103

Анонимен

преди 3 години

Още неизкарал и три месеца започна да го хапе нещо по манерката.Бог да ни пази!

102

Анонимен

преди 3 години

Току-що по Фокс съобщиха,че синът на Джо Байдън-Хънтър Байдън,с приятелката си са изхвърлили огнестрелно оръжие в кофа за смет до училище.Има го на камери.По-лошото е,че според Джо,синът му е най-учния човек,който познава.Естествено,няма повдигнато обвинение срещу Хънтър.Привилегиите на Елита?

101

Извинете,

преди 3 години

Джо да се е търкалял някъде днес,че да се посмеем...?

100

Анонимен

преди 3 години

Президент-пеофил,министри извратеняци!

99

Анонимен

преди 3 години

Какъв втори мандат бе?!Хахаха!Тоя от сега се спъва по стълбите тръгнал за втори мандат.До втория мандат отдааавна ще е изгнил в някой хладен гроб тоя дъртак!Насира се по коридорите в памперса тръгнал да оправя света.Хахахахах!

98

ББ

преди 3 години

До Спайс Гъспред посолството на русия...милиони китайци се самоубиват...имате само манипулациите...реалността пред Посолствата на САЩ...се редят и децата ви...е ще ви ги върнем,като запорираме сметките им в Американските Банки..Бог да пази САЩ!!!

97

ББ

преди 3 години

До Анонимендреме ми на ББ,аз съм обикновен работещ,ограбван,унижаван,мачкан от десетилетия българин,никои никога нему е дремело за мен...милиони сме...само си плащаме данъците мачкани от администрации от неандерталци назначени от политици неандерталци...самозабравили се...ограбващи живота ми...даден ми от Бог...не подозират,че всеки един момент,ще взема живота си в ръце...с думи...с оръжие...подценявате ни...а сме милиарди!!!Бог да пази САЩ!!!

96

Спайс Гъс

преди 3 години

Дедо показва само това, което е америка. Новина няма, това е лицето на америка, за *** й не ми се мисли даже.Избрали са си точно това, което заслужават.

95

ББ

преди 3 години

неуважаеми руски и бг бедни духом и финансово тролчета,благодаря ви за чалга постовете с обиди,в които безспорно доказвате и на слепите,че не защитавате ценности, а евтино платени от путин манипулации

94

ББ

преди 3 години

бедни духом...жална ананомна и безродна...САЩ не са Байдън...Русия не е путин...забравила и отрекла се от Бог,манипулираща невинни...сееща разделение...от злоба...САЩ,ЕС и Съюзници като Канада,Австралия...и много за да не обидя някого,са гарант за Свободата на Човешките по Света...милиарди сме,готови сме за доброволци в Армията на САЩ!!Бог да пази САЩ!!!

93

Леша

преди 3 години

"Байдън призна: Вече мисли за втори мандат"FUBAR! :]]Всеки път като го видя на снимка или чуя за него и си повтарям goosfraba, goosfraba, goosfraba ...

92

Анонимен

преди 3 години

ОК - разбрахме че ББ е робот който пуска готови постове по алгориръм. Което обяснява защо този ник не може да орговори на елементарен въпрос. Трола стоящ за този робот си нанка сладко, и алгоритъма му върши работата да пуска от врене на време на време предварително зададените постове. Иначе ще все по някакъв начин да отговори на въпроса задаван на ник ББ. Да се надяваме че утре оператора на робота ще включи в алгоритъма и някъв отговор. Ще ми е интересно!

91

Анонимен

преди 3 години

Стария Джо си знае нито годините, нито роднините!!!

90

Анонимен

преди 3 години

На стария Джо дните са преброени..................хиената Камила Харис вече този зъби за поста "президент на САЩ"...............тя е от същото тесто като Килъри Клинтън и Мадлин Олбрайт, и двете убийци и военнопрестъпнички!!!Ще чакаме пак цветни революции по света и финасиране на терористи като ИДИЛ и Ал_Кайда!

89

До ББ

преди 3 години

Доналд Тръмп е най-великият президент на САЩ заедно с Кенеди!!!Но демократите откраднаха изборите с машинации и манипулации............глобалистите надделяха пред патриотичния елит в САЩ.......сега нищо добро не чака нито САЩ, нито целия свят!!!

88

ББ

преди 3 години

и докато г- путин лицемерно пожелаваше здраве на Президента на САЩ пред света,троловете и кибер агентите от източна европа му пожелават скорощна смърт..какво лицемерие...каква безбожност...да желаеш нечия смърт с цел да можеш да нямаш опонент...путин е убиец и фашист,имат само суровини,които продава за да си купува власт...Народите на Русия живеят безправно и бедно..докато олигарсите на путин с яхти и ФК...фашизъм по руски...САЩ няма да са съучастник

87

Анонимен

преди 3 години

Бог да пази България и Русия!!!!

86

Анонимен

преди 3 години

До ББ-89Винаги е добре и двойна проверка!Бог да пази САЩ от Путин. Това добре!Но чакаме отговор и на въпроса: Да пази ли Бог САЩ от комунистически Китай. които са с пъти по-напред икономически, военно, технологично....с пъти по-развита шпионска мрежа, подкупени политици, социални мрежи и медииИ тук ако няма отговор от ББ, значи го няма в алгоритъма на робота.

85

Хахахахахахахаха

преди 3 години

До ББот месеци съм обект на атаки,обиди и манипулации на руски служби и бг *** с цел да ме уплашат и унижат...И с какво си заслужил тази чест, руските служби вместо да се занимават с армиите на НАТО, външната политика на САЩ и ЕС, и тероризма, да се занимават конкретно с теб? Че и няколко служби едновременно, а не само една???Или си мислиш, че санитарите в лyдницата, които те връзват за леглото, са на заплата в "руските служби" :)

84

Анонимен

преди 3 години

До ББ- 88Хайде пак да опитаме за да се убедим дали от ник ББ не е пише робот.Я кажи да живей ли ККП? Или не?Ако няма отговор, а само механични дръканици- значи е робот!