19

Димитър

преди 3 години

Вие питате защо управниците са мошенници. Ето обикновенни хора с какво се занимават. Те са като всички нас. Утре отиват във властта и правят същото като управляващите. Качеството на народа е лошо.

18

Bulgaria 2021

преди 3 години

Отивам в МВР-ГДБОП и казвам ,че ОПГ ме наблюдават с СРС,тероризират и има няколко опита за убийство,а служителят ми вика хубаво е да ти наблюдават дома,нямало лошо!

17

Анонимен

преди 3 години

Измамените имат коефициент на интелигентност ( IQ ) равен на телесната им температура.

16

пешо

преди 3 години

тогедърите ли най накрая си получиха заслуженото?

15

Позорен Факт

преди 3 години

А в Перник само Бело,тероризъм и амфети,ама там Полиция никога не идва щото било гордост за тях да са мафия!

14

Диана

преди 3 години

До БизнесменВсяка крайност е нещо лошо! Но истина е, че децата си нямат идея от парите у нас - да си живеят детството, значи! И нашето е лошо! Но действително доколкото парите са нещо толкова важно в живота на човека, децата трябва от рано да започват да опознават света на парите - какво представляват, как се печелят, как се губят, какво можеш да направиш с тях и какво не, как винаги да имаш нужните ти пари, как да се вместваш в бюджета си и т.н.

13

До Бизнесмен

преди 3 години

Прав си, ама сега щете оплюят много щото Българина не ходи на училище за да се научи да инвестира и изкарва пари след време а ходи на училище за да бъде добър и примерен работник, да изкарва пари на шефа си и най-вече да оборва в спорове съселяните си като се съберат на маса !

12

Анонимен

преди 3 години

ПОМНИТЕ ЛИ ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ ПО ВРЕМЕТО НА РУМЕН ГЕЧЕВ- ТЕ БЯХА ЩЕДРО РЕКЛАМИРАНИ ПО ОБЩЕСТВЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ- ТОГАВА ДРУГИ НЯМАШЕ И КОГАТО ДОЙДЕ РЕД ДА ИЗПЛАЩАТ ОБЕЩАНИТЕ ОГРОМНИТЕ ЛИХВИ- ПРОСТО ОФИСИТЕ СЕ ОКАЗВАХА ПРАЗНИ- МНОГО ХОРА ПРОДАДОХА АПАРТАМЕНТИТЕ СИ И ЗАЛОЖИХА ПАРИТЕ СИ И ОСТАНАХА БЕЗ ТЯХ, МНОГО ХОРА ОСТАНАХА НА УЛИЦАТА, УБИТИ ОТ ДРУГИ ПОДОБНИ, А ЗАЕДНО С ТЯХ ФАЛИРАХА 15 БАНКИ, НАЛИ ДР ГЕЧЕВ/ ТОЙ НЯМАЛ ВИНА ЗА ТОВА- ГЕНИЙ/НИКОГА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ, ОБРАЛА НАРОДА СИ ТОТАЛНО.

11

Бизнесмен

преди 3 години

Интелигентния Българин се развнява на някой *** в нормална държава . В САЩ още от 1ви клас развиват бизнес нюха на децата си , като ги учат как да бъдат предприемчиви, продават сладки по домовете, участват в различни бизнес разработки, дори им се втълпява от най-ранна възраст че училището не е да те научи да знаеш много и да се правиш на филосов а ДА ТЕ НАУЧИ ДА ПРАВИШ ПАРИ И САМО ПАРИ!!!!

10

Диана

преди 3 години

Нищо странно при положението в страната особено след този преход на БСП...Всеки дебне да те е..б..не, както се казва...Жалко, че тези интелигентни и харазматични хора не са могли да намерят почтени начини за реализация в джунглата ни!...Значи жертвите са им давали парите си, подписвали са дори договори - всичко изглежда наред докато един ден парите ти се изпарят...Уж загубени търговии на борсата - цената скочила в неочаквана посока и си загубил парите си...Ако бяха стигнали до пазара!

9

баба мара

преди 3 години

критерият за интелигентност в българия е много занижен посочете ми единобщ познат които да е такъв

8

бай Стамат

преди 3 години

Ако поиска, Чък Норис може да обере банка. По телефона

7

ББ

преди 3 години

А техника за поливната система да сте хванали че мисля другия месец да си садя мерудията.

6

Ангел

преди 3 години

Интелигентните хора не са наивни и не се поддават на фалшиви обещания за големи печалби. Освен това ТЕ сами инвестират парите си и не се доверяват на думите на харизматични лица по телефона,че ше ги направят богати!

5

Анонимен

преди 3 години

Под разбиване ....аз разбирам 20г затвор! Кога нашите съграждани в съда ще почнат да удрят камшика на престъпниците? Слагайте им максимални присъди на всяка инстанция, без значение другото. За това сме ви сложили там на заплата! Да ни пазите.

4

Анонимен

преди 3 години

Тоя с милиона пращи от мозАк. Как ли го е направил с толко мозак неам идеа. Как може да се подведеш по акъла на тарикат сеяндури. А и тези дето им са се подвели са искали на бързо да забогатеят. Ало мислите ли че някой ей така ще ви подари пари. Интелекта им излиза през ушите и слиза изотзаде под кръста.Това ли вие интелигенцията бе племето. Бахмааму.

3

65792

преди 3 години

Едните интелигентни са измаммили дрегите интелигентни, възползвайки се от тяхната алчо.ност. Всеки интелигентен може да манипулира, но когато алчността надделее интеликтът става безпоелзен. А онзи с погубения милион, просто е търсил начин да го позачисти. Чакаме присъдите и за едните, и за другите.

2

сс

преди 3 години

айдеее замина Исторически Парк?

1

бай Стамат

преди 3 години

"Измамените хора също са изключително интелигентни."интелигентни хора пък са се вързали на фалшиви брокери