201

Анонимен

преди 3 години

Тези,които дават парите казват,че няма неправилно харчене.Президентът подкрепят от червената олигархия,казва че има.На кого да вярвам?

200

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ нямат алтернатива на тези избори, пак ще се гласува за тях. Просто са по малкото зло. Като гледам онези л.умпени, които блокират кръстовища и аз не мога да отида на работа ще гласувам за Борисов. Добър лош, но при него има някакъв ред.

199

!!!

преди 3 години

До Анти-тролДа, да, 2 милиона емигрирали заради Бойко :D Че преди 2009та един емигрирал нямаше. Стига простотии, моля.

198

Бройко Чекмеджиев

преди 3 години

Благодаря на слугите ми за подкрепата. БрашнО, олиУ и Сахар ше има и за вас

197

Фотошоп експерт

преди 3 години

До Анти-тролДеца на комунисти като тебе не им трябват, знам. Вие избихте 30 000 души на 09.09.1944 и оставихте сираци хиляди деца.А тези емигриралите са заради трите фалита на България организирани от твоята партия БСП - Луканов, Виденов с 5 те долара заплата и Орешарски!

196

Тато ти ли си ва?

преди 3 години

Тодор Живков е жив, айде алал да ви е да иляди, още 35 години да ви управлява.

195

гнила тиква

преди 3 години

Не се търпи това недоразумение наречено човек малко ти остава кухо тикво отиваш на бунището където ти е мястото с нетърпение чакам гниенето ти

194

ДО 198 ЕМО

преди 3 години

БАЙ ТОШО СТРОЕШЕ ГУБЕЩИ И НЕНУЖНИ ЗАВОДИ.... ПОЧЕТИ МАЛКО,А БЛОКОВЕТЕ ПРИЛИЧАТ НА УГОЛЕМЕНИ ТРАНСФОРМАТОРИ... БЪЛГАРИЯ ОСВЕН 1984г ПРЕЗ ДРУГОТО ВРЕМЕ СЛЕД 1945 Е БИЛА ВЪВ ФАКТИЧЕСКИ ФАЛИТ ПОСТОЯННО...ЛОШО Е ДА СИ НЕГРАМОТЕН.

193

Анти-трол

преди 3 години

До Фотошоп експертНе хиляди а милиарди детски градини - това ли ти пуснаха като опорка? За 11 години управление на гроб детски години вече не ни трябват - деца не се раждат (освен ***) Нивата на смъртност са такива, че ако не бяха тъмно-зелените грласоподаватели на ГРОБ и еднокнижника пожарникар България щеше да изчезне. Над 2 млн емигрират...явно заради прекрасното управление на дебелата буца! За 11 години как пък никой не се върна да работи в "стотиците" заводи! Ех крадливо герберас

192

ОМЕРТА

преди 3 години

"разследване набанкови сметки и други активи катоакции, фирми, недвижими имоти в Българияи чужбина, коли, яхти, частни самолети"______Разследващите цял живот трябва да живеят в бункер, като във военна зона, но въпреки това колегите им Фалконе и Борселино бяха убити.

191

Койчо

преди 3 години

Посмали малко бойче не говориш на овцете

190

SS

преди 3 години

когато видя да пише тоя, ще повярвям, че това, или каквото и да е друго, го е писал лично оа, а не някой друг (напр. шехерезада)... Май не е "писал" - "стилът" му е по-друг - образец за нищо логично и смислено!А това: "Превърнахме се в прогнозируем и дисциплиниран член на ЕС" рязко контрастира с 'култовото' изказаване, че тия от Европа ги е е..л на 200 ...Да де ама хората забравиха това и сега ги успива с подобни манипулациийки (пред-изборни)

189

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко,номер едно сме пак!

188

Емо

преди 3 години

ГЕРБ ЩЕ СА ПЪРВИ,НО Е ВАЖНО ВМРО И ВОЛЯ-НФСБ ДА ВЛЯЗАТ.... ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ НЕ ИСКАТ ДПС,ЗАЩОТО СА ПОДМОЛНИ... А БЕ ЩЕВИДИМ НА 4.04 КВО МАЗАЛО ЩЕ СТАНЕ.

187

Анонимен

преди 3 години

Следващия понеделник Бойко ще говори,а вие ще мълчите! Хахахаха

186

а бе еййй

преди 3 години

До 194 Фотошоп експертбай тошо строеше заводи !! сега НЯМА държавни фабрики и инвеститорите са ЧАСТНИ фирми . относно детските градини...заради това ли няма достатъчно места в детските градини ???

185

Анонимен

преди 3 години

Кервана на ГЕРБ и Бойко върви,а вие си лайте!

184

Анонимен

преди 3 години

*** ЛИ Е БОКО- ТОВА ДАЛИ ГИ ВЪЛНУВА УЧИТЕЛИТЕ- СЕПТЕМВРИ 2007Г- ОСНОВНА ЗАПЛАТА УЧИТЕЛИ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ- 287ЛВ, СЛЕД 45 ДНЕВНА СТАЧКА- 319ЛВ, СЕГА ПРИ ГЕРБ 1300ЛВ.- ПОКАЖЕТЕ МОЛЯ В КОЯ ДЪРЖАВА ДОХОДЪТ Е СКОЧИЛ ЧЕТИРИ ПЪТИ.

183

до 193

преди 3 години

Beryl Audio Forensics Laboratory (BAFL) като доклада е 34 страници !!

182

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко!