115

преди 16 години

Да бе как ли не се сетиха ?? Тия лоши терористи - един път не пожелаха да ни направят добро...

114

преди 16 години

denis - какво си влез да плюеш, ясно е какво стана с влака! Три вагона да изгорят като клечки от перде?! Я се срийте бе!!!!

113

Мото То

преди 16 години

правилно, този форум ври от ЕНИЧАРИ и ТУРСКИ МЕКЕРЕТА, що не се нагъзите Доган да ви го отпере бе нещастници разкрачени

112

преди 16 години

Много ти знае устичката, само дето си пропуснал, че Турция ги снабдяваше тея терористи с оръжие и всичко останало!

111

D3NiS

преди 16 години

чудя се само колко ли парички са гушнали господата експерти за да оневинят БДЖ в немърливост и безстопанственост, а оттам и десетките пострадали да ги съдят за милиони... кви терористи бе *** загубени, ние да не пасем трева... ***

110

преди 16 години

107, гледам че си много отворен...би ли коментирал тоя клип vbox7 - Как може в БГ да има паметник на който няма нито 1 БГ дума, това ДС го е напраила, нали?!?2 - как може в 1 държава, която е заклеймила 3ма човека за убийци на деца и жени, точно тая държава да позволи да има паметник на тия хора? Това е дело на ДС, нали?!?Човече, я слез на земята, и осъзнай че тука няма никва държава...а е разграден двор.П.С. ако за тебе това е нормално, *** се прегледай...или по добре *** агитирай да има паметник на сюлейман паша на шипка...

109

преди 16 години

Абе турски ***, я се скрий бе!!!! Не случайно Аамет доан щи им гради чешма!!!!?Все едно оня дето изнасили българчетата на 3март и той да е бил към ДС! Аман от еничари!

108

Катерина

преди 16 години

Само можем да си гадаем кой е виновен или каква е причината за пожара.Напално вазможно е да е терористичен акт,но каквато и да е причината,само "ние" сме си виновни!Цялата ни даржава е такава.Ако са терористи,как може изобщо да се допусне нещо такова?!?Ако просто е от една цигара,та такава ли трагедия ще стане заради едни заключени врати?!?!Замислете се и се осазнайте,бе хора!Това е България!Съболезнования на всички семеиства за загубата им

107

Реалист

преди 16 години

"Къде е този паметник на терористите от Буново?"Ще ти кажа къде е - днес колегите на тези терористи управляват България. "Турските атентати" по време на Възродителния процес са си чиста провокация на ДС. По това време беше ИЗКЛЮЧЕНО пиле да прехвръкне без знанието на Държавна сигурност, пък, какво остава да се организират и осъществят атентати. В онези години границите на България не се преминаваха свободно и всички пребиваващи чужденци се знаеха много добре, кои са, какви са и т.н. Да на забравяме, че ДС оказваше радушен пример и съдействие на действителни турски терористи, издирвани в цивилизования свят, като Бекир Челенк и Мехмед Али Агджа. Тъй, че някаква си турска конспирация под носа на ДС......не на мене тия...

106

преди 16 години

vbox7.com/play:d0309aecЕто гледайте това, доколкото знам след това турски хакери хакват 3 БГ министерски сайта, точно такива контролирани от ДПС...както и тоя паметник е възстановен след това...и това в БЪЛГАРИЯ?!?Така че хора, приемете че сега ще има паметник и на тия терористи...щом държим паметници на стари терористи...Ако това е държава, аз съм трамвай !

105

Bio

преди 16 години

И в допълнение само искам да кажа, защото се разгоря спор за турците, ако бяха турци и на всяка цена искаха да палят влак, а не мотриса на метрото или пък натъпкан до пръсване рейс на Градски Транспорт, то със сигурност биха си избрали влака Со9фия - Бургас през лятото.

104

Мирославчо

преди 16 години

ДВАТА ВАГОНА БЯХА ПОДПАЛЕНИ ОТ ТУРСКИ ТЕРОРИСТИ. ТОЧКА.

103

Сънчо

преди 16 години

Къде е този паметник на терористите от Буново? И как е възможно още да съществува? Какви сме ние, за да позволим това?Искам точно местоположение, ако обичате.Или линкове с информация..

102

Мамантос

преди 16 години

Всъщност отговорът е почти ясен. Сигурен съм, че атетнатът ще бъде приписан на арабски (а защо не и на кюрдски или ирански) терористи, но в никакъв случай -- на турски такива.

101

преди 16 години

отговора е много *** - за да не се разбере че е терористичен акт. Тия дето са го извършили са някви нещастни туркофилски ***, дето даже нямат смелост да си признаят че са извършили атентат...

100

анонимен

преди 16 години

И малко дете ще ви каже. че става дума за умишлен палеж-не може едновременно да горят 3-вагона. А това. че някой не искада признае е друго. Какво ли още ни очаква ? Защо не загиват по този нелеп начин височайшите люде- а само обикновенни и невинни хора - които нямат никаква вина. че са се родили БЪЛГАРИ.

99

Bio

преди 16 години

И аз съм напълно съгласен, че в случай на терористичен акт някой със сигурност щеше да поеме отговорност, нали и затова е осъществен акта да се постигне гласност и известност по някакав проблем. Освен това защо да се пали влак като по случай 3-ти март си имаш цял площад пълен с народ с все държавния глава на тепсия и сума политици ???

98

b0rislav

преди 16 години

Ама разбира се че е атентат, даже тука личи почерка на иракчаните!Иначе си прав - защо да се "намесват правителство, политици и БДЖ като виновни в един трагичен инцидент." - да те не са виновни за нищо хората. БДЖ е една модерна компания, вагоните са съвременни и се ремонтират много качествено на места където шефове са хора НЕприближени на правителството.. Цяла мистерия е как при този изграден ред и секюрити, някой гаден иракчанин с *** на главата и пеейки си любими цитати от Корана е влязъл във вагона и е заложил 5 туби *** завързани с устройство за взривяване + тиктакащ будилник!Може да добавим, че пътниците са виновни защото не са успели да загасят пожара, а на всеки под ръка е имало пожарогасител...Жалко че кондуктора улисан в изпълнение на служебните си задължения е пропуснал да забележи, че същия този терорист е заключил вратите на излизане...Истинска трагедия е, че сме случили на най-опитните терористи, които дори и нашите служби за сигурност (които харчат немалко пари на данъкоплатеца) не са успели да разкрият предварително...За политиците няма да казваме лоша дума - правилно - президента на следващия ден е имал важна работа свързана с острелването на опасни хищници по балканите...Жалко, че не се сетихме навремето, когато изгоря на баба ми къщата заради нафтовата печка, че това е също дело на терористите, защото в едно си прав - където има пожар - там има и тероризъм!

97

Един ТЪПАК

преди 16 години

Не вярвам ,че е терористичен акт!Тук някой иска да подмени вината...,някой много виновен,и си ''носи от 9 кладенци вода''! Просто ако разсъждаваме като терористи никога не бих запалил вагони на влак София -Кардам! Тъпо е!Много по лесно и ефикасно е метрото,някой мост на магистралата ,или бомба в автобус на грдския транспорт на оживено място,или в МОЛ-А например!Тогава жертвите щяха да са стотици !Никой не може да ни опази!Не дай си боже да посегнат на някое училище! Ще се занимават с кушет вагон на София -Кардам! Защо мислим ,че терористите са по прости от нас не ми е много ясно!

96

buba4ko

преди 16 години

Само да допълня ако някой не знае, че извършителите на тоя атентат имат паметник?!? Имаше хора дето се опитаха да го чупят, но бяха порицани...а нито президентът, нито друго официално лице се изказа че не може да има паметници в БГ на терористи убили умишлено деца и жени... на *** Първанов!!! Ако беше мъж, щеше да издаде заповед да бъде заличен тоя паметник на терористите.100% скоро ще има паметник и на хората извършили тоя атентат, и Първанов заедно с доганчо ще ходят да му се кланят...