232

+++

преди 3 години

-Всичко е пропаганда и измислица..С подобен коментар те слагам на чело сред слабоумните.. Точно доказа това което имах на предвид. Българина се е превърнал в една ревлива кифла... Освен да стене по цял ден, друго не виждам да прави... все некой друг, все нещо му е виновно..

231

Германец

преди 3 години

Трябва да бъдем много по-отговорни и да сме по-дисциплинирани---Гейм, сет, мач. Дотук сте.

230

до 233

преди 3 години

Носят маски не само в Zoom, но и докато говорят по телефона защото вярват, че вируса се предава чрез айфоните и 5G мрежата. :D

229

Пунта Кана

преди 3 години

Ядаха и пиха на кръчми с съмнителна хигиена после търсят лечение.Нали скъсахте синджира и се юрнахте по кръчми като не видели ,кой ви е виновен?

228

Анонимен

преди 3 години

До: Анинимен ПотребителТи си Моят Господ!!!Покланям ти се доземи!!!Моля те, Господи, спаси ни от НОЩ!!Спаси ни от професор Балтов!Спаси ни от професор Мутафчийски!Спаси ни от професор Кантарджиев!

227

Анонимен

преди 3 години

Този подпухнал и болен защо не се скрие и да си лекува инфектираното COVID Туловище. За кво бръщолеви изобщо тая карикатура на диабета свръх-затлъстяването и 6 степенната гуша с метаболитен синдром.Ей, ква втора ква трета вълна бе всичките сте кадаври когато дойде третата вълна.Особенно тия неваксинираните и тия дето не вярвате в Ковида.Ела да ти пусна на запис един мой работен ден.Ще ти стигне за цял живот.Парите са бок''лук с пари не можеш да си купиш живот!Очаквам Толуп и Сие да изпукат.

226

Анонимен

преди 3 години

Няма да се чипирам.

225

Сестра Аутопсии ВМА

преди 3 години

Този подпухнал и болен дембел защо не се скрие и да си лекува инфектираното от COVID Туловище. За какво бръщолеви изобщо тая каракатура на Диабета свръхзатлъстяването с 6 степенна гуша и метаболитен синдром.Ей, Шопарляк ква втора ква трета вълна всички сте кадаври когато дойде третата вълна мухлььььььььььоооооооо!Да не мислите ,че парите може да ви спасят.Жалки люспи.

224

Анонимен

преди 3 години

Балтиев я си турни ръката на сърце и докладвай защо след >100 дневните демонстрации когато от >100 000 демонстранти навъртяха милиони човеко-часове на всичките тези хора - та защо нямаше хиляди измряли демонстранти, полицаи и зрители от тротуарите. Защо бе? Е, и как така от училищата, ресторантите и театрите ги намотахте хилядите статис-стъкмистики.На Флорида пълно с хора, в Минск пълно с хора. За полит-доктор тоя не фели. Разбива ГЕРБ и реномето на Борисов

223

Анонимен

преди 3 години

Вие професоре не лекувате хората от неразумното им поведение , вие ги лекувате от ***--ло --ум--ното им поведение .

222

Анонимен

преди 3 години

Лекувате последствията от некадърната кампания за масова ваксинация, където няма ваксини, няма организация и няма качествен пиар - за сравнение израел вече затвори и последното ковид отделение. Хората им били виновни все едно е тяхна работа, каква наглост!

221

Анонимен

преди 3 години

Не! Хората боледуват и умират, защото върнахте присъственото обучение и отворихте ресторантите! Не организирахте успешно и ваксинирането!

220

Анонимен

преди 3 години

До протестъри Дай Боже ,дай Боже ,че оня Червеният Гербер,дето не е откраднал и една стотинчица , вече наднича и от .. Да те е страх да влезеш по малка нужда ,особенно да клекнеш по голяма . Наднича и отдолу вече и носът му ,аха да се забие в г...ът ти .

219

Анонимен

преди 3 години

Лекувате последиците от тиквеното неадекватно управление!!! Не вменявайте вина на гражданите. Виновно е правителството, което разхлаби мерките въпреки, че цяла Европа беше в червен цвят. С този ход са пряко виновни за погубването на десетки хиляди човешки живота.

218

Анонимен

преди 3 години

Мам.... стара как нагло ни внушават ежечасно как ние сме виновни за тяхните провали.

217

протестъри

преди 3 години

Само р. овч и дъщеря му теодора овч. ще ни оправят. Из цяла софия снимката на дъщеря му ни преследва. на всеки билборд на бсп.

216

6

преди 3 години

Днес пред БНР този и още двама се оляха в хваленето на правителството!Всичко било перфектно , а статистиката на правителствотза броя на умрелите била некоректна!?И още -гражданите сами сме си били виновни , обещания за ваксини в бъдеще време и т.н.!Хоризонт отдавна се е превърнал в поделение на ГЕРБ!Национално радио !Нищо подобно-слугинаж , апологетика,лакейничене !Никакво достойнство!Купени са!Лъжете малко по-тарикатски-под.енявате ни!

215

!

преди 3 години

До българинВ някои щатски фирми ги задължават да носят маски по време на брифинги в zoom (всеки от дома си), било "добро за морала и дисциплината"

214

българин

преди 3 години

Гледам сега по телевизията на НАСА репортажи от Байконур.Подготовка за изстрелването на тримата нови астронавти на МКС.Една американка и двама руснаци.Тримата са стерилни. Поне трябва да бъдат - при всички космически полети минават дълъг период на карантина (повече от 14 дни).И тримата са с маски в автобуса, който ги кара към ракетата!!!Това ми прилича на някакъв нов вид световна религия - какъв е смисълът тримата да са с маски в автобуса??? От кого се пазят??? Взаимно един от друг ли???

213

Мъртвешка глава

преди 3 години

Този подлец връзваше битите деца от протестите по леглата в Пирогов. Балтов, не сме те забравили, скоро ще дойдем за теб!