18

Анонимен

преди 3 години

В Израел дневната смъртност през последната седмица е спаднала в пъти - от 70 починали дневно на 10-15 починали. Това показзва,че ваксинацията в Израел дава резултат. Същото става и в Англия, където дневната смъртност е спаднала под сто души. Форумните всичкознайковци, които всяка сутрин ръсят бисери, сигурно ще са разочаовани, но такъв е животът.

17

Герп

преди 3 години

Мерките не правителството дават резултат. Първенци сме.

16

Анонимен

преди 3 години

Пазете здравето си и се лекувайте ако трябва, но само не ходете припроф. Николай Габровски / Пирогов / или доц. Зафер Оркун Токташ / Медикал Караджъ Медикал парк /Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят завинаги.

15

Анонимен

преди 3 години

Браво, вирусчето свърши!

14

Анонимен

преди 3 години

А тия кво се шматкат около линейката на сладка раздумка и бяло сладко? Всичко е едно големо театро. Целта е да психясаме тотално и да ни натресат "новото нормално" без да срещат съпротива.

13

Анонимен

преди 3 години

До 2 Ей така , има си излекувани..... Стоим си вкъщи 14 дни, хакаме антибиотици 5-6 чифта, защото до болница се ходи само като ще умираш . На ден 15 пишеш някоя простотия в днес бг и отиваш на работа. Вече си в списъка на излекуваните , защото не си списъка на умрелите.

12

Анонимен

преди 3 години

До КоронофетишВируса е опасен предимно за хора на ,които имунната защита ня адекватен отговор. Лекарите помагат според възможностите си. Самолечението също е фактор, който в много случаи вреди.Затова сега се разчита и на ваксините.

11

Коронофетиш

преди 3 години

Уплашихте ли се? Само така! Ще се мре, яко ще се мре! Независимо от какво! Като няма доболнична помощ, а в търговските дружества наречени "болници" цари анархия, няма как безпощадния вирус да не ви издуха с 200-та! Пък и да не е той конкретно, нали вече други болести няма!? Важно е какво пише в смъртния акт и какво ще потече по клиничната пътека. За това нахлузвайте маската, спазвайте стриктно трите "Д" и се молете да получите ваксина, която може и да не ви предпази от нищо, ама по-добре с нея.

10

Анонимен

преди 3 години

До изборите че слушаме за грипа, после чак наесен.

9

Анонимен

преди 3 години

До Локдауни КовидковТези които не умрат се пишат излекувани (оцелели).Кое не ти е ясно? Или в кратуната ти има желе вместо мозък?

8

Анонимен

преди 3 години

Глобалния властващ елит е тотално изчерпан, затуй им е нужен вирус да продължат да властват, нищо че 99 % от хората оцеляват при срещата си с вируса. Свиквайте с Новата нормалност, заседнали кораби и невидими вируси.

7

Анонимен

преди 3 години

"Това прави 24% от тестваните" Нараснал е процента.

6

Станишката

преди 3 години

Добро Утро Циркаджии!

5

Анонимен

преди 3 години

Докторите и правителството се опитват да ни избият! Затвор за вас и.зр.ро.д.и!

4

до 1

преди 3 години

... направен е от човек ял прилеп фрикасе ...

3

Анонимен

преди 3 години

Тарикатски вироз. Събота и неделя винаги си почива. Между другото, има ли химикали, да запиша жената и тъщата, за препаратизацив, че току виж съм ударил шестица от тотото. Ако пък и двете, си е мегаджакпот.

2

Локдауни Ковидков

преди 3 години

Чудесна бройка!Само не ми става ясно как има излекувани, като няма лек за тази "болест", този "вирус"?!

1

Анонимен

преди 3 години

773 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!