54

Троцки

преди 3 години

дА вижда се топките му се качили на лицето.

53

Анонимен

преди 3 години

Не ми сравнявай ББ с Радев, единия е мъж с топки другия е пунта мара. Когато единия беше главен секретар и разбиваше международни групировки и контрабанди канали другия скатаваше, както правят всички военни.

52

Анонимен

преди 3 години

До 50Къде е рискувал своя живот РАДЕВ? ТОЗИ ИМА ПО-МАЛКО ЧАСОВЕ В ПОЛЕТ ОТ ЕДИН ПИЛОТ ОТ ГРАЖДАНСКАТА АВИАЦИЯ! АРМИЯТА НЕ Е УЧАСТВАЛА ВЪВ ВОЙНА! МОЯ ЖИВОТ НЕ Е СПАСЯВАН ,ЗАЩОТО ИМАМЕ ШАНС ДА ЖИВЕЕМ В ТАКЪВ МОМЕНТ! ДНЕШНИТЕ ГЕНЕРАЛИ САМО ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИ И СЪСИПАХА АРМИЯТА! НАЙ-ОПАСНАТА СИТУАЦИЯ НА РАДЕВ Е БИЛА КРЕВАТНАТА СХВАТКА!

51

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимене това беше голема глупотевина!Знаеш ли от колко време Радев е в армията?Може ли ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ" да "урежда" жена си?!..ти джамбазовец ли си?..и м/у другото, самата Тиква стана известна с ФАКТА,че е уреждал държанките си!..но забравихте набързо тия негови истории,нали?

50

пияница мистик

преди 3 години

До ПроСоТоДядо, успокой се малко, да не получиш мозъчен аневризъм :))) Щом си ходил в казарма, представям си какъв дърт *** си. И се научи, че интернета който използваш го ползват всички и е достатъчно да цъкнеш в Google, за да разбереш значението на всяка една дума. И за какъв воин ми говориш, като точно вие дрогарете постоянно пишете, че демокрацията е разсипала войската ни и нямаме такава. Този Фигурант е бил чиновник на бюро и нищо не е правил, освен да уреди Деса на 2 заплати

49

Анонимен

преди 3 години

Преди да е бил президент е бил зает главно да урежда жена си, бъркате.И освен коментари и връщане на вот не сме видели нещо, а да върнаха ни го понеже укри корона контакт, голям срам. Навънка дори не са го чували. А защо мълчи за шпионите примерно.

48

Анонимен

преди 3 години

Самодейците от ТЕАТЪРА ''ВСИЧКО С ОБИЧ КЪМ БЕДНИЯ НАРОД' дали ще празнуват или ще правят селски вечеринки с участието НА бедната ИМПЕКС, професор по фалити ГЕЧЕВ ,МИЛИОНЧЕВА,ДОБРЕВ ТРАФИКЪТ! СЦЕНАРИЙ ДИРЕКТНО ОТ МОСКВА!

47

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,ще се обърна към вас,мажоретки злобни:-Г-н Радев е президент от колко?..-Четири години?А преди това - КАТО ВОИН,рискуващ всекидневно живота си,ПАЗЕЙКИ нас ,а и Тиквата да си върти далаверите!Така че ИМАЙТЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ!!!..но ако сте като мосю Джабазки /идва от "джамбазин",турска дума,чието значение оставям на по-грамотните от вас да разберат/,НЕ ПОМИРИСВАЛИ казарма и армия,то..разбирам ви,но НЕ МОГА да ви помогна!..във всеки случай се срамувам от вас!

46

Геш

преди 3 години

Най-тежките времена за Фигуранта предстоят.

45

Геш

преди 3 години

Най-тежките времена за Фигуранта предстоят.

44

Анонимен

преди 3 години

Радев поздрави театъра и хората на Севдето изпаднаха в яростен транс :)))

43

бай Тъпчо

преди 3 години

Ееее ами то още една неделя остана бе... Като минат изборите, и шпионите и вирусите и близачите на бойчовия ша са запрат изведнъж. Някои дето са напъваха безгранично ша им турят по некой лев в джоба, пък всички останали ша имат да взимат-дето са казва ша вземат ама друг път.Ама като са почнат после-кой взел по-малко пък повече близал, пък другия не се напъвал пък повече взел...ама то си тъй бе-пълно щастие нема! Айде ша ги четем още неделя, пък после тишина и спокойствие

42

ИЗВРАТЕН

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛААААААА

41

ПроСоТо

преди 3 години

заявил съм отдавна БЕЗУСЛОВНАТА си подкрепа за г-н Президента Радев!..така че няма да го коментирам...но хвърлих едно око на животинските напъни долу на гербомажоретките...е,"кел сюрприз"..Сакън да не прочета некоя нова гнъсотия..

40

мюрето на КГБ

преди 3 години

Ушатия червен пpимaт не пропусна да се направи отново на "велик". Малко му остана. Скоро Гешев ще го приземи върху нара в следствения арест.

39

Анонимен

преди 3 години

Кажи нещо смисленно или се разбрахте вече !

38

Гражданин

преди 3 години

До Цк на Герб. Нещо си се объркал. Май е точно обратното.

37

Изнервен

преди 3 години

Отвратителна личност. Скрий се, безполезен плазмодий.

36

Анонимен

преди 3 години

Радев е целият в изкуство, театрално!

35

4epa

преди 3 години

ФИГУРАНТА БИЛ ЖИВ БЕ- НЯМЯ ГО НЯМА ГО И ТОКУ ИЗ4ЕЗНЕ- ЗАНЕМЕЛ Е ЗА ШПИОНСКИЯ СКАНДАЛ !!!!!!!!!!!!!!