337

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да срича резиденти на 4-ти, 5-ти и 6-ти никой няма да го слуша вече. Но това му е ясно и затова ще подготвя смутовини.

336

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е навел глава и увесил уши над чаша водка с утеха.

335

Анонимен

преди 3 години

Тъпо

334

Анонимен

преди 3 години

Отивам си на селопак мирише на умрелококошки тичат из дворасвине пръхтят от умора...до одеве чистих ментасега се връщам в парламентаза да управлявам всички васнаричате ме...от по-ранната поезия на премиерът.

333

Анонимен

преди 3 години

Нищо обидно не съм написал. Изтрихте ми коментара. защо не триете обидите го г-н Борисов? Тука двоен стандарт уж нямаше до преди дни...................... Алоо... ни пасем трева.

332

1

преди 3 години

До 1280,след 6 му мандат,ти ще му носиш нощното гърне,поне вие комунистите сте свикнали,имате опит с др.Цола Драгойчева.

331

Брат Вурст

преди 3 години

Премиерът продължава да е в нелегалност и да излъчва видео обръщения, като бинЛаден от пещерите на Авганистан. Който преди му се връзвал на глупостите, другата седмица пак ще се върже.

330

Истукан

преди 3 години

Голям мошеник е този, не му се връзвайте отново. Пак ще ви излъже.

329

Койчо

преди 3 години

След работа работа работа чекмеджан започва кражба кражба кражба.Трябва да си по *** от него че трябва да му повярваш

328

Буци заклещен...

преди 3 години

Протестиращи зоват пред Траянови врата: Долу ГЕРБ. Блокади има в Стара Загора, Русе и Варна....Автошествието срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се насочи от София към Пловдив. Множество коли пътуват към града под тепетата с развети трибагреници.

327

СДС Горубляне

преди 3 години

Браво на господин Борисов, много модерна магистрала,последна дума на техниката,и в Европа нямат такава, затова всички ще гласуваме за господин Борисов

326

Ментора бай Иван

преди 3 години

Ама как МУ приляга да е *** нашия Борисов!По цял ден се крие в джипката , не смее главата си да покаже да не го уцели някой снайперист!Плановете Му в пълна тайна и мъгла!Страната Му съсипана , но той се хвали колко богат станал българина , т.е. ТОЙ!Бойко , Бойко и да се криеш и да не се криеш , на мушка си , много ти се точат простия , много!

325

Щирлиц

преди 3 години

До До 326E,то не може само хвалебствия за божеството ти ,другарю ГЕРБераст.

324

шествия има бегай б

преди 3 години

В цела Бг има шествия против TYЛУПА и КАСКЕТЯ .... сигур вече е приключил с разходката за опознаване на Бг.

323

Айдаааа почна се

преди 3 години

Протестиращи зоват пред Траянови врата: Долу ГЕРБ. Блокади има в Стара Загора, Русе и Варна....Автошествието срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се насочи от София към Пловдив. Множество коли пътуват към града под тепетата с развети трибагреници.Колите, които ги пресрещат, ги поздравяват със светлинни и звукови сигнали. На много места да позиционирани полицейски коли по автомагистрала Тракия. Засега протестиращите не срещат проблеми от органите на реда. Недоволните от управлението на страната призовават хората да се присъединят към автошествието. Колон

322

Анонимен

преди 3 години

Борисов: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...-------------Идолът на Гърбавите - Полуграмотен ДБЛ!!!

321

Боби

преди 3 години

За Борисов пълни сейфове в швейцарски банки и 100 тона злато, за вас нищо. Нали сте балъци и все го избирате. Не заслужавате нищо. Яжте му дръжките.

320

Анонимен

преди 3 години

Другарю премиер, и аз имам мерак за камион?

319

123

преди 3 години

Що за премиер е това - от година само обикаля по полята...

318

Анонимен

преди 3 години

До 1280УУУУУУУ.