в България. Който иска да гласува, да се прибере тук.

10

лондон

преди 3 години

Хора с дипломи, учили четири години в университет, да изберат да работят в задушните кухни на ресторант /например/, вместо да се явяват на конкурси и да доказват квалификация... За какво им е било тогава въобще да учат. По-добре след гимназията направо в английско поле или в ледено помещение да скубят пилета. За повече пари, разбирам напълно и е изцяло оправдано. Дипломата е само началото и не те прави началник тутакси.